marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

T-Mobile ponuja "push e-mail"


24.08.2006
Objavil: Sašo Mlakar

T-Mobile ponuja novo e-poštno storitev. Skupaj z Black-Berry internetno pošto lahko sedaj stranke T-Mobile dobijo svojo e-pošto samodejno na mobilni telefon za doplačilo 4,95 evra mesečno.

Za posebno enostavno e-poštno in internet komunikacijo ponuja T-Mobile storitev t. i. potisne pošte (push e-mail) v kombinaciji z Relax XL paketi ali kot opcijski paket "All you can mail" in "Mail & Surf" s podatkovnimi možnostmi Data 5 in Data 30. T-Mobile pa ponuja tudi zadnji BlackBerry mobilnik, BlackBerry 7130 ter ostale nove telefone, ki omogočajo BlackBerry storitev. Za vse tiste, ki ne želijo biti omejeni s časom, ko so na poti, a so tudi nenehno na poti, T-Mobile sedaj ponuja T-Mobile NaviGate navigacijski program za BlackBerry 8700.

T-Mobile BlackBerry internetna pošta je idealna rešitev za vsakega, ki želi imeti e-pošto vedno pri sebi. S storitvijo push e-mail je e-pošta, z do desetih različnih e-poštnih naslovov, poslana samodejno na mobilni telefon skoraj brez zamude.

Stranke Relax-a in Telly-ja lahko dodajo BlackBerry internetno pošto v njihovo naročniško razmerje. Za mesečno ceno 9,95 evra tako dobijo BlackBerry internetno poštno storitev skupaj s podatkovno izbiro Data 5, z vključeno kapaciteto 5 MB.

BlackBerry 7130 je dlančnik z obliko navadnega mobilnika. E-poštna komunikacija preko njega je prepričljiva, saj z novo funkcijo SureType omogoča samodejno dokončevanje besed. Ima velik, visoko kvaliteten zaslon z ločljivostjo 240 × 260 točk in avtomastko nastavitvijo jakosti osvetlitve, ki omogoča lažje branje e-pošte in njenih prilog v slabših svetlobnih pogojih.

T-Mobile pa tudi načrtuje začetek prodaje novega telefona, ki omogoča BlackBerry storitev. Ta telefon se imenuje Vario II in omogoča hiter prenos podatkov preko HSDPA ter je tako prilagojen za internetne storitve. Ima navadno tipkovnico in velik barvni zaslon, kar omogoča lažje pisanje dolgih sporočil. Ima pa tudi 2,1 MP kamero.

Tudi Nokia E61 ima navadno tipkovnico in je zelo kvaliteten UMTS telefon. T-Mobile pa ima v svoji ponudbi tudi elegantni Sony Ericsson M600i, katerega UMTS funkcije zaokrožuje tudi velik, na dotik občutljiv zaslon. T-Mobile tako ponuja veliko izbiro telefonov in storitev za vsakega kupca.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki