marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

Jutri med 20:30 in 21:30 glasujte za zemljo in ugasnite luči

Deli z ostalimi

27.03.2009
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil se bo v soboto, 28. marca, aktivno vključili v mednarodni dogodek Earth hour, k temu pa pozivajo tudi vse, ki imajo radi naš planet. Poleg gradnje najbolj ekološkega omrežja v Sloveniji, nedavno odprte spletne podstrani tušmobileko in drugih odgovornih oblik ravnanja do okolja bodo na Tušmobilu z različnimi aktivnostmi naredili še več za ohranitev našega okolja.

V letošnjem mednarodnem dogodku Earth hour ugasnjene luči pomenijo glas »Za Zemljo«, prižgane pa glas za globalno segrevanje. Na Tušmobilu pojasnjujejo, da lahko vsak, ki se bo dogodku pridružil, odda svoj glas tako, da v soboto, 28. marca, med 20.30 in 21.30 uro ugasne luči. Tušmobil bo svoje glasove oddal na več načinov. Na sedežu podjetja bodo poskrbeli, da bodo vključeni le porabniki energije, ki so nujno potrebni za nemoteno obratovanje. Na prodajnih mestih, ki bodo v času glasovanja odprta, bodo porabnike energije zmanjšali na minimum, ki še omogoča nemoteno poslovanje trgovin. Prav tako so pozvali že vse zaposlene v podjetju, da se tudi kot posamezniki pridružijo dogodku, ugasnejo luči in tako oddajo svoj glas.

V podporo projektu so na Tušmobilovi spletni strani oblikovali posebno podstran tušmobileko, kjer predstavljajo okolju prijazno Tušmobilovo omrežje, uporabnikom svetujejo, kako lahko tudi z varčno uporabo mobilnih telefonov naredijo nekaj za okolje in pozivajo k recikliranju odsluženih mobilnih telefonov ter odpadnih baterij, ki jih v Tušmobilovih trgovinah brezplačno zbirajo v posebnih zabojnikih.

Na Tušmobilu pozivajo tudi vse druge, da jutri oddajo svoj glas in se pridružijo se dogodku Earth hour. Zbrani glasovi bodo predani na letošnji konferenci o globalnih klimatskih spremembah Global Climate Change Conference, ki bo v Kopenhagnu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki