marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Si.mobilova popolna razprodaja priljubljenih telefonov

Deli z ostalimi

04.08.2016
Objavil: Thomas Bergant

V Si.mobilu je poletje izbranim mobilnim telefonom odneslo kar polovico cene! V času številnih razprodaj, ko nas na vsakem vogalu čakajo popusti in ko si lahko po nižjih cenah privoščimo oblačila, obutev in še marsikaj drugega, s popusti v poletju razveseljuje tudi Si.mobil.

V mesecu avgustu si lahko v okviru paketov POLETJE, ULTIMATIVNI S, M, L, XL, ORTO TRIPSTER + in ORTO GIGASTAR nov mobilni telefon omislite po izjemno ugodni ceni. Samsung Galaxy S6 Edge, Microsoft Lumia 950, HTC One A9 in še mnogo drugih telefonov je lahko vaših po polovični ceni.

V zadnji del poletja lahko zakorakate z novim in cenovno še bolj dostopnim mobilnim telefonom. Od 4. avgusta 2016 do 31. avgusta 2016 oziroma do razprodaje zalog si lahko nov telefon izberete kar 50 % ugodneje.

Izbirate lahko med 17 različnimi telefoni, med katerimi boste zagotovo našli tudi pravega za vas. Ob sklenjeni vezavi za 24 mesecev na paket POLETJE, ULTIMATIVNI S, M, L, XL, ORTO TRIPSTER + in ORTO GIGASTAR lahko za polovično ceno izbirate med napravami Alcatel Go Play, HTC Desire 626, HTC One A9, LG G3 32GB, LG G4c, LG G FLEX 2, LG Nexus 5X 32GB, Microsoft Lumia 950, Samsung Galaxy A5, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge 32GB, Samsung Galaxy S6 Edge + 32GB, Sony Xperia M4 Aqua, Sony Xperia Z5, Sony Xperia Z5 Compact, Samsung Galaxy Core Prime VE ter Samsung Galaxy Grand Neo Duos.

Ponudba velja pod enakimi pogoji tudi za naročnike starejših paketov. Več o ponudbi akcije »Popolna razprodaja« si lahko preberete na: www.simobil.si/telefoni/popolna-razprodaja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki