marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPrvi pametni telefon s petimi zlatimi oznakami DXOMARK 2024
18.03.2024

HONOR je s svojim najnovejšim modelom pametnega telefona Magic6 Pro ponovno na novo definiral meje segmenta prvokakovostnih pametnih telefonov. HONOR Magic6 Pro je prvi pametni telefon, ki mu je DXOMARK 2024 podelil pet zlatih ocen.

slikaApple je določil čas za dostop do alternativnih trgovin z aplikacijami po izstopu iz EU
15.03.2024

Apple je končno razkril, kakšna je napovedana politika “gone for too long” (politika predolgega odhoda) do uporabnikov, ki so si naložili aplikacije izven trgovine AppStore in zapustijo Evropsko unijo. To obdobje je sedaj točno določeno, in sicer 30 dni.

slikaTelefon z Androidom lahko sedaj uporabljate kot kamero v operacijskem sistemu Windows 11
13.03.2024

Najnovejši dodatek k programu Windows Insider je možnost uporabe telefona ali tabličnega računalnika s sistemom Android kot spletne kamere. Uporabniki Windows 11, ki so vključeni v program Insider, lahko zdaj med videokonferenčnimi sejami kot spletno kamero uporabljajo vse telefone ali tablične računalnike z operacijskim sistemom Android 9.0 in novejšim.

slikaApple je imel sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov v letu 2023
11.03.2024

V novem poročilu družbe Counterpoint Research je navedeno, da je imel Apple leta 2023 sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov, kar se je zgodilo prvič. Preostala tri mesta v prvi deseterici je zasedel Samsung.

članki

Šokantna ponudba fiksnih in mobilnih storitev pri Telemachu


18.05.2017
Objavil: Thomas Bergant

Telemach je za nove uporabnike pripravil združeno ponudbo vseh štirih telekomunikacijskih storitev – Telemach 2.0. Televizija, hitri internet, mobilna ter fiksna telefonija so zdaj na voljo za le 36 evrov mesečne naročnine. Uporabniki ob tem prvo leto ne bodo plačevali mesečne naročnine za mobilno telefonijo.

Največji slovenski kabelski operater Telemach v skrbi po zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje vseh 4 storitev z akcijsko ponudbo združuje fiksne in mobilne storitve v ponudbi. Bodoči uporabniki bodo v 24 mesecih prihranili do 588 evrov. Uporabnikom je namreč za 36 evrov mesečne naročnine, kar sicer predstavlja ceno osnovnega paketa SILVER, na voljo paket GOLD TROJKA EXTRA, ki omogoča spremljanje več kot 280 programov na kar dveh televizijskih sprejemnikih v gospodinjstvu in bliskovit internet s hitrostjo do 150 Mbps. Obenem je tu še mobilna ponudba, ki omogoča obogateno količino prenosa podatkov v državah EU brez dodatnih stroškov in neomejeno uporabo klicev ter SMS sporočil v gostovanju v EU.

100 % popust na mobilno telefonijo
Vsi naročniki paketa GOLD TROJKA EXTRA ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev prejmejo 100 % popust pri izbiri mobilnega paketa ŠE VEČ za kar 12 mesecev. Novi uporabniki torej za zgolj 36 evrov mesečne naročnine poleg fiksnih storitev televizije, interneta in fiksne telefonije, prejmejo tudi 15 GB prenosa podatkov na svojih mobilnih napravah, neomejen podatkovni prenos povsod po svetu z UNIFI TRAVEL ter neomejene klice in SMS sporočila v času gostovanja v državah EU. Ob tem prvo leto brezplačno koristijo ugodnosti posodobljenih Telemachovih mobilnih storitev, v drugem letu pa mesečna naročnina za paket ŠE VEČ znaša le 12 evrov, saj je uporabnik že naročnik Telemachovih fiksnih storitev.

Sveža mobilna ponudba s »podatkovnim šokom«
Telemach je za mesec in pol prehitel direktivo EU in s 1. majem kot prvi mobilni operater v Sloveniji osvobodil mobilno telefonijo v državah EU. Vsem obstoječim in novim naročnikom mobilnih paketov VEČ namreč Telemach že omogoča neomejene klice[1] in SMS sporočila v času gostovanja na območju EU. To pomeni, da lahko uporabniki med gostovanjem v EU kličejo in pošiljajo SMS sporočila znotraj EU povsem brez dodatnih stroškov in pribitkov.

Mobilni paketi družine VEČ se ponašajo tudi z zajetno večjo količino prenosa podatkov. »Podatkovni šok« je tako v paketu NAJVEČ količino podatkovnega prenosa povečal iz 15 na kar 50 GB, v paketu ŠE VEČ iz 5 na 15 GB in v paketu VEČ iz 500 na 600 MB. Brezskrbno uživanje v brskanju po spletu pa ne bo ovira niti drugod po svetu, saj Telemach s storitvijo UNIFI TRAVEL, ki je vključena v vse pakete mobilne telefonije, omogoča neomejen in brezplačen prenos podatkov na več kot 60.000.000 lokacij po vsem svetu.

Novi uporabniki lahko združenim fiksnim in mobilnim storitvam dodajo še mobilne telefone in televizijske sprejemnike, za katere Telemach omogoča dodatne ugodnosti. Pri izbiri paketa ŠE VEČ namreč uporabniki prejmejo tudi bon za nakup telefona v vrednosti 50 evrov. Obenem pa Telemach omogoča tudi nakup televizijskega sprejemnika na več obrokov, s čimer postane spremljanje najljubših televizijskih vsebin na dosegu roke.

Dodatne informacije o združeni ponudbi: http://telemach.si/paketi/zdruzite-fiksno-in-mobilno.

[1] - Pri paketu VEČ do 120 minut.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki