marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Yahoo! Go 2.0 že na voljo

Deli z ostalimi

07.07.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Pred kratkim so v Angliji in v drugih 12 državah po svetu predstavili aplikacijo Yahoo! Go 2.0 za mobilne telefone. Zadeva omogoča milijonom uporabnikom popolnoma lokalizirane uporabniške izkušnje in sicer v Kanadi, Franciji, Nemčiji, ...

... Indiji, Indoneziji, Italiji, Maleziji, na Filipinih, Singapurju, Španiji, Angliji, Tajski in v Vietnamu.

Nova beta različica pa ima več ali manj enako funkcionalnost, kot ameriška različica.

Glavne značilnosti nove aplikacije:

 • Hitrejša kot kdajkoli prej - izboljšana skupna hitrost, vključno s krajšimi časi nalaganja.
 • Še boljši e-poštni odjemalnik - zmožnost odpiranja večih tipov priponk, vključno s PDF datotekami in Microsoftovimi Word, Excel dokumenti. Omogočen pa je tudi dostop do Yahoo poštnih datotek.
 • Lažje ostane povezana - iskanje po Yahoojevem imeniku za klic ali za pomoč pri usmerjanju v prometu. Vse to se izvede z samo enim klikom
 • Izboljšani rezultati mobilnega iskanja - hitrejši dostop do boljših rezultatov z aplikacijo oneSearch
 • Marco Boerries, podpredsednik družbe Connected Life Division, Yahoo! je povedal: "Naša predstavitev, ki se je odvila predkratkim je svetovnim uporabnikom poslala sporočilo o popolni pripravljenosti Yahoo! Go 2.0 aplikacije. Z ogromnim številom uporabniških odzivov smo prepričani, da bo aplikacija kot neke vrste katalizator pri širših adopcijah mobilnega interneta," in dodal: Uporabniki bi na svojih mobilnikih radi preprost dostop do interneta, Yahoo! Go 2.0 omogoča dostop do spletnih vsebin in vam ponuja odgovore, kjerkoli že ste."

  Lokalizirana beta različica bo proti koncu julija na voljo za več kot 200 različnih tipov in za več ko 400 tipov mobilnikov proti koncu leta. Prednaložena bo na nove naprave proizvajalcev, kot so: Nokia, Motorola, Samsung, LG in HTC.
 • fotografije
  komentarji
  Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

  Da
  Ne, imam nastavljeno angleščino
  Ne, imam nastavljen drug jezik
  Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
  Ne vem

  obveščanje

  Prijava na elektronske novice:

  e-pošta:

  več članki