marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaObjavljen seznam mobilnikov Samsung z nadgradnjo na Android 10
23.09.2019

Na spletu se je pojavil seznam Samsungovih mobilnikov, ki bodo dobili nadgradnjo operacijskega sistema na Android 10. Čeprav ne gre za seznam s strani Samsunga pa le-ta vseeno izgleda precej verodostojen.

slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Münchnu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

članki

Tudi Popeye na mobilnikih!

Deli z ostalimi

30.03.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Pri družbi Namco Networks so predkratkim oznanili načrte, da bodo pripeljali znanega mišičnjaka tudi na mobilne telefone. Sodelovali pa bodo z družbo King Features.

Znani Popeye (Popaj) je že od njegovega premiernega šova leta 1929 eden izmed najbolj popularnih ikon 20. stoletja. Nastopal je tako v risankah, kot v obliki igrač, pojavil pa se je tudi na videoigricah, v raznih arkadnih sistemih in seveda tudi na Nintendu.

"Popeye je za masovni trg ikona, ki je desetletja zabavala tako odrasle, kot tudi malčke," je povedal Scott Rubin, podpredsednik prodaje in marketinga pri družbi Namco Networks. "Izjemno smo veseli, da lahko uvrstimo Popeya v našo linijo klasičnih mobilnih iger. Pridružil se bo igram: PAC-MAN, Ms. PAC-MAN, Galaga, Dig Dug in ostalimi."

Z duhom arkadnih iger iz 80 let se bomo postavili v vlogo junaka Popeye. Cilj bo zopet osvojiti svojo ljubezen, medtem, ko nam bo na poti stal znani rival Bluto. Pobirali bomo srčke, glasbene note in pa se ozirali k Olivinemu joku na pomoč. Vse to med izogibanjem Sea Hagovim odbijajočim se lobanjam. V skladu z risanko pa bo Popeye tudi v igri postal izjemno močan po zaužitju famozne špinače.

Za razliko od ostalih različic bo mobilna vsebovala tudi bonuse v obliki mrežnih komponent, naprednem načinu z dodatnim načinom igranja in pa kameje drugih likov iz Popeyevih nadaljevank.

"Z močno, očitno definirano osebnostjo bo Popeye užival univerzalno popularnost," je povedal Ita Golzman iz družbe King Features. "Verjamemo, da bo kombinacija klasičnega Popeyeja z Namcovim dokazanim rekordom pri razvijanju inovativnih in zabavnih mobilnih iger prinesla igro pri kateri bodo uporabniki vseh let neizmerno uživali."

Igra naj bi doživela svoj debi jeseni 2007.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki