marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Teža:
85 g
Čas uporabe:
do 10 ur
Čas pripravljenosti:
do 23 dni

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Jabra

Za enostavno telefoniranje v avtomobilu

Jabra SP200


Jabra SP200

15.06.2010
Objavil: Dare Gliha

V kolikor vam ne ustreza Bluetooth slušalka med vožnjo avtomobila in potrebujete preprosto rešitev, ki ne potrebuje dodatnih vgradenj v vozilo, je Jabra SP200 ustrezna rešitev za vas.
Jabra SP200 je majhna in tanka naprava tako, da med vožnjo ne bo ovirala pogleda na cesto. Na sprednji strani je velik gumb za začetek / konec klica, na sredini je majhna led lučka, ki kaže status naprave, na vrhu naprave je velik gumb za glasnost, na dnu je zvočnik, z leve strani je gumb za vklop / izklop naprave, ter na desni strani je priklop za polnilec. Na hrbtni strani Jabre SP200 je kovinska sponka, s katero pritrdite napravo na senčnik v vozilu.

Jabro SP200 pritrdite na spodnjo stran senčnika v vozilu, tako da je sponka obrnjena proti stropu. S tako postavitvijo boste brez težav dosegli gumb za začetek/konec klica ali velik gumb za glasnost.

Specifikacije:
• Enostavna uporaba in namestitev
• DSP (digitalno procesiranje zvoka)
• avtomatsko seznanjanje
• funkcija Multiuse za povezavo z dvema napravama istočasno
• funkcija Sleep za avtomatski izklop
• Bluetooth 2.0
• čas pogovora: do 10 ur
• čas pripravljenosti: do 23 dni
• teža: 85 g

Jabra SP200 vključuje vse potrebne funkcije, ki jih potrebuje osnovni uporabnik. Omogoča sprejemanje, zavračanje klicev, glasovno klicanje in zadržanje klica. Ima funkcijo Sleep katera, ko se prekine povezavo z telefonom, ugasne napravo in tako varčuje z baterijo. Funkcija Multiuse omogoča povezavo z dvema napravama istočasno in si shrani do 8 naprav.

S funkcijo za zmanjševanje hrupa, digitalnim procesiranjem zvoka (DSP) in funkcijo za preprečevanje odmevanja bo Jabra SP200 poskrbela za kakovostne klice brez hrupa in šumov iz okolice.

Jabra SP200 prihaja v paketu z USB polnilcem in avtopolnilcem. Zmogljiva baterija zagotavlja čas pogovorov do 10 ur in čas pripravljenosti do 23 dni.

SP200 bo pri nas na voljo od sredine tega meseca dalje.

fotografije
komentarji