marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung z Galaxy S10 Lite ponuja vrhunski mobilnik za ugodno ceno
27.01.2020

Samsung je prvo galaksijo S predstavil pred dobrim desetletjem, takratna želja pa je bila, da bi svetu ponudili novo serijo pametnih telefonov za vsakodnevno delo in zabavo. Verjetno si niti pri družbi Samsung niso predstavljali, kako priljubljena bo ta nova serija postala v prihodnje.

slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Tretji slovenski mobilni operater prvič predstavil svoje storitve kupcem

Deli z ostalimi
Tušmobil

12.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Letos se na Mednarodnem obrtnem sejmu prvič predstavljata podjetji TUŠ TELEKOM d.d. in Tušmobil, d.o.o., ki tvorita informacijsko-komunikacijski steber Poslovnega sistema Tuš. Uporabnikom je Tušmobil, tretji slovenski mobilni operater, ob tej priložnosti prvič ponudil svoje storitve, saj je za obiskovalce sejma pripravil ekskluzivno ponudbo predplačniških paketov.

TUŠ TELEKOM se na MOS-u predstavlja s celovito ponudbo sodobnih informacijsko-komunikacijskih storitev, ki obsega pakete hitrega internetnega dostopa, internetno televizijo, fiksno telefonijo ter dolgo pričakovano storitev mobilne telefonije. Krstna predstavitev TUŠ TELEKOMA pa je pomenljiva tudi zaradi dejstva, da je Celje prvo slovensko mesto, ki ga je TUŠ TELEKOM pokrilo s svojim fiksnim omrežjem, s katerim tako danes pokrivajo 90 odstotkov tamkajšnjega prebivalstva. Zato so obiskovalcem pripravili posebno presenečenje, saj bo vsak, ki se bo odločil za katerikoli paket dostopa do interneta, izbrano storitev uporabljal brezplačno kar štiri mesece.

Obiskovalci sejma pa bodo kot prvi imeli priložnost preizkusiti tudi storitve Tušmobila, ki bodo na voljo ekskluzivno v času sejma. Tretji mobilni operater bo sicer svojo celovito ponudbo naročniških in predplačniških paketov slovenskim uporabnikom ponudil na dan reformacije, 31. oktobra 2007. Vsi, ki bodo obiskali njegov razstavni prostor, pa bodo že lahko pridobili Tušmobilovo številko v predplačniškem paketu in si s tem zagotovili najcenejšo predplačniško ceno minute v Sloveniji, ki znaša le 0,12 evra in bo za uporabnike veljala doživljenjsko. Cena SIM-kartice znaša zgolj 4,99 evra in bo že napolnjena z vrednostjo 5 evrov.

Obiskovalcem bo na voljo tudi pestra izbira najsodobnejših modelov mobilnih telefonov priznanih blagovnih znamk. Ob nakupu enega izmed njih bodo Tušmobilovo SIM-kartico, ki bo prav tako že napolnjena z vrednostjo 5 evrov, prejeli brezplačno. Kdor pa bo izpolnil in poslal še kratek vprašalnik, bo prejel še dodatno dobroimetje v vrednosti 5 evrov. Uporabniki predplačniških paketov Tušmobil pa lahko svoje račune polnijo tudi preko bankomatov.

Spekter celovite telekomunikacijske ponudbe bo zaokrožila ponudba IP televizije ter fiksne telefonije, ki temelji na lastnem, že delujočem omrežju. Ta omogoča, da gospodinjstva in podjetja kličejo z nižjimi stroški v primerjavi z nacionalnim operaterjem, obdržijo pa lahko tudi svojo obstoječo številko, ne da bi morali za to kakorkoli investirati v nakup nove opreme.

Letos lahko tako na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju med 12. in 19. septembrom obiskovalci prvič preverijo celovito ponudbo informacijsko-komunikacijskih storitev na enem mestu na razstavnem prostoru TUŠ TELEKOMA v prvem nadstropju hale L1.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki