marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOdziv na očitke: Huawei s svojo opremo ne more vohuniti
14.02.2020

Ameriški časnik The Wall Street Journal je 11. februarja poročal, da so ameriški uradniki javno obtožili Huawei, da lahko s pomočjo svoje opreme skozi »stranska vrata« vohuni za uporabniki mobilnih omrežij po vsem svetu. Na navedbe so se sedaj odzvali pri Huaweiju, njihov odgovor pa prilagamo v nadaljevanju.

slikaGSMA odpovedala mobilni kongres MWC
12.02.2020

GSMA je odpovedala mobilni kongres MWC 2020. V izjavi za javnost je John Hoffman dejal, da je izbruh korona virusa onemogočil izvedbo tehnološkega kongresa ter vseh z njim povezanih dejavnosti.

slikaSamsung osvojil kar 61 nagrad na iF Design Awards
12.02.2020

Samsung Electronics je prejel 61 nagrad na svetovno priznanem mednarodnem forum iF Design Awards 2020. Samsung je prejel 34 nagrad v kategoriji izjemno produktno oblikovanje, 8 v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja, 17 v kategoriji komuniciranje in 2 v kategoriji oblikovanje embalaže.

slikaBo mobilni kongres letos odpovedan?
10.02.2020

Mobilni kongres MWC 2020 je pred vrati, vendar se nad njim v zadnjih dneh zgrinjajo črni oblaki, za vse pa je kriv izbruh korona virusa na Kitajskem. Če odpoved s strani LG in delno ZTE ni imela večjega vpliva, pa bo umik Ericssona in Nvidie za organizatorje imelo večji vpliv.

slikaRazkrit nov prepogljiv Samsung Galaxy Z Flip
08.02.2020

Spletni portal Engadget je nekaj dni pred Samsungovim dogodkom Unpacked objavil slike novega prepogljivega mobilnika Galaxy Z Flip. Čeprav je bilo že pred časom jasno, kakšen bo nov mobilnik, pa so te slike prve realne slike naprave.

članki

V trgovini Azure Marketplace lahko sedaj svoje rešitve prodajajo tudi ponudniki iz Slovenije

Deli z ostalimi

19.01.2016
Objavil: Dare Gliha

Azure Marketplace, trgovina z aplikacijami za platformo Microsoft Azure, je razširila nabor držav, iz katerih lahko ponudniki prodajajo svoje rešitve. Poleg ponudnikov iz obstoječih 22 držav lahko sedaj uporabnikom platforme Azure po vsem svetu preko trgovine Azure Marketplace svoje aplikacije, orodja in storitve tržijo in prodajajo neodvisni ponudniki programske opreme (ISV) iz Slovenije.

Azure Marketplace je spletna trgovina, ki partnerskemu ekosistemu omogoča, da svoje rešitve ponudijo podjetjem in uporabnikom platforme Azure po vsem svetu. Znotraj ene same poenotene platforme lahko stranke z le nekaj kliki enostavno poiščejo, kupijo in na infrastrukturi Azure vpeljejo rešitve.

Azure Marketplace skrbi za spremljanje porabe, obračunavanje, poročanje in upravljanje računov strank, kar razbremeni novoustanovljena podjetja in neodvisne ponudnike programske opreme, da se lahko osredotočijo na razvoj izdelkov in trženje.

Za podjetja, ki bi želela prodajati programsko opremo preko trgovine Azure Marketplace, se več informacij nahaja na spletni strani Microsoft Azure Certified.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki