marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Telemach z mobilno telefonijo po vsej Sloveniji

Deli z ostalimi

15.11.2012
Objavil: Thomas Bergant

Podjetje Telemach, vodilni ponudnik televizije, interneta in telefonije v Sloveniji, z današnjim dnem svojo storitev mobilne telefonije ponuja tudi v omrežju operaterja Mobitel preko nacionalnega gostovanja. Prvotno Telemach gostuje v omrežju operaterja Tušmobil, z današnjim dnem pa so Telemachove mobilne rešitve dostopne povsod, kjer ima preko svojega omrežja signal tudi operater Mobitel.

Telemach je na slovenski trg mobilne telefonije vstopil 18. junija letos in prvotno gostuje v omrežju Tušmobil. Tušmobil z lastnim omrežjem GSM/EDGE pokriva že 98,42 % prebivalstva, z omrežjem UMTS pa 81,35 % prebivalstva. Z nacionalnim gostovanjem sedaj Telemachovi naročniki preko omrežja največjega mobilnega operaterja v Sloveniji uporabljajo mobilne storitve, ki s signalom GSM pokrivajo 99,7 % prebivalcev, s signalom UMTS pa nekaj več kot 90 % prebivalstva.

Telemach svojim uporabnikom za nemoteno delovanje storitev svetuje nastavitve samodejne izbire omrežja. Pomembno dejstvo je, da se aktiven klic ob prehodu iz enega v drugo omrežje prekine, saj mora mobilni telefon narediti preklop.

Marko Šter, direktor Telemacha: »V Telemachu se trudimo, da bi bile naše storitve dostopne čim širšemu krogu ljudi. Mobilna telefonija zaokroža paketno storitev fiksnega kabelskega priključka, kjer ponujamo najsodobnejše storitve digitalne televizije, prenosne televizije D3 GO, hitrega interneta in digitalne telefonije. Še boljša dosegljivost omrežja za prenos mobilnih storitev nam daje upanje, da bomo še naprej najhitreje rastoče telekomunikacijsko podjetje na področjih interneta in telefonije, da zadržimo položaj vodilnega ponudnika televizije v Sloveniji in da skrbimo tudi za ugodno ponudbo na mobilnem delu za tiste naročnike, ki že uporabljajo naše telekomunikacijske rešitve. Na ta način Telemachova mobilna telefonija skupaj z internetom, fiksno telefonijo in rešitvami v oblaku za poslovnega uporabnika dobiva še zadnji delček v mozaiku ugodne telekomunikacijske ponudbe."

Vzpostavitev in vklop nacionalnega gostovanja spremlja akcija, kjer bodo Telemachovi naročniki na mobilno telefonijo dobili bonus v višini 100 EUR pri nakupu novega mobilnega aparata in dvojne minute na klicih v paketih M, L in XL.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki