marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung z Galaxy S10 Lite ponuja vrhunski mobilnik za ugodno ceno
27.01.2020

Samsung je prvo galaksijo S predstavil pred dobrim desetletjem, takratna želja pa je bila, da bi svetu ponudili novo serijo pametnih telefonov za vsakodnevno delo in zabavo. Verjetno si niti pri družbi Samsung niso predstavljali, kako priljubljena bo ta nova serija postala v prihodnje.

slikaSamsung z Galaxy S10 Lite ponuja vrhunski mobilnik za ugodno ceno
27.01.2020

Samsung je prvo galaksijo S predstavil pred dobrim desetletjem, takratna želja pa je bila, da bi svetu ponudili novo serijo pametnih telefonov za vsakodnevno delo in zabavo. Verjetno si niti pri družbi Samsung niso predstavljali, kako priljubljena bo ta nova serija postala v prihodnje.

slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

članki

Xperia X Performance na vrhu lestvice DxOMark Mobile

Deli z ostalimi

08.08.2016
Objavil: Thomas Bergant

Rezultati so znani, Xperia X Performance je prejel najvišjo oceno na ocenjevanju DxOMark Mobile. DxO Labs so nagradili pametni telefon Xperia X Performance s končno oceno 88 točk z izpostavitvijo hitrosti kamere in natančne samodejne izostritve tako v svetlih kot slabih svetlobnih pogojih ter tarčne osvetlitve in dinamičnega razpona. Poleg kamere je DxO pohvalil tudi kakovost stabilizacije, zmanjšanje šuma in samodejno izostritev pri snemanju videoposnetkov.

Vedno je naš cilj predstavljanje inovacij in vodstvo v svetu mobilne fotografije, predvsem preko tehnoloških napredkov, kot je tudi hibridna samodejna izostritev s predvidevanjem pri pametnih telefonih Xperia X in X Performance. S prepoznavanjem tega gre za veliko pohvalo posameznikom in ekipam, ki so preživeli neštete ure pri snovanju doživetja kamere, ki upamo, da ga bodo naši uporabniki vzljubili.

DxOMark je prepoznaven industrijski standard za kakovost kamer in objektivov. DxO testira že leta kamere na digitalnem, tradicionalnem in mobilnem področju, njihovo priznanje pa je najboljša možna ocena, ki jo pametni telefon lahko prejme za zajemanje slik in videoposnetkov.

Kljub pohvalam in priznanjem, kot je ta, nas to le vzpodbuja k nadaljnjim inovacijam, nenehnim izboljšavam in predstavljanju novih idej pri naših pametnih telefonih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki