marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
94 x 83 x 23 mm
Teža:
110 g

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Easy Touch

Enostavno do cilja z navigacijo Easy Touch

Easy Touch ET-909


Easy Touch ET-909

29.05.2008
Objavil: Dare Gliha

Navigacijske naprave postajajo nepogrešljiv sopotnik številnih voznikov. Če nameravate letos dopust preživeti v tujini ali bolj skritih kotičkih Slovenije, vam lahko na pomoč priskoči navigator Easy Touch ET-909. Škatlica namreč pozna prometne poti cele Evrope ter Balkana in, kar je najpomembnejše, zna slovensko, zato je upravljanje z njo izjemno enostavno.
Te dni je domače tržišče z navigacijskimi pomočniki postalo še bolj natrpano. Številnim modelom se je pridružil proizvajalec Easy Touch s sodobno navigacijsko napravo ET-909. Kot lahko že iz imena proizvajalca razberemo, naprava sodi med enostavnejše za uporabo, saj je kar se da prijazna do uporabnika. Za razliko od večine konkurentov premore poleg menijev v slovenskem jeziku tudi govorno navigacijo v slovenščini. Uporabnik sicer lahko izbira kar med 23 jeziki digitalnega sogovornika, ki mu geografija ne dela nobenih preglavic, prej nasprotno. Škatlica kompaktnih dimenzij (94 x 83 x 23 mm) ima namreč vgrajeno kartografijo Vzhodne in Zahodne Evrope pa tudi področje Balkana ji ni tuje, skupaj uporabnika lahko zanesljivo popelje do želenih destinacij v kar 41 državah.

Vsega 110 gramov težka naprava uporabnika usmerja preko 2D- ali 3D-pogleda, ki se izrisuje na 3,5-palčnem barvnem LCD-zaslonu, občutljivem na dotik. Poleg cestnega križa navigator postreže še s podatki o hitrostnih omejitvah in možnostjo opozarjanja na prekoračitve le-teh.

Easy Touch je v izdelek ET-909 vgradil tudi multimedijske zmožnosti. Tako nam naprava, kadar ne opravlja navigacijskih nalog, lahko prikazuje fotografije ali video posnetke, kos je tudi predvajanju glasbenih posnetkov v priljubljenem zapisu mp3. Podatke shranjuje na pomnilniške kartice tipa SD ali MMC, priložena je SD-kartica s kapaciteto 2 GB, lahko pa si omislimo tudi dodatne kartice.

Pri prodajalcih navigacijsko napravo Easy Touch ET-909 že ponujajo, njena cena znaša 189 evrov, poleg navigatorja pa uporabnik prejme še dva polnilca (12 in 220 V), nosilec za vetrobransko steklo, zložljivo pisalo, zaščitno torbico, navodila za uporabo, USB-kabel ter CD z gonilniki in kartografijo.

fotografije
komentarji