marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Telekom Slovenije ponuja cenejše opcije za gostovanje v EU in na Balkanu

Deli z ostalimi
Telekom

12.06.2014
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije od danes dalje svojim naročnikom zagotavlja še bolj brezskrbno uporabo mobilnih storitev tudi v tujini. Telekom Slovenije kot prvi slovenski operater uporabnikom ponuja paket Mobitel EU neomejeni, ki poleg neomejenih klicev in sporočil SMS/MMS ter 3 GB prenosa podatkov v Sloveniji vključuje tudi zelo ugodno gostovanje v državah EU.

Naročniki paketa Mobitel EU neomejeni tako v državah EU za neomejeno uporabo mobilnih storitev nikoli ne bodo plačali več kot 2,90 evra na dan, če bodo porabili manj, pa bodo plačali le dejansko porabo. Hkrati Telekom Slovenije odslej ponuja tudi 3- in 7-dnevne opcije za gostovanje v državah EU in Balkana, od 1. julija do 30. septembra pa bo svojim uporabnikom omogočil uporabo mobilnega interneta v omrežju operaterja Hrvatski Telekom za 10,90 evra mesečno.

Paket Mobitel EU neomejeni
Telekom Slovenije je uporabnikom mobilnih storitev ponudil popolnoma novi naročniški paket Mobitel EU neomejeni, ki za 23 evrov mesečno omogoča neomejene pogovore in neomejena sporočila SMS/MMS v vsa slovenska omrežja, 3 GB prenosa podatkov v domačem omrežju in internetno multimedijsko shrambo s 5 GB prostora, ob tem pa tudi brezskrbno uporabo mobilnih storitev v državah EU. Naročniki paketa Mobitel EU neomejeni tako za neomejeno uporabo mobilnih storitev v državah EU nikoli ne bodo plačali več kot 2,90 evra na dan. V kolikor bo naročnik v tujini poslal le nekaj sporočil SMS ali opravil krajši klic ali prenos podatkov, vrednost opravljenih storitev po ceniku pa ne bo dosegla 2,90 evra, bo plačal le opravljene storitve. Pri prenosu podatkov velja princip pravične uporabe, ki stopi v veljavo pri doseženem 1GB prenesenih podatkov dnevno, po tem se hitrost prenosa za tisti dan omeji na 64 kb/s.

Ugodnost velja pri gostovanju v državah EU, ki poleg 28 članic EU, mednje seveda sodi tudi Hrvaška, vključujejo še Liechtenstein, Norveško in Islandijo. Naročniško razmerje za paket Mobitel EU neomejeni lahko uporabniki sklenejo v promocijskem obdobju od 12. 6. do 31. 8. 2014, paket pa nato velja do preklica. Paket je namenjen tako zasebnim kot poslovnim uporabnikom.

3- in 7-dnevni zakup mobilnih storitev EU in BALKAN
Naročniki mobilnih paketov Telekoma Slovenije si lahko stroške gostovanja znižajo s 3- in 7-dnevnimi zakupi mobilnih storitev v državah EU ali Balkana. 3-dnevni zakup mobilnih storitev EU ali Balkan v višini 5,90 evra omogoča 1.000 enot klicev ali sporočil SMS in 500 MB prenosa podatkov, 7-dnevni zakup mobilnih storitev EU ali Balkan v višini 9,90 evra pa 1.000 enot klicev ali sporočil SMS in 1 GB prenosa podatkov.

Naročniki storitev vklopijo prek sporočila SMS, ki ga pošljejo na številko 1918, vanj pa vpišejo ključno besedo: EU 3DNI, EU 7DNI, BALKAN 3DNI ali BALKAN 7DNI. Zakup velja od trenutka vklopa dalje, dan pred iztekom in ob samem izteku pa uporabnik prejme sporočilo SMS. Možen je večkratni zaporedni zakup opcij.

Ena enota storitve je enaka eni minuti dohodnega/odhodnega klica ali enemu poslanemu/prejetemu sporočilu SMS; po doseženi količini prenesenih podatkov se hitrost prenosa omeji na 64 kb/s.

Zakup mobilnih storitev za EU velja med gostovanjem v omrežjih vseh operaterjev v 28 državah EU ter v Liechtensteinu, na Norveškem in Islandiji, medtem ko zakup Balkan velja pri izbranih operaterjih v Srbiji (v omrežju operaterja Telekom Srbija in Telenor), Črni gori (v omrežju operaterja M:tel in Telenor), Makedoniji (v omrežju operaterja One), na Kosovu (v omrežju operaterja Ipko) in Hrvaškem (v omrežju operaterja Hrvatski Telekom).

Neomejen mobilni internet v omrežju operaterja Hrvatski Telekom
Telekom Slovenije svojim uporabnikom za 10,90 evra mesečno med 1. 7. in 30. 9. omogoča neomejen prenos podatkov v mobilnem omrežju operaterja Hrvatski Telekom (omrežje z imenom HR-CRONET ali T-Mobile HR). Princip pravične uporabe stopi v veljavo pri doseženem 1 GB prenesenih podatkov, po tem se hitrost prenosa omeji na 64 kb/s.

Naročniki lahko storitev vključijo tako, da pošljejo SMS z vsebino HT internet na številko 1918, izklopijo pa tako, da na številko 1918 pošljejo SMS z vsebino HT internet NE. Poslani SMS se obračuna po veljavnem ceniku. Storitev se obračuna za celotno obračunsko obdobje ne glede na datum vklopa ali izklopa storitve. Po vklopu je storitev aktivna vse do preklica (avtomatično se podaljša v naslednje obračunsko obdobje), vendar najdlje do 30. septembra letos.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki