marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOdziv na očitke: Huawei s svojo opremo ne more vohuniti
14.02.2020

Ameriški časnik The Wall Street Journal je 11. februarja poročal, da so ameriški uradniki javno obtožili Huawei, da lahko s pomočjo svoje opreme skozi »stranska vrata« vohuni za uporabniki mobilnih omrežij po vsem svetu. Na navedbe so se sedaj odzvali pri Huaweiju, njihov odgovor pa prilagamo v nadaljevanju.

slikaGSMA odpovedala mobilni kongres MWC
12.02.2020

GSMA je odpovedala mobilni kongres MWC 2020. V izjavi za javnost je John Hoffman dejal, da je izbruh korona virusa onemogočil izvedbo tehnološkega kongresa ter vseh z njim povezanih dejavnosti.

slikaSamsung osvojil kar 61 nagrad na iF Design Awards
12.02.2020

Samsung Electronics je prejel 61 nagrad na svetovno priznanem mednarodnem forum iF Design Awards 2020. Samsung je prejel 34 nagrad v kategoriji izjemno produktno oblikovanje, 8 v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja, 17 v kategoriji komuniciranje in 2 v kategoriji oblikovanje embalaže.

slikaBo mobilni kongres letos odpovedan?
10.02.2020

Mobilni kongres MWC 2020 je pred vrati, vendar se nad njim v zadnjih dneh zgrinjajo črni oblaki, za vse pa je kriv izbruh korona virusa na Kitajskem. Če odpoved s strani LG in delno ZTE ni imela večjega vpliva, pa bo umik Ericssona in Nvidie za organizatorje imelo večji vpliv.

slikaRazkrit nov prepogljiv Samsung Galaxy Z Flip
08.02.2020

Spletni portal Engadget je nekaj dni pred Samsungovim dogodkom Unpacked objavil slike novega prepogljivega mobilnika Galaxy Z Flip. Čeprav je bilo že pred časom jasno, kakšen bo nov mobilnik, pa so te slike prve realne slike naprave.

članki

Tušmobil in Huawei ekskluzivno s tremi novimi mobilnimi telefoni

Deli z ostalimi

14.11.2011
Objavil: Dare Gliha

V Tušmobilu so ponudili tri nove mobilne telefone Huawei. Na voljo so modeli Boulder, Sonic in X5 Pro, ki združujejo dokazano izjemno dobro razmerje med ceno in kakovostjo. Podjetje Huawei je drugi največji svetovni proizvajalec telekomunikacijske opreme in peto najinovativnejše podjetje na svetu, njegovi mobilniki pa so v Sloveniji na voljo le pri Tušmobilu.

Pri Tušmobilu so v začetku poletja prvi in edini v Sloveniji ponudili tehnološko izjemno napredne in cenovno dostopne mobilne telefone telekomunikacijskega giganta Huawei. To jesen so ponudbo nadgradili s tremi izjemnimi modeli, ki povzemajo in združujejo pričakovanja uporabnikov Tušmobila. Huawei Sonic je pametni telefon, ki že na prvi pogled navduši z velikim zaslonom na dotik in deluje na platformi Android 2.3 gingerbread. Telefon, ki bo zagotovo prodajna uspešnica, ima odličen fotoaparat in kamero, možnost ogleda videoposnetkov in poslušanje glasbe v različnih formatih. Omogoča tudi povezavo z brezžičnim omrežjem in podpira 3G omrežje za enostaven dostop do informacij na spletu. Z vgrajenim GPS sprejemnikom pa bodo potovanja še bolj prijetna. Telefon je v paketu FREE 20 na voljo za samo 9 EUR.

Druga novost v ponudbi je naslednik Slovencem dobro znanega Huawei Ideos X5 - pametni telefon Huawei Ideos X5 Pro, ki bo zadovoljil najzahtevnejše uporabnike. Prepričal bo z izjemnim multifunkcijskim zaslonom na dotik, fotoaparatom s pet milijoni slikovnih točk, hitrim procesorjem in mnogimi aplikacijami. V Tušmobilovem paketu FREE 20 je na voljo že za 59 EUR.

Tretja novost pa je mobilni telefon Huawei Boulder. Pri Tušmobilu so ga namenili vsem, ki pri telefonih z zaslonom na dotik pogrešajo tipkovnico. Ponuja namreč kombinacijo zaslona na dotik in QWERTY tipkovnice. Tako bo upravljanje s telefonom, predvsem pa pisanje sporočil še enostavnejše. Priročen in izredno tanek telefon navdušuje z uporabnimi funkcijami, kot so GPS in možnost brezžične WiFi povezave, v paketu FREE 20 pa je na voljo za 1 EUR.

Mobilni telefoni podjetja Huawei so na slovenskem trgu na voljo ekskluzivno pri mobilnem operaterju Tušmobil. Ta drugi največji svetovni proizvajalec telekomunikacijske opreme in peto najinovativnejše podjetje na svetu se postavlja ob bok velikanom, kot so: Facebook, Amazon, Apple in Google. S svojimi produkti je prisotno v več kot 100 državah sveta in pri 45 od 50 največjih svetovnih mobilnih operaterjev.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki