marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
61 x 18 mm
Teža:
14 g
Čas uporabe:
Do 12 ur
Čas pripravljenosti:
do 300 ur
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Sony Ericsson

Visoka zmogljivost z osebnim pridihom

Sony Ericsson HBH-PV705 Style Edition


Sony Ericsson HBH-PV705 Style Edition

08.01.2007
Objavil: Thomas Bergant

Prostoročno telefoniranje v slogu s slušalko HBH-PV705. Če želite moderen videz, potem si izberite to elegantno in diskretno Bluetooth™ slušalko. Z njo lahko sprejemate in vzpostavljate klice, pri tem pa imate telefon varno spravljen v torbi.
PV705 Style Edition lahko nosite na različne načine. Lahko si jo obesite okoli vratu na lični vrvici ali pa jo imate v mehki torbici z okrasnim nakitom, ki se pritrdi na trak za nošenje ali torbico – po želji! S tremi različnimi zamenljiivimi ploščicami v črni barvi s cvetličnim vzorcem, beli z vijoličnim cvetličnim vzorcem in vijolični barvi lahko slušalko prilagodite svoji opravi.

Ker je slušalka kompaktna in lahka, jo lahko nosite na ušesu tudi pri najdaljših pogovorih. Tehta samo 14 gramov in se z mehko kljukico odlično prilega ušesu. Čeprav je majhna, se lahko z njo izjemno dolgo pogovarjate ali je zelo dolgo v stanju pripravljenosti. 12 ur pogovorov in 300 ur v pripravljenosti pomeni, da lahko sprejemate klice cel delovni dan, na poti domov in še zvečer, preden si oddahnete po napornem dnevu.

V slušalki HBH-PV705 Style Edition so združena leta in leta Sony Ericssonovih izkušenj ter rezultati tehnoloških testov in oblik Bluetooth™. Zagotavlja izvrsten zvok z mikrofonom, ki je nameščen povsem blizu ust. Zelo zmogljiv zvočnik ne pokriva povsem ušesnega kanala, tako da vam slušalke ni treba sneti, če se želite pogovarjati z ljudmi okoli sebe.

Bluetooth™ slušalka HBH-PV705 Style Edition zanesljivo in na vznemirljiv način izboljša vaše vsakodnevne pogovore. Začnite prostoročno telefonirati v slogu in elegantno.

Na voljo v začetku 1. četrtletja 2007.

fotografije
komentarji