marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Si.mobil - Vodafonova osvežena ponudba za poslovne uporabnike

Deli z ostalimi

19.04.2006
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone je ponudbo za poslovne uporabnike dopolnil z novimi produkti in storitvami. Storitev BlackBerry® iz Vodafona odslej tudi na novem dlančniku BlackBerry 8700v ter na Nokii 9300.

Poslovni paket Business Smart in paketi Vodafone Mobile Connect Card so na voljo s polovično mesečno naročnino za 6 mesecev.

BlackBerry 8700v je pri Si.mobil – Vodafone na voljo za 50.000 tolarjev ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Nokia 9300 s storitvijo BlackBerry® iz Vodafona je na voljo za 60.000 tolarjev ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev.

Mesečna naročnina na paket BlackBerry® iz Vodafona znaša 5.000 tolarjev in zajema neomejeno količino podatkovnega prenosa v Sloveniji. Cene klicev, SMS-ov in pripadajočih storitev se obračunavajo po tarifah za paket Business Smart brez dodatnega plačevanja naročnine za omenjeni paket.

Novi naročniki, ki bodo do vključno 10. julija 2006 kupili enega od telefonov oz. Vodafone Mobile Connect Card in hkrati sklenili naročniško razmerje na paketu Business Smart oz. paketu Vodafone Mobile Connect Card za 24 mesecev, bodo 6 mesecev plačevali le polovico mesečne naročnine.

Novinec v ponudbi je tudi Siemens SK65, ki v paketu Business Smart stane 30.000 tolarjev. Znižana je tudi cena Nokie 6630, ki je Business Smart uporabnikom na voljo za 20.000 tolarjev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki