marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Telekom ponuja internet na Hrvaškem za samo 10 evrov mesečno


08.07.2013
Objavil: Dare Gliha

Telekom Slovenije skupaj s Hrvatskim Telekomom v poletnih mesecih svojim uporabnikom ekskluzivno omogoča neomejen dostop do mobilnega interneta na Hrvaškem za samo 10 evrov mesečno.

Telekom Slovenije in Hrvatski Telekom, strateška partnerja na področju roaminga, sta za svoje uporabnike mobilne telefonije v poletnih mesecih pripravila ekskluzivno ponudbo: za 10 evrov na mesec lahko tako naročniki storitev Mobitel do 30. septembra letos neomejeno dostopajo do mobilnega interneta v mobilnem omrežju Hrvatskega Telekoma (omrežje z imenom HR-CRONET ali T-Mobile HR). Prav tako posebno ponudbo v omrežju Mobitel za svoje uporabnike pripravlja Hrvatski Telekom. Na ta način Telekom Slovenije in Hrvatski Telekom nadgrajujeta dolgoletno uspešno sodelovanje v poletnih mesecih, ko veliko državljanov obeh držav dopustuje na Hrvaškem oziroma v Sloveniji.

Ponudba je na voljo izključno naročnikom storitev Mobitel, zakup pa vključuje neomejen prenos podatkov v mobilnem omrežju Hrvatskega Telekoma, ki je poznano kot visokokakovostno omrežje. Omrežje Hrvatskega Telekoma ima lahko na napravi več imen, in sicer HR-CRONET ali T-Mobile HR; oba sta pravilna. Uporabnikom zaradi tega pri gostovanju na Hrvaškem priporočajo ročno izbiro operaterja.

Naročniki Mobitela lahko storitev vključijo tako, da pošljejo SMS z vsebino HT internet na številko 1918, izklopijo pa tako, da na številko 1918 pošljejo SMS z vsebino HT internet NE. Poslani SMS se obračuna po veljavnem ceniku. Uporabniki lahko storitev vključijo tudi v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji. Storitev se obračuna za celotno obračunsko obdobje ne glede na datum vklopa ali izklopa storitve. Znesek 10 evrov/mesec vključuje DDV. Po vklopu je storitev aktivna vse do preklica (avtomatično se podaljša v naslednje obračunsko obdobje), vendar najdlje do 30. septembra letos. Če ima uporabnik vklopljen tudi kateri drug podatkovni zakup za tujino (npr. EU internet S), se ob prijavi na omrežje Hrvatskega Telekoma koristi kvota iz HT internet.

Uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije imajo letos v poletnih mesecih pri gostovanju na Hrvaškem številne ugodnosti: z vstopom Hrvaške v Evropsko unijo so se cene mobilnega gostovanja pri naših sosedih nekajkratno znižale, mobilni internet lahko za 10 evrov na mesec v omrežju Hrvatskega Telekoma uporabljajo neomejeno, nadaljuje pa se tudi tradicija Veselih uric, ko pri dohodnih in odhodnih pogovorih med 17. in 18. uro vsak dan velja 50-odstotni popust.

Podrobnejše informacije so na voljo na www.mobitel.si ali na brezplačni številki 041 700 700. Klic na to številko je za uporabnike storitev Mobitel brezplačen tudi pri gostovanju v tujih mobilnih omrežjih.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki