marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Tretji slovenski mobilni operater prvič predstavil svoje storitve kupcem

Deli z ostalimi
Tušmobil

12.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Letos se na Mednarodnem obrtnem sejmu prvič predstavljata podjetji TUŠ TELEKOM d.d. in Tušmobil, d.o.o., ki tvorita informacijsko-komunikacijski steber Poslovnega sistema Tuš. Uporabnikom je Tušmobil, tretji slovenski mobilni operater, ob tej priložnosti prvič ponudil svoje storitve, saj je za obiskovalce sejma pripravil ekskluzivno ponudbo predplačniških paketov.

TUŠ TELEKOM se na MOS-u predstavlja s celovito ponudbo sodobnih informacijsko-komunikacijskih storitev, ki obsega pakete hitrega internetnega dostopa, internetno televizijo, fiksno telefonijo ter dolgo pričakovano storitev mobilne telefonije. Krstna predstavitev TUŠ TELEKOMA pa je pomenljiva tudi zaradi dejstva, da je Celje prvo slovensko mesto, ki ga je TUŠ TELEKOM pokrilo s svojim fiksnim omrežjem, s katerim tako danes pokrivajo 90 odstotkov tamkajšnjega prebivalstva. Zato so obiskovalcem pripravili posebno presenečenje, saj bo vsak, ki se bo odločil za katerikoli paket dostopa do interneta, izbrano storitev uporabljal brezplačno kar štiri mesece.

Obiskovalci sejma pa bodo kot prvi imeli priložnost preizkusiti tudi storitve Tušmobila, ki bodo na voljo ekskluzivno v času sejma. Tretji mobilni operater bo sicer svojo celovito ponudbo naročniških in predplačniških paketov slovenskim uporabnikom ponudil na dan reformacije, 31. oktobra 2007. Vsi, ki bodo obiskali njegov razstavni prostor, pa bodo že lahko pridobili Tušmobilovo številko v predplačniškem paketu in si s tem zagotovili najcenejšo predplačniško ceno minute v Sloveniji, ki znaša le 0,12 evra in bo za uporabnike veljala doživljenjsko. Cena SIM-kartice znaša zgolj 4,99 evra in bo že napolnjena z vrednostjo 5 evrov.

Obiskovalcem bo na voljo tudi pestra izbira najsodobnejših modelov mobilnih telefonov priznanih blagovnih znamk. Ob nakupu enega izmed njih bodo Tušmobilovo SIM-kartico, ki bo prav tako že napolnjena z vrednostjo 5 evrov, prejeli brezplačno. Kdor pa bo izpolnil in poslal še kratek vprašalnik, bo prejel še dodatno dobroimetje v vrednosti 5 evrov. Uporabniki predplačniških paketov Tušmobil pa lahko svoje račune polnijo tudi preko bankomatov.

Spekter celovite telekomunikacijske ponudbe bo zaokrožila ponudba IP televizije ter fiksne telefonije, ki temelji na lastnem, že delujočem omrežju. Ta omogoča, da gospodinjstva in podjetja kličejo z nižjimi stroški v primerjavi z nacionalnim operaterjem, obdržijo pa lahko tudi svojo obstoječo številko, ne da bi morali za to kakorkoli investirati v nakup nove opreme.

Letos lahko tako na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju med 12. in 19. septembrom obiskovalci prvič preverijo celovito ponudbo informacijsko-komunikacijskih storitev na enem mestu na razstavnem prostoru TUŠ TELEKOMA v prvem nadstropju hale L1.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki