marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Yahoo! Go 2.0 že na voljo

Deli z ostalimi

07.07.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Pred kratkim so v Angliji in v drugih 12 državah po svetu predstavili aplikacijo Yahoo! Go 2.0 za mobilne telefone. Zadeva omogoča milijonom uporabnikom popolnoma lokalizirane uporabniške izkušnje in sicer v Kanadi, Franciji, Nemčiji, ...

... Indiji, Indoneziji, Italiji, Maleziji, na Filipinih, Singapurju, Španiji, Angliji, Tajski in v Vietnamu.

Nova beta različica pa ima več ali manj enako funkcionalnost, kot ameriška različica.

Glavne značilnosti nove aplikacije:

 • Hitrejša kot kdajkoli prej - izboljšana skupna hitrost, vključno s krajšimi časi nalaganja.
 • Še boljši e-poštni odjemalnik - zmožnost odpiranja večih tipov priponk, vključno s PDF datotekami in Microsoftovimi Word, Excel dokumenti. Omogočen pa je tudi dostop do Yahoo poštnih datotek.
 • Lažje ostane povezana - iskanje po Yahoojevem imeniku za klic ali za pomoč pri usmerjanju v prometu. Vse to se izvede z samo enim klikom
 • Izboljšani rezultati mobilnega iskanja - hitrejši dostop do boljših rezultatov z aplikacijo oneSearch
 • Marco Boerries, podpredsednik družbe Connected Life Division, Yahoo! je povedal: "Naša predstavitev, ki se je odvila predkratkim je svetovnim uporabnikom poslala sporočilo o popolni pripravljenosti Yahoo! Go 2.0 aplikacije. Z ogromnim številom uporabniških odzivov smo prepričani, da bo aplikacija kot neke vrste katalizator pri širših adopcijah mobilnega interneta," in dodal: Uporabniki bi na svojih mobilnikih radi preprost dostop do interneta, Yahoo! Go 2.0 omogoča dostop do spletnih vsebin in vam ponuja odgovore, kjerkoli že ste."

  Lokalizirana beta različica bo proti koncu julija na voljo za več kot 200 različnih tipov in za več ko 400 tipov mobilnikov proti koncu leta. Prednaložena bo na nove naprave proizvajalcev, kot so: Nokia, Motorola, Samsung, LG in HTC.
 • fotografije
  komentarji
  Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

  Da
  Ne, imam nastavljeno angleščino
  Ne, imam nastavljen drug jezik
  Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
  Ne vem

  obveščanje

  Prijava na elektronske novice:

  e-pošta:

  več članki