marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOdziv na očitke: Huawei s svojo opremo ne more vohuniti
14.02.2020

Ameriški časnik The Wall Street Journal je 11. februarja poročal, da so ameriški uradniki javno obtožili Huawei, da lahko s pomočjo svoje opreme skozi »stranska vrata« vohuni za uporabniki mobilnih omrežij po vsem svetu. Na navedbe so se sedaj odzvali pri Huaweiju, njihov odgovor pa prilagamo v nadaljevanju.

slikaGSMA odpovedala mobilni kongres MWC
12.02.2020

GSMA je odpovedala mobilni kongres MWC 2020. V izjavi za javnost je John Hoffman dejal, da je izbruh korona virusa onemogočil izvedbo tehnološkega kongresa ter vseh z njim povezanih dejavnosti.

slikaSamsung osvojil kar 61 nagrad na iF Design Awards
12.02.2020

Samsung Electronics je prejel 61 nagrad na svetovno priznanem mednarodnem forum iF Design Awards 2020. Samsung je prejel 34 nagrad v kategoriji izjemno produktno oblikovanje, 8 v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja, 17 v kategoriji komuniciranje in 2 v kategoriji oblikovanje embalaže.

slikaBo mobilni kongres letos odpovedan?
10.02.2020

Mobilni kongres MWC 2020 je pred vrati, vendar se nad njim v zadnjih dneh zgrinjajo črni oblaki, za vse pa je kriv izbruh korona virusa na Kitajskem. Če odpoved s strani LG in delno ZTE ni imela večjega vpliva, pa bo umik Ericssona in Nvidie za organizatorje imelo večji vpliv.

slikaRazkrit nov prepogljiv Samsung Galaxy Z Flip
08.02.2020

Spletni portal Engadget je nekaj dni pred Samsungovim dogodkom Unpacked objavil slike novega prepogljivega mobilnika Galaxy Z Flip. Čeprav je bilo že pred časom jasno, kakšen bo nov mobilnik, pa so te slike prve realne slike naprave.

članki

UPC Telemach uvaja digitalno telefonijo

Deli z ostalimi

22.02.2007
Objavil: Thomas Bergant

UPC Telemach je pred nekaj dnevi najavil uvedbo digitalne telefonije s 1. marcem 2007. Storitev bo na voljo v vseh večjih slovenskih mestih, kjer UPC Telemach posluje ter v vseh njegovih odvisnih družbah: KRS Velenje, KRS Rotovž in CATV Murska Sobota.

UPC Telemach bo uvedel storitve v polnem obsegu po vsej državi. UPC Broadband, ki je matično podjetje UPC Telemacha, je storitev digitalne telefonije že uspešno uvedlo na Nizozemskem, Madžarskem, Poljskem, Češkem, v Švici, Avstriji, Romuniji ter na Irskem in ima trenutno preko milijon naročnikov na digitalno telefonijo.

Storitev digitalne telefonije strankam ponuja resnično alternativo obstoječim telefonskim storitvam, ki jih ponujajo bivša državna podjetja, kot je Telekom Slovenije. Gre za storitev, ki ponuja vrhunsko kvaliteto glasu za mnogo nižje cene. Osnovna naročnina bo okrog 60% cenejša od Telekoma Slovenije, medtem ko so tarife za minuto pogovora v povprečju tudi precej nižje.

Cena OSNOVNEGA naročniškega paketa bo 3,95 € na mesec, in bo na voljo v privlačnem paketu z UPC Telemachovimi storitvami televizije in širokopasovnega interneta. Naročniški paket PROSTI ČAS, ki je ravno tako na voljo v takem paketu, stane 7,70 € na mesec in ponuja neomejene brezplačne klice v stacionarna omrežja v Sloveniji med 20. uro zvečer in 8. uro zjutraj. Poleg tega so klici znotraj omrežij UPC Telemach, Ljubljanski kabel, skupine Triera in De.tel, brezplačni za vse uporabnike digitane telefonije prej omenjenih podjetij..

VOIP tehnologija ter nove možnosti

Vrhunska kvaliteta storitve digitalne telefonije je osnovana na napredni VOIP (govor preko IP protokola) tehnologiji.

Stranki, v primerjavi s tradicionalno telefonijo, ponuja dodatne možnosti, kot so Ne moti, Beležka klicev in Sočasno zvonenje (Do Not Disturb, Call Log and Simultaneous Ring,…), ki jih stranka lahko ureja neposredno na spletu ali direktno preko telefonskega aparata .

S pomočjo napredne IP tehnologije lahko UPC Telemach preko UPC Telemachovega IP omrežja, s katerim upravlja, glasovnim klicem določi prednost z vidika širokopasovnosti. To zagotavlja povezljivost in visoko kvaliteto zvoka. Ko pa glasovni klic enkrat zapusti UPC-jevo omrežje, je usmerjan kot klasičen glasovni klic. To pa se močno razlikuje od storitev govora preko interneta, kot na primer Skype, ki glasovne klice posreduje preko javnega interneta in lahko zagotovi zgolj kvaliteto »po najboljših močeh«.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki