marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Tušmobil: Kako lahko štirje naročniki kličejo brezplačno

Deli z ostalimi

26.03.2009
Objavil: Thomas Bergant

Telefoniranje za družinske člane, prijatelje, znance ali sorodnike se lahko na koncu meseca ustavi brez stroškov pri vsoti 0 EUR. Nov paket tušmobilBREZ je paket brez mesečne naročnine, če pa ste ali še boste postali član Tuš kluba, boste lahko z izbranimi tremi osebami med seboj klepetali brezplačno.

Tušmobil je slovenski trg presenetil s paketom tušmobilBREZ brez mesečne naročnine, ki je namenjen najširši skupini uporabnikov. Naročnik na koncu meseca plača le toliko, kolikor je dejansko porabil. Člani Tuš kluba ali tisti, ki bodo to z brezplačnim včlanjenjem še postali, bodo poleg paketa brez naročnine lahko izkoristili še možnost popolnoma brezplačnega klicanja izbranih treh naročnikov Tušmobila. Tako bo medsebojno komuniciranje štirih članov družine ali naprimer štirih prijateljev popolnoma brezplačno. Poleg tega lahko z nakupi v trgovinah Tuš naročniki Tušmobila zbirajo dodatne minute pogovorov, ki jih lahko porabijo za klicanje izven izbrane skupine.

Lani najhitreje rastoči mobilni operater v državi, Tušmobil, obljublja, da se bo s svojo ponudbo še naprej ločil od konkurence in znotraj Tuš Holdinga pospešeno zniževal življenjske stroške Slovencev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki