marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Si.mobil zmanjšuje račune za 100 evrov

Deli z ostalimi
Si.mobil

05.02.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je danes predstavil novo, izjemno ponudbo za vse nove naročnike. Ti bodo lahko v naslednjih desetih mesecih prihranili 100 evrov, saj jim bo Si.mobil vsak mesec zmanjšal račun za 10 evrov.

Posebne ugodnosti bodo deležni vsi novi uporabniki, ki bodo do 31. marca 2009 prvič sklenili naročniško razmerje za zasebni ali poslovni paket, razen za paket Mobilni internet. To pomeni, da si bodo račun lahko znižali vsi novi naročniki paketov enaZAME, triZAME, petZAME, SMART, ORTO U NULO, ORTO BERI, triZAME BlackBerry, petZAME BlackBerry, iZAME, Poslovni SMART in Poslovni BlackBerry.

Ugodnost v višini 10 evrov bo Si.mobil podaril kot popust na celoten znesek računa v naslednjih desetih obračunskih obdobjih. Neporabljen popust bo uporabnik prenesel v naslednje obračunsko obdobje.

Uporabnikom so na voljo tudi številni novi mobilniki že za 1 evro.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki