marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Sixt nudi rezervacije vozil prek Apple iPhone-a

Deli z ostalimi

12.12.2008
Objavil: Dare Gliha

Družba Sixt AG, vodilna mednarodna veriga za izposojo vozil, je v sodelovanju s podjetjem Apple pripravila mobilno aplikacijo, ki omogoča enostavno rezervacijo in najem vozil prek pametnega mobilnega telefona Apple iPhone.

Najem vozil družbe Sixt je od decembra mogoč tudi prek pametnega mobilnika Apple iPhone, saj sta Sixt in Apple za omenjeno napravo razvila posebno aplikacijo, ki uporabniku z nekaj pritiski omogoča rezervacijo in najem vozila po najugodnejših cenah. Aplikacija je na voljo za brezplačen prenos s spletišč iTunes ali Sixt in omogoča rezervacijo vozil v mreži Sixt po vsem svetu. Prejeta in obdelana rezervacija se prenese na mobilni telefon uporabnika kot potrdilo, s katerim lahko prevzame vozilo. Prek mobilnika iPhone je mogoče tudi spreminjanje ali preklic rezervacij. Dodatna aplikacija uporabniku postreže s podatki o najbližjih poslovalnicah družbe Sixt in njihovo ponudbo vozil, prav tako pa jih lahko obvešča o aktualnih akcijah, imetniki kartice Sixt Express pa so deležni še dodatnih ugodnosti. Prvi odzivi uporabnikov kažejo, da so novost sprejeli odprtih rok, saj mobilna rešitev še nadgrajuje prav tako dobro sprejeto najemanje vozil prek spletnih portalov.

"Sixt vedno znova išče nove ideje in rešitve, kako storitev najema vozil še približati uporabnikom in jo poenostaviti. Sodelovanje z Applom je zato logična poteza, svoje udejstvovanje na mobilnem in internetnem področju pa bomo v prihodnje še nadgradili. Podjetje Sixt je sinonim za mobilnost, kadar koli in kjer koli," je povedal vodja oddelka za internetne rešitve pri družbi Sixt AG Konstantin Sixt.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki