marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Tušmobil: Kako lahko štirje naročniki kličejo brezplačno

Deli z ostalimi

26.03.2009
Objavil: Thomas Bergant

Telefoniranje za družinske člane, prijatelje, znance ali sorodnike se lahko na koncu meseca ustavi brez stroškov pri vsoti 0 EUR. Nov paket tušmobilBREZ je paket brez mesečne naročnine, če pa ste ali še boste postali član Tuš kluba, boste lahko z izbranimi tremi osebami med seboj klepetali brezplačno.

Tušmobil je slovenski trg presenetil s paketom tušmobilBREZ brez mesečne naročnine, ki je namenjen najširši skupini uporabnikov. Naročnik na koncu meseca plača le toliko, kolikor je dejansko porabil. Člani Tuš kluba ali tisti, ki bodo to z brezplačnim včlanjenjem še postali, bodo poleg paketa brez naročnine lahko izkoristili še možnost popolnoma brezplačnega klicanja izbranih treh naročnikov Tušmobila. Tako bo medsebojno komuniciranje štirih članov družine ali naprimer štirih prijateljev popolnoma brezplačno. Poleg tega lahko z nakupi v trgovinah Tuš naročniki Tušmobila zbirajo dodatne minute pogovorov, ki jih lahko porabijo za klicanje izven izbrane skupine.

Lani najhitreje rastoči mobilni operater v državi, Tušmobil, obljublja, da se bo s svojo ponudbo še naprej ločil od konkurence in znotraj Tuš Holdinga pospešeno zniževal življenjske stroške Slovencev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki