marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Jutri med 20:30 in 21:30 glasujte za zemljo in ugasnite luči

Deli z ostalimi

27.03.2009
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil se bo v soboto, 28. marca, aktivno vključili v mednarodni dogodek Earth hour, k temu pa pozivajo tudi vse, ki imajo radi naš planet. Poleg gradnje najbolj ekološkega omrežja v Sloveniji, nedavno odprte spletne podstrani tušmobileko in drugih odgovornih oblik ravnanja do okolja bodo na Tušmobilu z različnimi aktivnostmi naredili še več za ohranitev našega okolja.

V letošnjem mednarodnem dogodku Earth hour ugasnjene luči pomenijo glas »Za Zemljo«, prižgane pa glas za globalno segrevanje. Na Tušmobilu pojasnjujejo, da lahko vsak, ki se bo dogodku pridružil, odda svoj glas tako, da v soboto, 28. marca, med 20.30 in 21.30 uro ugasne luči. Tušmobil bo svoje glasove oddal na več načinov. Na sedežu podjetja bodo poskrbeli, da bodo vključeni le porabniki energije, ki so nujno potrebni za nemoteno obratovanje. Na prodajnih mestih, ki bodo v času glasovanja odprta, bodo porabnike energije zmanjšali na minimum, ki še omogoča nemoteno poslovanje trgovin. Prav tako so pozvali že vse zaposlene v podjetju, da se tudi kot posamezniki pridružijo dogodku, ugasnejo luči in tako oddajo svoj glas.

V podporo projektu so na Tušmobilovi spletni strani oblikovali posebno podstran tušmobileko, kjer predstavljajo okolju prijazno Tušmobilovo omrežje, uporabnikom svetujejo, kako lahko tudi z varčno uporabo mobilnih telefonov naredijo nekaj za okolje in pozivajo k recikliranju odsluženih mobilnih telefonov ter odpadnih baterij, ki jih v Tušmobilovih trgovinah brezplačno zbirajo v posebnih zabojnikih.

Na Tušmobilu pozivajo tudi vse druge, da jutri oddajo svoj glas in se pridružijo se dogodku Earth hour. Zbrani glasovi bodo predani na letošnji konferenci o globalnih klimatskih spremembah Global Climate Change Conference, ki bo v Kopenhagnu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki