marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Tušmobil bo pričel s prodajo iPhone 6

Deli z ostalimi
Tušmobil

29.09.2014
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil, bo v sredo, 1. oktobra, slovenskim uporabnikom ponudil trenutno najbolj zaželene mobilne telefone iPhone 6. Novi mobilni telefon iPhone 6 bo na voljo v sredo, 1. oktobra ekskluzivno v Tušmobilovi poslovalnici v centru Ljubljane, na Wolfovi.

Novi iPhone 6 v primerjavi s svojim predhodnikom odlikuje boljša grafika in je 50 odstotkov bolj energijsko varčen. Ima izboljšane lastnosti zaslona Retina HD in kamere Isight z osmimi megapiksli ter ima 4,7-palčni oz. 12-centimetrski zaslon. Z operacijskim sistemom Ios 8 in procesorjem A8 je trenutno ena od najbolj iskanih ponudb na svetovnem tržišču. V Tušmobilu bo na voljo omejena količina.

»V Tušmobilu smo se za ta korak odločili zaradi usmerjenosti na uporabnike, želimo jim namreč ponuditi vedno več. V septembru smo jim ponudili odlično sprejeto družino paketov Premium, ekskluzivno pa tudi pametne telefone Meizu. V oktobru svojo ponudbo nadgrajujemo tudi z mobilnim telefonom iPhone 6. S tem izpolnjujemo obljubo našim uporabnikom, ki jim bomo še naprej zagotavljali kakovostne in tehnološko napredne storitve ter zanimivo in ugodno ponudbo,« je povedal Gregor Štampohar, direktor družbe Tušmobil.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki