marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Tudi Popeye na mobilnikih!

Deli z ostalimi

30.03.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Pri družbi Namco Networks so predkratkim oznanili načrte, da bodo pripeljali znanega mišičnjaka tudi na mobilne telefone. Sodelovali pa bodo z družbo King Features.

Znani Popeye (Popaj) je že od njegovega premiernega šova leta 1929 eden izmed najbolj popularnih ikon 20. stoletja. Nastopal je tako v risankah, kot v obliki igrač, pojavil pa se je tudi na videoigricah, v raznih arkadnih sistemih in seveda tudi na Nintendu.

"Popeye je za masovni trg ikona, ki je desetletja zabavala tako odrasle, kot tudi malčke," je povedal Scott Rubin, podpredsednik prodaje in marketinga pri družbi Namco Networks. "Izjemno smo veseli, da lahko uvrstimo Popeya v našo linijo klasičnih mobilnih iger. Pridružil se bo igram: PAC-MAN, Ms. PAC-MAN, Galaga, Dig Dug in ostalimi."

Z duhom arkadnih iger iz 80 let se bomo postavili v vlogo junaka Popeye. Cilj bo zopet osvojiti svojo ljubezen, medtem, ko nam bo na poti stal znani rival Bluto. Pobirali bomo srčke, glasbene note in pa se ozirali k Olivinemu joku na pomoč. Vse to med izogibanjem Sea Hagovim odbijajočim se lobanjam. V skladu z risanko pa bo Popeye tudi v igri postal izjemno močan po zaužitju famozne špinače.

Za razliko od ostalih različic bo mobilna vsebovala tudi bonuse v obliki mrežnih komponent, naprednem načinu z dodatnim načinom igranja in pa kameje drugih likov iz Popeyevih nadaljevank.

"Z močno, očitno definirano osebnostjo bo Popeye užival univerzalno popularnost," je povedal Ita Golzman iz družbe King Features. "Verjamemo, da bo kombinacija klasičnega Popeyeja z Namcovim dokazanim rekordom pri razvijanju inovativnih in zabavnih mobilnih iger prinesla igro pri kateri bodo uporabniki vseh let neizmerno uživali."

Igra naj bi doživela svoj debi jeseni 2007.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki