marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaObjavljen seznam mobilnikov Samsung z nadgradnjo na Android 10
23.09.2019

Na spletu se je pojavil seznam Samsungovih mobilnikov, ki bodo dobili nadgradnjo operacijskega sistema na Android 10. Čeprav ne gre za seznam s strani Samsunga pa le-ta vseeno izgleda precej verodostojen.

slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Münchnu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

članki

Xperia X Performance na vrhu lestvice DxOMark Mobile

Deli z ostalimi

08.08.2016
Objavil: Thomas Bergant

Rezultati so znani, Xperia X Performance je prejel najvišjo oceno na ocenjevanju DxOMark Mobile. DxO Labs so nagradili pametni telefon Xperia X Performance s končno oceno 88 točk z izpostavitvijo hitrosti kamere in natančne samodejne izostritve tako v svetlih kot slabih svetlobnih pogojih ter tarčne osvetlitve in dinamičnega razpona. Poleg kamere je DxO pohvalil tudi kakovost stabilizacije, zmanjšanje šuma in samodejno izostritev pri snemanju videoposnetkov.

Vedno je naš cilj predstavljanje inovacij in vodstvo v svetu mobilne fotografije, predvsem preko tehnoloških napredkov, kot je tudi hibridna samodejna izostritev s predvidevanjem pri pametnih telefonih Xperia X in X Performance. S prepoznavanjem tega gre za veliko pohvalo posameznikom in ekipam, ki so preživeli neštete ure pri snovanju doživetja kamere, ki upamo, da ga bodo naši uporabniki vzljubili.

DxOMark je prepoznaven industrijski standard za kakovost kamer in objektivov. DxO testira že leta kamere na digitalnem, tradicionalnem in mobilnem področju, njihovo priznanje pa je najboljša možna ocena, ki jo pametni telefon lahko prejme za zajemanje slik in videoposnetkov.

Kljub pohvalam in priznanjem, kot je ta, nas to le vzpodbuja k nadaljnjim inovacijam, nenehnim izboljšavam in predstavljanju novih idej pri naših pametnih telefonih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki