marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

WorldMate opozorilo za polete je na voljo za platformo S60

Deli z ostalimi

13.05.2008
Objavil: Borut Groboljšek

Uporabniki, ki imajo WorldMate nameščen na napravah s platformo S60, lahko sedaj samodejno prejemajo posodobljene podatke o njihovih poletih na zaslon njihovega mobilnika.

Poleg navedenega lahko potniki, ki jih prizadenejo spremembe letov v zadnjem trenutku, tudi preverijo posodobljene urnike letov, tako da lahko hitro opravijo nove rezervacije in tako prihranijo čas na letališču.

Uporabniki enostavno v aplikacijo vnesejo številko svojega poleta, WorldMate storitev pa skrbi nad potnikovim urnikom in ga proaktivno obvešča o zamudah in odpovedih letov. Ko se urnik poleta spremeni, storitev potisne osebni alarm neposredno na mobilnik in uporabniku omogoča, da znotraj aplikacije ustrezno odreagira.

WorldMate za S60 vključuje več storitev, kot so vreme, pretvornik valut, svetovno uro in zemljevide, vse brezplačno. Premijske storitve, ki vključujejo urnike poletov in samodejno posodabljanje statusov poletov pa so na voljo za mesečno naročnino 4,95 $ oziroma 49,95 $ za letno uporabo.

Aplikacija je na voljo na www.mobimate.com/s60 , za direktni dostop z mobilnikom pa v brskalnik vtipkajte http://mobile.mobimate.com/s60

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki