marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Si.mobil - Vodafonova osvežena ponudba za poslovne uporabnike

Deli z ostalimi

19.04.2006
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone je ponudbo za poslovne uporabnike dopolnil z novimi produkti in storitvami. Storitev BlackBerry® iz Vodafona odslej tudi na novem dlančniku BlackBerry 8700v ter na Nokii 9300.

Poslovni paket Business Smart in paketi Vodafone Mobile Connect Card so na voljo s polovično mesečno naročnino za 6 mesecev.

BlackBerry 8700v je pri Si.mobil – Vodafone na voljo za 50.000 tolarjev ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Nokia 9300 s storitvijo BlackBerry® iz Vodafona je na voljo za 60.000 tolarjev ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev.

Mesečna naročnina na paket BlackBerry® iz Vodafona znaša 5.000 tolarjev in zajema neomejeno količino podatkovnega prenosa v Sloveniji. Cene klicev, SMS-ov in pripadajočih storitev se obračunavajo po tarifah za paket Business Smart brez dodatnega plačevanja naročnine za omenjeni paket.

Novi naročniki, ki bodo do vključno 10. julija 2006 kupili enega od telefonov oz. Vodafone Mobile Connect Card in hkrati sklenili naročniško razmerje na paketu Business Smart oz. paketu Vodafone Mobile Connect Card za 24 mesecev, bodo 6 mesecev plačevali le polovico mesečne naročnine.

Novinec v ponudbi je tudi Siemens SK65, ki v paketu Business Smart stane 30.000 tolarjev. Znižana je tudi cena Nokie 6630, ki je Business Smart uporabnikom na voljo za 20.000 tolarjev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki