marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung z Galaxy S10 Lite ponuja vrhunski mobilnik za ugodno ceno
27.01.2020

Samsung je prvo galaksijo S predstavil pred dobrim desetletjem, takratna želja pa je bila, da bi svetu ponudili novo serijo pametnih telefonov za vsakodnevno delo in zabavo. Verjetno si niti pri družbi Samsung niso predstavljali, kako priljubljena bo ta nova serija postala v prihodnje.

slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Sixt nudi rezervacije vozil prek Apple iPhone-a

Deli z ostalimi

12.12.2008
Objavil: Dare Gliha

Družba Sixt AG, vodilna mednarodna veriga za izposojo vozil, je v sodelovanju s podjetjem Apple pripravila mobilno aplikacijo, ki omogoča enostavno rezervacijo in najem vozil prek pametnega mobilnega telefona Apple iPhone.

Najem vozil družbe Sixt je od decembra mogoč tudi prek pametnega mobilnika Apple iPhone, saj sta Sixt in Apple za omenjeno napravo razvila posebno aplikacijo, ki uporabniku z nekaj pritiski omogoča rezervacijo in najem vozila po najugodnejših cenah. Aplikacija je na voljo za brezplačen prenos s spletišč iTunes ali Sixt in omogoča rezervacijo vozil v mreži Sixt po vsem svetu. Prejeta in obdelana rezervacija se prenese na mobilni telefon uporabnika kot potrdilo, s katerim lahko prevzame vozilo. Prek mobilnika iPhone je mogoče tudi spreminjanje ali preklic rezervacij. Dodatna aplikacija uporabniku postreže s podatki o najbližjih poslovalnicah družbe Sixt in njihovo ponudbo vozil, prav tako pa jih lahko obvešča o aktualnih akcijah, imetniki kartice Sixt Express pa so deležni še dodatnih ugodnosti. Prvi odzivi uporabnikov kažejo, da so novost sprejeli odprtih rok, saj mobilna rešitev še nadgrajuje prav tako dobro sprejeto najemanje vozil prek spletnih portalov.

"Sixt vedno znova išče nove ideje in rešitve, kako storitev najema vozil še približati uporabnikom in jo poenostaviti. Sodelovanje z Applom je zato logična poteza, svoje udejstvovanje na mobilnem in internetnem področju pa bomo v prihodnje še nadgradili. Podjetje Sixt je sinonim za mobilnost, kadar koli in kjer koli," je povedal vodja oddelka za internetne rešitve pri družbi Sixt AG Konstantin Sixt.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki