marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
43,2 × 36,3 × 9,9 mm
Teža:
26 g
Čas uporabe:
do 10 dni

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Huawei

Huawei Watch Fit 3


Huawei Watch Fit 3

07.05.2024
Objavil: Dare Gliha

Huawei Watch Fit 3 ob podedovani klasični pravokotni obliki predhodnic, uvaja nove materiale in postopke izdelave, izboljšane načine interakcije z napravo ter razširjen nabor paščkov. 4,6-centimetrski (1,82-palčni) in izjemno velik plavajoči zaslon visoke razločljivosti ob elegantni teksturi ohišja iz aluminijeve zlitine tako prinašata popolnoma novo vizualno izkušnjo.
Z debelino 9,9 milimetra in težo 26 gramov pa je Huawei Watch Fit 3 najtanjša in najlažja pametna ura družine Huawei Watch Fit doslej. S pestro paleto barvnih različic, osupljivo vrtljivo krono in živahnimi digitalnimi številčnicami (obrazi ure) ni zgolj priročna za uporabo, temveč predstavlja ličen modni dodatek, pravzaprav kos nakita, ki pritegne pozornost.

Pametna ura Huawei Watch Fit 3 je nadvse zmogljiv osebni trener na zapestju. Aplikacija Ohranite kondicijo (Stay Fit), ki po novem deluje v 50 državah sveta, je pridobila funkcijo prehranske analize, ki na znanstvenih načelih pomaga vzpostaviti ravnovesje med prehrano in telesno vadbo ter doseči bolj zdravo izgubo telesne teže. Predstavlja tudi prvenec na področju pametnih športnih priporočil, saj na podlagi navad, vremenskih razmer in obročev aktivnosti priporoča trajanje in vrsto priporočljive telesne vadbe. S tem ura uporabnika aktivno spodbuja, da ohranja zdrave življenjske navade.

Huawei je izboljšal zdravstvene funkcije. Ura po zaslugi tehnologije analize spanja TruSleep 4.0 zajema popolnejši nabor fizioloških kazalnikov ter na podlagi izboljšanega sistema ocenjevanja spanja ponudi podrobnejšo razlago vzorcev in priporočil za izboljšanje kakovosti spanja. Poleg tega nova funkcija ozaveščanja o dihanju omogoča, da spimo mirneje. Huawei Watch Fit 3 je opremljena z nadgrajeno tehnologijo TruSeen 5.5, ki za 30 odstotkov stabilnejše spremlja srčni utrip in ponudi meritev nasičenosti kisika v krvi (SpO2) že v 25 sekundah.

Cene in razpoložljivost

Pametna ura Huawei Watch Fit 3 bo na voljo v več različicah paščkov od 20. maja po priporočeni ceni 169 evrov.

fotografije
komentarji