marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOdziv na očitke: Huawei s svojo opremo ne more vohuniti
14.02.2020

Ameriški časnik The Wall Street Journal je 11. februarja poročal, da so ameriški uradniki javno obtožili Huawei, da lahko s pomočjo svoje opreme skozi »stranska vrata« vohuni za uporabniki mobilnih omrežij po vsem svetu. Na navedbe so se sedaj odzvali pri Huaweiju, njihov odgovor pa prilagamo v nadaljevanju.

slikaGSMA odpovedala mobilni kongres MWC
12.02.2020

GSMA je odpovedala mobilni kongres MWC 2020. V izjavi za javnost je John Hoffman dejal, da je izbruh korona virusa onemogočil izvedbo tehnološkega kongresa ter vseh z njim povezanih dejavnosti.

slikaSamsung osvojil kar 61 nagrad na iF Design Awards
12.02.2020

Samsung Electronics je prejel 61 nagrad na svetovno priznanem mednarodnem forum iF Design Awards 2020. Samsung je prejel 34 nagrad v kategoriji izjemno produktno oblikovanje, 8 v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja, 17 v kategoriji komuniciranje in 2 v kategoriji oblikovanje embalaže.

slikaBo mobilni kongres letos odpovedan?
10.02.2020

Mobilni kongres MWC 2020 je pred vrati, vendar se nad njim v zadnjih dneh zgrinjajo črni oblaki, za vse pa je kriv izbruh korona virusa na Kitajskem. Če odpoved s strani LG in delno ZTE ni imela večjega vpliva, pa bo umik Ericssona in Nvidie za organizatorje imelo večji vpliv.

slikaRazkrit nov prepogljiv Samsung Galaxy Z Flip
08.02.2020

Spletni portal Engadget je nekaj dni pred Samsungovim dogodkom Unpacked objavil slike novega prepogljivega mobilnika Galaxy Z Flip. Čeprav je bilo že pred časom jasno, kakšen bo nov mobilnik, pa so te slike prve realne slike naprave.

članki

TomTom naznanil svoje produkte na slovenskem in hrvaškem trgu

Deli z ostalimi

30.11.2011
Objavil: Thomas Bergant

TomTom je danes naznanil prihod svojih izdelkov prenosnih navigacijskih naprav serije Start in Via v Slovenijo in na Hrvaško.

V Sloveniji in na Hrvaškem se navigacijski trg še naprej razvija. Prepoznavamo naraščajočo potrebo po enostavno uporabnih in visoko kakovostnih navigacijskih rešitvah,« pravi Luca Tammaccaro, podpredsednik TomTom za področje Italije in Balkana. “V napravah Start in Via je visoko kakovostna tehnologija združena z najbolj posodobljenimi zemljevidi in tako voznikom nudi izjemno navigacijsko izkušnjo.

Natančni zemljevidi so na seriji izdelkov TomTom Start in Via že naloženi. Zemljevid Slovenije vključuje čez 105.000 kilometrov cest, na Hrvaškem pa 90.000 kilometrov cest in okrog 7.000 interesnih točk (points of interest) v posamezni državi.

Nagrajene naprave Start and Via prav tako vsebujejo TomTom funkcije kot so Map Share, ki uporabnikom s pomočjo lokalnih vnosov (community input) omogoča vnašanje svojih podatkov v zemljevid ter TomTom IQ Routes, ki zagotavlja določanje natančnega časa prihoda. TomTom-ovo napredno določanje voznih pasov (Advanced Lane Guidance) voznikom ponuja jasno navigacijo skozi težja križišča, glasovna navigacija (Voice Command and Control) in prostoročno telefoniranje (Hands-Free Calling) omogočata natančno načrtovanje poti in sprejemanje telefonskih klicev, brez da voznik roke odmakne z volana.

Distributer serije izdelkov Start in Via je podjetje Eurovision. Prav tako pa bodo naprave na voljo pri prodajalcih elektronskih naprav in v neodvisnih avto trgovinah z dodatno opremo. Od decembra 2011 pa bodo naprave na voljo tudi preko spleta na www.tomtom.com.

O podjetju TomTom
Podjetje TomTom (AEX:TOM2) je bil ustanovljeno leta 1991 in je vodilni dobavitelj avto lokacijskih in navigacijskih produktov ter storitev na svetu. Osrednja dejavnost je zagotavljanje najboljše navigacijske izkušnje na svetu za vse voznike. Sedež podjetja je v Amsterdamu. TomTom zaposluje čez 3.500 ljudi in prodaja svoje izdelke v več kot 40. državah.

TomTom-ovi produkti vključujejo prenosne navigacijske naprave, vgradne info-zabavne sisteme, rešitve za upravljanje voznih parkov, zemljevide in storitve v realnem času (real-time), vključno z nagrajenim HD Traffic™.

Za najbolj posodobljen načrtovalec poti na svetu, ki vključuje informacije o dejanskem stanju v prometu, prosim obiščite www.tomtom.com/livetraffic.

Na fotografiji so (z leve proti desni):
Luca Tammaccaro, podpredsednik TomTom za področje Italije in Balkana
Paolo Bocca, odgovoren za sodelovanje na globalnem trgu z avtomobilskim proizvajalcem Fiat
Sonia Cossu, direktorica marketinga, Italija in Balkan
Alexis Vlachos, regionalni direktor za Grčijo in Balkan

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki