marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
32,5 x 38,7 x 11 mm
Teža:
51 g
Čas pripravljenosti:
do 48 ur
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
LG

Pradina povezava

LG LBA-T950 Prada Link


LG LBA-T950 Prada Link

30.11.2008
Objavil: Dare Gliha

Podjetji LG Mobile in PRADA, ki sta s skupnimi močmi izdelali stilsko ter funkcionalno dovršen mobilni aparat LG-KF900, imenovan tudi PRADA Phone by LG, sta na trg poslali nov pripomoček, ki bo močno olajšal vsakodnevno rokovanje z mobilnim telefonom. Gre za elegantno ročno uro PRADA Link, ki omogoča prenos klicev in prikaz SMS-sporočil.
PRADA Link (LG-LBA-T950) je modno oblikovana zapestna ura z elegantnimi linijami, ki bi se je razveselil tudi James Bond. V notranjosti se namreč skriva miniaturni Bluetooth-sprejemnik, prek katerega lahko spremljamo klice, ne da bi iz žepa potegnili mobilni telefon. Prav tako lahko na urinem zaslonu iz tekočih kristalov beremo sporočila SMS.

LG in PRADA z novim izdelkom predstavljata nove načine mobilne komunikacije, hkrati pa združujeta modno podobo s funkcionalnostjo, modi pa dajeta pridih uporabnosti.

Ura PRADA Link, ki jo bomo največkrat videli prav v navezi s telefonoma PRADA Phone by LG, bo v slovenske trgovine prispela sredi decembra, vaša pa bo za 299 evrov.

fotografije
komentarji