marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

SMS sporočila pred poplavami

Deli z ostalimi

21.03.2008
Objavil: Marko Likar

Oxfordshire County Council v Veliki Britaniji uvaja SMS storitev, ki bo pričela delovati že ta mesec. Prebivalci bodo tako obveščeni o morebitnih poplavah v njihovi regiji kar s pomočjo kratkih sporočil. Poplave so ene izmed pogostejših katastrof v Veliki Britaniji, zato želi vlada poskrbeti za boljšo pripravljenost.

Oxfordshire obkrožata reki Cherwell in Isas/Thames, ki sta Julija 2007 poplavila celotno območje in nastala je ogromna gmotna škoda. Predhodna opozorila omogočajo naseljencem, da naredijo ustrezne ukrepe za zaščito lastnine in s tem zmanjšajo gmotno škodo in življenjsko nevarnost.

John Kelly, član prve pomoči za okrožje Oxfordshire je dejal:''Po našem mnenju je zelo pomembno, da lahko prebivalce in uslužbence predčasno opozorimo na prihajajočo katastrofo, prav tako je storitev brezplačna za prebivalce in po vrhu vsega še lahko zmanjša škodo, ki bi jo povzročila katasrofa.''

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki