marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Procesor:
Intel Atom Z3795, štirijedrni 1,59GHz
Pomnilnik RAM:
2GB
Zaslon:
barvni IPS LCD, kapacitiven, občutljiv na dotik, 1200 x 1920 pik, 16 M barv, velikost 10,1 palca
Priklop:
micro USB
Teža in dimenzije:
265,5 x 177 x 8,95 mm, 610 g

zunanja povezavaTehnična specifikacija na strani proizvajalca
Zadnji testi dlančnikov/tablic
Huawei MediaPad M3
01.09.2016

Nokia N810 Internet tablet
14.04.2008

HTC Touch
20.01.2008

HTC P3300
21.12.2007

HTC P3600
02.12.2007

dlančniki/tablice
arhiv predstavitev
Lenovo

Za pravo poslovno svobodo

Lenovo ThinkPad 10 


Lenovo ThinkPad 10

28.05.2015
Objavil: Dare Gliha

Lenovo je predstavil poslovno tablico ThinkPad 10, ki dviga mobilno računalniško izkušnjo na nov nivo. Opremljena z novim peresom ThinkPad Pen Pro uporabnikom nudi še večjo natančnost ročnega vnosa besedila, inženirji pa so poskrbeli še za izjemno zaščito na tablici hranjenih podatkov. Med dodatki sta na voljo tudi vrhunska tipkovnica ThinkPad Folio Keyboard in eleganten ovitek.
ThinkPad 10 združuje zmogljivosti in enostavnost rabe

Mobilni poslovni uporabniki, ki pogosto kolebajo med izbiro prenosnika ali tablice, bodo navdušeni nad novo tablico ThinkPad 10 in njeno prilagodljivo uporabo. Ta je zasnovana tako, da prinaša polnokrvno računalniško izkušnjo, saj uporabnikom omogoča enostavno ustvarjanje predstavitev, dokumentov, opravljanje video klicev itd. Tablica ima nameščen operacijski sistem Windows 10, poganja pa jo štirijedrni procesor Intel Atom. 10-palčno tablico odlično dopolnjujeta doplačilna tipkovnica ThinkPad 10 Folio Keyboard ali tipkovnica Ultrabook Keyboard. Pisarniškemu okolju je namenjena še razširitvena postaja ThinkPad Tablet Dock, ki omogoča priklop zunanjih monitorjev, tiskalnikov in drugih naprav.

Izboljšane funkcije za vsestransko rabo

ThinkPad 10 uporabniku prinaša izjemno praktičnost in prilagodljivost. S skoraj 10-urnim trajanjem baterije ne prekinja dela uporabnika. Izjemno svetel IPS-zaslon ločljivosti 1920x1200 pik lahko uporabnik še dodatno prilagodi svojim potrebam, saj so na doplačilnem seznamu zaščitni sloji, ki bodisi preprečujejo bleščanje v neposredni sončni svetlobi bodisi ščitijo pred neželenimi pogledi s strani. V kombinaciji s peresom ThinkPad Pen Pro je delo s tablico hitro in enostavno.

Uporabniki uporabniško izkušnjo ob uporabi peresa še izboljšajo z rabo aplikacije WRITEit, ki jim omogoča ročni vnos teksta v praktično vsako polje. Ovitek QuickShot je tudi zelo praktičen, saj uporabniku omogoča, da le zaviha rob ovitka, tablica pa že sproži aplikacijo za zajem slik ali videa. Vgrajena kamera ima ločljivost 5 milijonov pik. Tablica podpira povezljivost v mobilna omrežja 3G/4G LTE in tako skrbi, da uporabnik ostane povezan skoraj kjerkoli na svetu.

Poslovne varnostne rešitve za miren spanec

Številne aplikacije danes zahtevajo dostop do mobilnih omrežij in podatkov, raba poslovnih aplikacij na terenu pa mora biti ustrezno varovana. V ta namen ima tablica vgrajene številne varnostne funkcije. Opcijsko so uporabnikom na voljo enkripcija dTPM, bralnik prstnih odtisov ali bralnik pametnih kartic. Lenovo poslovnim strankam nudi tudi prilagoditev oznak tablice, označevanje z logotipi podjetja, prioritetno podporo in druge storitve.

“ThinkPad 10 je najboljša poslovna tablica in je rezultat našega osredotočanja na inovacije ter praktično rabo tablic v poslovnih okoljih. Tudi najbolj mobilni uporabniki lahko sedaj uživajo v najboljši rešitvi iz obeh svetov, saj je praktičnost tablice združena z zmogljivostjo računalnika, hkrati pa smo poskrbeli za brezhibno mobilnost, povezljivost in varnost,” je povedal direktor oddelka ThinkPad Business v Lenovu Luis Hernandez.

Tablica ThinkPad 10 in številni dodatki zanjo bodo v Sloveniji naprodaj konec poletja.

fotografije
komentarji