marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

B-MOBILE konceptni telefon

Deli z ostalimi

22.03.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Ni prvič, da vidimo konceptni telefon v obliki zapestnice, ta B-Mobile konceptni telefon pa je naredil Tao Ma za Lite On tekmovanje.

Zapestni konceptni telefon ima številske tipke na metalnem ohišju, en del zapestnice se lahko loči in tako sprejmemo prihajajoč telefonski klic. Ima tudi vgrajen spomin in vhod za slušalke, tako da lahko služi tudi kot predvajalnik glasbe.

Kot si je zamislil oblikovalec, naj bi zapestnica rahlo vibrirala, ko prejmete sporočilo, nato jo lahko snamete z zapestja in pritisnete tipko, ki izgleda kot diamant. Vidite, tako lahko se je oglasiti ali nekoga poklicati.

Čeprav izgleda kot navadna zapestnica, ima telefon še zmeraj precej funkcij. Ste si kdaj predstavljali, da boste lahko poslušali glasbo preko svoje zapestnice?

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki