marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Si.mobil – Vodafone znižal cene klicev v lastnem omrežju


03.01.2008
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone bo znižal ceno klica znotraj omrežja Si.mobil – Vodafone in z novo Opcijo stacionarni omogočil tudi nižjo ceno klicev v vsa slovenska stacionarna omrežja. Opcija mobilni bo dostopna za nižjo mesečno naročnino, nekoliko višja pa bo cena klica v drugo mobilno omrežje.

Nižji bodo stroški uporabe paketa Smart III. Z novim obračunskim intervalom bodo pogovori, daljši od minute, še ugodnejši.

Si.mobil – Vodafone bo s 3. februarjem 2008 znižal ceno klica znotraj lastnega omrežja z 0,0209 evra na 0,02 evra za minuto pogovora. Znižanje cene velja za vse naročnike paketov Orto Smart, Smart I, Smart II, Smart III in Business Smart. Uporabniki Si.mobil – Vodafone opravijo več kot polovico vseh klicev znotraj domačega omrežja, delež teh klicev pa se še povečuje, zato bodo njihovi stroški odslej še nižji.

Naročniki paketa Orto Smart bodo poleg znižane cene za klice znotraj omrežja Si.mobil – Vodafone pridobili tudi nižjo ceno poslanih SMS-ov. Cena SMS-a v paketu Orto Smart se bo s 3. februarjem 2008 znižala z 0,0209 evra na 0,02 evra.

Že s 3. januarjem 2008 bo Si.mobil – Vodafone omogočil do 72 % nižjo ceno klica v stacionarna omrežja. Si.mobil – Vodafone bo namreč uporabnikom ponudil novo Opcijo stacionarni, ki znižuje cene klicev v vsa slovenska stacionarna omrežja. Cena 0,07 evra bo veljala 24 ur na dan, brez omejitev. Mesečna naročnina na Opcijo stacionarni bo znašala zgolj 1,5 evra. Zaradi izjemnega znižanja cene klica v stacionarna omrežja se vklop Opcije stacionarni izplača naročnikom paketov Smart I ali Orto Smart, ki opravijo več kot 9 minut klicev mesečno v stacionarno omrežje, in naročnikom paketa Smart II, ki mesečno opravijo več kot 11 minut klicev v stacionarno omrežje.

Znižala se bo tudi mesečna naročnina na Opcijo mobilni in bo od 3. februarja 2008 znašala 2 evra (prej 2,09 evra) nekoliko pa se bo dvignila cena klica v drugo mobilno omrežje in bo znašala 0,1 evra (prej 0,0918 evra). Opcija mobilni velja le za klice uporabnikov Mobitela, Debitela in Izimobila. Naročniki imajo možnost brezplačnega vklopa oz. izklopa Opcije mobilni in Opcije stacionarni na brezplačni telefonski številki 080 40 40 40 s svojim osebnim geslom ali na vseh prodajnih mestih Si.mobil - Vodafone.

Uporabnikom bo od 3. februarja 2008 dalje na voljo še bolj privlačen paket Smart III, kjer se bo mesečna naročnina znižala na 11,5 evra (nižja za 1,02 evra) in bo že vključevala Opcijo mobilni in Opcijo stacionarni (dodaten prihranek v višini 3,5 evra). Paket Smart III bo tako postal paket z izjemno ugodnimi cenami klicev v vsa slovenska omrežja.

Si.mobil – Vodafone bo 3. februarja 2008 na vseh naročniških paketih spremenil obračunski interval. Prve tri sekunde bodo za naročnike Si.mobil – Vodafone ostale brezplačne. Od 4. do 60. sekunde bodo klici po novem obračunani po 60-sekundnem obračunskem intervalu. Vsi klici daljši od 60 sekund se bodo odslej zaračunali po 1-sekundnem obračunskem intervalu. Torej pri pogovoru, daljšem od 60 sekund, bo naročnik plačal natančno toliko sekund, kot je trajal pogovor. Povprečna dolžina klica pri naročnikih Si.mobil – Vodafone znaša 91 sekund, zato bodo ti s spremembo večinoma pridobili, saj se jim bo zaračunalo natanko 91 sekund, medtem ko se jim po dosedanjem obračunskem intervalu (15-sekundni) zaračuna 105 sekund pogovora. Obračunski interval za predplačniške uporabnike Halo in M mobil ostaja 30-sekundni.

Si.mobil – Vodafone je s poenotenjem cen navzdol poskrbel za še večjo preglednost ponudbe in hkrati nižje stroške svojih uporabnikov. Družba bo uporabnike o spremembah obvestila tudi preko mesečnih računov in spletne strani www.simobil.si, vse informacije pa bodo na voljo tudi v Službi za pomoč uporabnikom (info@simobil.si ali 080 40 40 40) in na prodajnih mestih.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki