marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Mobilni aparati postajajo prezapleteni

Deli z ostalimi

06.02.2009
Objavil: Aleš Poljak

Najnovejša anketa v kateri je sodelovalo 4000 ljudi iz Velike Britanije in Amerike je pokazala, da čedalje več uporabnikov mobilnih aparatov meni, da mobilniki postajajo preveč zapleteni za uporabo.

Anketo je izvedlo podjetje Mformation, ki je odkrilo, da bi 95 odstotkov uporabnikov mobilnih storitev uporabljalo še več storitev, če bi le bila njihova uporaba bolj enostavna.
Neverjetnih 61 odstotkov anketirancev je menilo, da je lažje zamenjati bančni račun, kot nastaviti nov telefon po njihovih željah, za 85 odstotkov anketirancev je bil njihov nov telefon zelo zahteven kar se tiče osnovnih nastavitev in 61 odstotkov anketiranih bi prenehali z uporabo aplikacije, če ta ne bi takoj funkcionirala ali če bi jim povzročala težave.

''Rezultati ankete vzbujajo skrb za industrijo mobilnih aparatov, saj večina uporabnikov ne zna izkoristiti vse tisto kar jim mobilni aparat ponuja'', je dejal predstavnik Mformation-a Matthew Bancroft in dodal, da Mformation poziva vse proizvajalce, da osnovne operacije na mobilnikih standardizirajo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki