marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMineva deset let od predstavitve igre Angry Birds
13.12.2019

Pred desetimi leti je luč sveta ugledala igra Angry Birds in v hipu osvojila srca mladih in ne tako mladih uporabnikov. V vseh teh letih so barvaste jezne ptice postale ene najprepoznavnejših likov med mobilnimi igrami.

slikaSamsung Galaxy Fold razprodan v fazi prednaročil
11.12.2019

Samsung Electronics je sporočil, da so zaradi izredno velikega zanimanja pošle zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona v fazi prednaročil. Samsung bo, kolikor hitro bo le mogoče, zagotovil dodatne zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona in vsem uporabnikom, ki želijo prihodnost mobilne tehnologije izkusiti že danes, to tudi omogočil.

slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

članki

Xperia X Performance na vrhu lestvice DxOMark Mobile

Deli z ostalimi

08.08.2016
Objavil: Thomas Bergant

Rezultati so znani, Xperia X Performance je prejel najvišjo oceno na ocenjevanju DxOMark Mobile. DxO Labs so nagradili pametni telefon Xperia X Performance s končno oceno 88 točk z izpostavitvijo hitrosti kamere in natančne samodejne izostritve tako v svetlih kot slabih svetlobnih pogojih ter tarčne osvetlitve in dinamičnega razpona. Poleg kamere je DxO pohvalil tudi kakovost stabilizacije, zmanjšanje šuma in samodejno izostritev pri snemanju videoposnetkov.

Vedno je naš cilj predstavljanje inovacij in vodstvo v svetu mobilne fotografije, predvsem preko tehnoloških napredkov, kot je tudi hibridna samodejna izostritev s predvidevanjem pri pametnih telefonih Xperia X in X Performance. S prepoznavanjem tega gre za veliko pohvalo posameznikom in ekipam, ki so preživeli neštete ure pri snovanju doživetja kamere, ki upamo, da ga bodo naši uporabniki vzljubili.

DxOMark je prepoznaven industrijski standard za kakovost kamer in objektivov. DxO testira že leta kamere na digitalnem, tradicionalnem in mobilnem področju, njihovo priznanje pa je najboljša možna ocena, ki jo pametni telefon lahko prejme za zajemanje slik in videoposnetkov.

Kljub pohvalam in priznanjem, kot je ta, nas to le vzpodbuja k nadaljnjim inovacijam, nenehnim izboljšavam in predstavljanju novih idej pri naših pametnih telefonih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki