marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

WorldMate opozorilo za polete je na voljo za platformo S60


13.05.2008
Objavil: Borut Groboljšek

Uporabniki, ki imajo WorldMate nameščen na napravah s platformo S60, lahko sedaj samodejno prejemajo posodobljene podatke o njihovih poletih na zaslon njihovega mobilnika.

Poleg navedenega lahko potniki, ki jih prizadenejo spremembe letov v zadnjem trenutku, tudi preverijo posodobljene urnike letov, tako da lahko hitro opravijo nove rezervacije in tako prihranijo čas na letališču.

Uporabniki enostavno v aplikacijo vnesejo številko svojega poleta, WorldMate storitev pa skrbi nad potnikovim urnikom in ga proaktivno obvešča o zamudah in odpovedih letov. Ko se urnik poleta spremeni, storitev potisne osebni alarm neposredno na mobilnik in uporabniku omogoča, da znotraj aplikacije ustrezno odreagira.

WorldMate za S60 vključuje več storitev, kot so vreme, pretvornik valut, svetovno uro in zemljevide, vse brezplačno. Premijske storitve, ki vključujejo urnike poletov in samodejno posodabljanje statusov poletov pa so na voljo za mesečno naročnino 4,95 $ oziroma 49,95 $ za letno uporabo.

Aplikacija je na voljo na www.mobimate.com/s60 , za direktni dostop z mobilnikom pa v brskalnik vtipkajte http://mobile.mobimate.com/s60

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki