marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOdziv na očitke: Huawei s svojo opremo ne more vohuniti
14.02.2020

Ameriški časnik The Wall Street Journal je 11. februarja poročal, da so ameriški uradniki javno obtožili Huawei, da lahko s pomočjo svoje opreme skozi »stranska vrata« vohuni za uporabniki mobilnih omrežij po vsem svetu. Na navedbe so se sedaj odzvali pri Huaweiju, njihov odgovor pa prilagamo v nadaljevanju.

slikaGSMA odpovedala mobilni kongres MWC
12.02.2020

GSMA je odpovedala mobilni kongres MWC 2020. V izjavi za javnost je John Hoffman dejal, da je izbruh korona virusa onemogočil izvedbo tehnološkega kongresa ter vseh z njim povezanih dejavnosti.

slikaSamsung osvojil kar 61 nagrad na iF Design Awards
12.02.2020

Samsung Electronics je prejel 61 nagrad na svetovno priznanem mednarodnem forum iF Design Awards 2020. Samsung je prejel 34 nagrad v kategoriji izjemno produktno oblikovanje, 8 v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja, 17 v kategoriji komuniciranje in 2 v kategoriji oblikovanje embalaže.

slikaBo mobilni kongres letos odpovedan?
10.02.2020

Mobilni kongres MWC 2020 je pred vrati, vendar se nad njim v zadnjih dneh zgrinjajo črni oblaki, za vse pa je kriv izbruh korona virusa na Kitajskem. Če odpoved s strani LG in delno ZTE ni imela večjega vpliva, pa bo umik Ericssona in Nvidie za organizatorje imelo večji vpliv.

slikaRazkrit nov prepogljiv Samsung Galaxy Z Flip
08.02.2020

Spletni portal Engadget je nekaj dni pred Samsungovim dogodkom Unpacked objavil slike novega prepogljivega mobilnika Galaxy Z Flip. Čeprav je bilo že pred časom jasno, kakšen bo nov mobilnik, pa so te slike prve realne slike naprave.

članki

Sony Ericsson predstavlja novo dodatno opremo

Deli z ostalimi

04.07.2011
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je predstavil dve napravi Smart Extras – večpredstavnostno priklopno postajo LiveDock in hi-fi slušalke LiveSound, ki dodatno izboljšujejo androidovo izkušnjo.

LiveDock kupcem omogoča brezšivno integracijo njihovega pametnega telefona Sony Ericsson v domu. Preprosto priključite telefon v priklopno postajo in že boste lahko enostavno zaganjali aplikacije iz tržnice Android Market in obenem polnili baterijo. LiveDock bo na izbranih trgih po celotnem svetu na voljo od tretjega četrtletja 2011.

Slušalke LiveSound kupcem omogočajo najboljšo možno glasbeno izkušnjo v stilski obliki, ki vam ne bo povzročala sivih las zaradi zapletanja kablov. Slušalke omogočajo tudi oddaljen dostop do aplikacij iz telefona z uporabo nadzorne plošče LiveKey, ki jim omogoča neposreden dostop do njihovih aplikacij z enostavnim pritiskom na tipko. LiveSound bo na izbranih trgih po celotnem svetu na voljo od tretjega četrtletja 2011.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki