marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Telemach z mobilno telefonijo po vsej Sloveniji

Deli z ostalimi

15.11.2012
Objavil: Thomas Bergant

Podjetje Telemach, vodilni ponudnik televizije, interneta in telefonije v Sloveniji, z današnjim dnem svojo storitev mobilne telefonije ponuja tudi v omrežju operaterja Mobitel preko nacionalnega gostovanja. Prvotno Telemach gostuje v omrežju operaterja Tušmobil, z današnjim dnem pa so Telemachove mobilne rešitve dostopne povsod, kjer ima preko svojega omrežja signal tudi operater Mobitel.

Telemach je na slovenski trg mobilne telefonije vstopil 18. junija letos in prvotno gostuje v omrežju Tušmobil. Tušmobil z lastnim omrežjem GSM/EDGE pokriva že 98,42 % prebivalstva, z omrežjem UMTS pa 81,35 % prebivalstva. Z nacionalnim gostovanjem sedaj Telemachovi naročniki preko omrežja največjega mobilnega operaterja v Sloveniji uporabljajo mobilne storitve, ki s signalom GSM pokrivajo 99,7 % prebivalcev, s signalom UMTS pa nekaj več kot 90 % prebivalstva.

Telemach svojim uporabnikom za nemoteno delovanje storitev svetuje nastavitve samodejne izbire omrežja. Pomembno dejstvo je, da se aktiven klic ob prehodu iz enega v drugo omrežje prekine, saj mora mobilni telefon narediti preklop.

Marko Šter, direktor Telemacha: »V Telemachu se trudimo, da bi bile naše storitve dostopne čim širšemu krogu ljudi. Mobilna telefonija zaokroža paketno storitev fiksnega kabelskega priključka, kjer ponujamo najsodobnejše storitve digitalne televizije, prenosne televizije D3 GO, hitrega interneta in digitalne telefonije. Še boljša dosegljivost omrežja za prenos mobilnih storitev nam daje upanje, da bomo še naprej najhitreje rastoče telekomunikacijsko podjetje na področjih interneta in telefonije, da zadržimo položaj vodilnega ponudnika televizije v Sloveniji in da skrbimo tudi za ugodno ponudbo na mobilnem delu za tiste naročnike, ki že uporabljajo naše telekomunikacijske rešitve. Na ta način Telemachova mobilna telefonija skupaj z internetom, fiksno telefonijo in rešitvami v oblaku za poslovnega uporabnika dobiva še zadnji delček v mozaiku ugodne telekomunikacijske ponudbe."

Vzpostavitev in vklop nacionalnega gostovanja spremlja akcija, kjer bodo Telemachovi naročniki na mobilno telefonijo dobili bonus v višini 100 EUR pri nakupu novega mobilnega aparata in dvojne minute na klicih v paketih M, L in XL.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki