marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

slikaSamsung in IBM predstavljata 5G mobilne rešitve, ki temeljijo na umetni inteligenci
08.11.2019

Samsung Electronics in IBM sta na dogodku Samsung Developer Conference 2019 predstavila novo skupno platformo, ki temelji na zmogljivosti IBM Cloud rešitve, umetni inteligenci in vključuje Samsung mobilne rešitve. Sodelovanje med družbama združuje IBM rešitve s Samsung Galaxy ekosistemom, kar omogoča nudenje vrhunskih storitev za poslovne stranke.

slikaSamsung zapira oddelek za izdelovanje čipov po meri
06.11.2019

Samsung že od leta 2016 in mobilnika Galaxy S7 uporablja lastne čipe Exynos, ki temeljijo na v hiši razvitih jedrih Mongoose. Očitno pa se sedaj to spreminja, saj iz Austina v Texasu prihaja novica, da podjetje zapira oddelek ter s tem odpušča okoli 300 zaposlenih.

članki

Telemach z mobilno telefonijo po vsej Sloveniji

Deli z ostalimi

15.11.2012
Objavil: Thomas Bergant

Podjetje Telemach, vodilni ponudnik televizije, interneta in telefonije v Sloveniji, z današnjim dnem svojo storitev mobilne telefonije ponuja tudi v omrežju operaterja Mobitel preko nacionalnega gostovanja. Prvotno Telemach gostuje v omrežju operaterja Tušmobil, z današnjim dnem pa so Telemachove mobilne rešitve dostopne povsod, kjer ima preko svojega omrežja signal tudi operater Mobitel.

Telemach je na slovenski trg mobilne telefonije vstopil 18. junija letos in prvotno gostuje v omrežju Tušmobil. Tušmobil z lastnim omrežjem GSM/EDGE pokriva že 98,42 % prebivalstva, z omrežjem UMTS pa 81,35 % prebivalstva. Z nacionalnim gostovanjem sedaj Telemachovi naročniki preko omrežja največjega mobilnega operaterja v Sloveniji uporabljajo mobilne storitve, ki s signalom GSM pokrivajo 99,7 % prebivalcev, s signalom UMTS pa nekaj več kot 90 % prebivalstva.

Telemach svojim uporabnikom za nemoteno delovanje storitev svetuje nastavitve samodejne izbire omrežja. Pomembno dejstvo je, da se aktiven klic ob prehodu iz enega v drugo omrežje prekine, saj mora mobilni telefon narediti preklop.

Marko Šter, direktor Telemacha: »V Telemachu se trudimo, da bi bile naše storitve dostopne čim širšemu krogu ljudi. Mobilna telefonija zaokroža paketno storitev fiksnega kabelskega priključka, kjer ponujamo najsodobnejše storitve digitalne televizije, prenosne televizije D3 GO, hitrega interneta in digitalne telefonije. Še boljša dosegljivost omrežja za prenos mobilnih storitev nam daje upanje, da bomo še naprej najhitreje rastoče telekomunikacijsko podjetje na področjih interneta in telefonije, da zadržimo položaj vodilnega ponudnika televizije v Sloveniji in da skrbimo tudi za ugodno ponudbo na mobilnem delu za tiste naročnike, ki že uporabljajo naše telekomunikacijske rešitve. Na ta način Telemachova mobilna telefonija skupaj z internetom, fiksno telefonijo in rešitvami v oblaku za poslovnega uporabnika dobiva še zadnji delček v mozaiku ugodne telekomunikacijske ponudbe."

Vzpostavitev in vklop nacionalnega gostovanja spremlja akcija, kjer bodo Telemachovi naročniki na mobilno telefonijo dobili bonus v višini 100 EUR pri nakupu novega mobilnega aparata in dvojne minute na klicih v paketih M, L in XL.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki