marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Samsung potrdil, da Galaxy Fold prihaja septembra

Deli z ostalimi

02.08.2019
Objavil: Dare Gliha

Samsung je potrdil, da bo v septembru ponovno lansiral svoj prepogljivi mobilnik Galaxy Fold. Potrdili so, da so odpravili vse slabosti, zato bodo mobilnik ponudili na določenih trgih. Več podrobnosti bodo objavili naknadno, ko se bo bližal datum ponovne prodaje.

Samsung je za Galaxy Fold sprejemal prednaročila že v začetku leta, vendar pa so bili primorani prodajo prestaviti, saj so se na testnih primerkih hitro pojavile težave. Kar nekaj testnih uporabnikov je odstranilo zgornji zaščitni sloj, ki je bil nameščen preko zaslona, saj je izgledal zelo podobno kot zaščite zaslona, ki jih uporabniki naknadno nameščajo na svoje naprave. Žal pa je bil ta sloj del zaslona, zato so s tem početjem pokvarili mobilnik.

Samsung naj bi sedaj to težavo odpravil, dodatno so zaščitili in ojačali tečaje ter odpravili težavo z vstopom praha v področje tečaja. Dodatno so pri podjetju tudi zmanjšali vrzel med obema površinama, ko je mobilnik zaprt.

Mobilnik bo imel nameščenih tudi več prilagojenih aplikacij, žal pa bolj specifični pri podjetju še niso bili. Predvideva se še, da bo cena ostala enaka napovedani, torej 1.990 €.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki