marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Tušmobil ponudil mobilno televizijo


15.09.2011
Objavil: Dare Gliha

Tušmobil nadaljuje jesensko serijo novosti za uporabnike. Po pravkar predstavljenih novih paketih FREE je uporabnikom zdaj na voljo Tušmobil mobilna TV, ki bo v promocijskem obdobju brezplačna. Na mobilnih telefonih s sistemom Android™ je na voljo v Android™ Marketu, za vse ostale uporabnike pa je šest programov na voljo na mobilnem portalu Tuškabina.

V Tušmobilu so se po izjemno dobro sprejetih paketih FREE svojim uporabnikom odločili ponuditi že drugo novost v tem mesecu. Razvili so Tušmobil mobilno TV, ki je v promocijskem obdobju popolnoma brezplačna. V njo je vključenih šest televizijskih programov TV SLO 1, TV SLO 2, POP TV, KANAL A, GOLICA TV in ČARLI TV, programska shema pa se bo v prihodnje še širila: »Izbrali smo priljubljene programe, kjer lahko uporabniki spremljajo dnevne novice, najljubše nanizanke, odlične filme, poslušajo glasbo, gledajo prenose tekem…« vsebino programske ponudbe razkrivajo v Tušmobilu in obljubljajo, da bodo pestrost izbire permanentno nadgrajevali.

»Naši uporabniki lahko aplikacijo najdejo na dveh mestih in jo uporabljajo v promocijskem obdobju popolnoma brezplačno. To pomeni, da se tako storitev kot prenos podatkov za gledanje mobilne TV uporabnikom ne bosta zaračunavala,« pojasnjujejo v Tušmobilu. Veliko uporabnikov Tušmobila ima pametne mobilne telefone, med katerimi so zelo pogosti ekskluzivno pri Tušmobilu dosegljivi mobilniki Huawei. Vsi, ki delujejo na platformi Android™, lahko Tušmobil mobilno TV gledajo preko aplikacije Tusmobil TV, ki je dostopna na tržnici Android™ Market. Za hitri dostop je dovolj, da uporabniki pošljejo le SMS z vsebino »TV OSNOVNI« na številko 7070. Prejeli bodo povratni SMS z navodili.

Storitev Tušmobil mobilna TV deluje v Tušmobilovem lastnem omrežju. Prav v njegov razvoj in rast so v preteklih letih vložili mnogo sredstev in tako vzpostavili po vseh parametrih povsem primerljivo omrežje z največjim v Sloveniji. Zagotavljajo že 97,95-% pokritost prebivalstva z lastnim Tušmobil GSM/EDGE omrežjem in 75,76-% pokritost prebivalstva z lastnim Tušmobil UMTS omrežjem, ponekod pa je na voljo tudi najsodobnejša tehnologija HSPA+.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki