marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Xperia X Performance na vrhu lestvice DxOMark Mobile

Deli z ostalimi

08.08.2016
Objavil: Thomas Bergant

Rezultati so znani, Xperia X Performance je prejel najvišjo oceno na ocenjevanju DxOMark Mobile. DxO Labs so nagradili pametni telefon Xperia X Performance s končno oceno 88 točk z izpostavitvijo hitrosti kamere in natančne samodejne izostritve tako v svetlih kot slabih svetlobnih pogojih ter tarčne osvetlitve in dinamičnega razpona. Poleg kamere je DxO pohvalil tudi kakovost stabilizacije, zmanjšanje šuma in samodejno izostritev pri snemanju videoposnetkov.

Vedno je naš cilj predstavljanje inovacij in vodstvo v svetu mobilne fotografije, predvsem preko tehnoloških napredkov, kot je tudi hibridna samodejna izostritev s predvidevanjem pri pametnih telefonih Xperia X in X Performance. S prepoznavanjem tega gre za veliko pohvalo posameznikom in ekipam, ki so preživeli neštete ure pri snovanju doživetja kamere, ki upamo, da ga bodo naši uporabniki vzljubili.

DxOMark je prepoznaven industrijski standard za kakovost kamer in objektivov. DxO testira že leta kamere na digitalnem, tradicionalnem in mobilnem področju, njihovo priznanje pa je najboljša možna ocena, ki jo pametni telefon lahko prejme za zajemanje slik in videoposnetkov.

Kljub pohvalam in priznanjem, kot je ta, nas to le vzpodbuja k nadaljnjim inovacijam, nenehnim izboljšavam in predstavljanju novih idej pri naših pametnih telefonih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki