marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Nova Opcija 201 in več storitev za 0 EUR na paketih ORTO

Deli z ostalimi
Si.mobil

16.02.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil ponuja za naročnike še več ugodnosti. Paketa ORTO U NULO in ORTO BERI ob nespremenjeni mesečni naročnini (10 EUR za ORTO U NULO in 19 EUR za ORTO BERI) vključujeta še 1.001 sporočilo MMS in 100 MB prenosa podatkov za ORTO U NULO. Poleg več storitev za 0 EUR na paketih ORTO je Si.mobil uvedel tudi novo opcijo.

Opcija 201 vključuje 201 minuto klicev v druga mobilna in stacionarna omrežja po ceni 5 EUR mesečno.

Uporabniki, ki bodo prvič sklenili razmerje za kateri koli paket v sklopu ponudbe ORTO do 31. marca letos, bodo deležni še posebne ugodnosti. V naslednjih 10 mesecih si namreč lahko zmanjšajo račun še za 100 EUR. Ugodnost v višini 10 evrov bo Si.mobil podaril kot popust na celoten znesek računa v naslednjih desetih obračunskih obdobjih. Neporabljen popust se uporabniku prenese v naslednje obračunsko obdobje. Za vse, ki bodo na novo pristopili k paketu ORTO U NULO to pomeni, da bodo 10 mesecev brez naročnine. Novi naročniki na paket ORTO BERI pa si jo bodo zmanjšali za več kot polovico, in sicer bo ta znašala le 9 EUR.

Si.mobil obstoječim naročnikom paketov ORTO Smart ponuja še ugodnost brezplačnega prehoda s paketa ORTO Smart na prenovljen paket ORTO U NULO. Sprememba paketa je preprosta, saj je dovolj, če uporabnik pošlje ključno besedo ORTO na številko 9443.

Opcija 201

Opcija 201 vključuje 201 minuto klicev v druga mobilna in stacionarna omrežja, pri čemer se neporabljene minute ne prenašajo v naslednji mesec. Opcijo po ceni 5 EUR, ki se prišteje k mesečni naročnini lahko vklopijo vsi naročniki paketov ORTO U NULO in ORTO BERI prek klicnega centra, storitve Si.asistent ali pa neposredno na prodajnem mestu. Po prekoračitvi 201 minute se prekoračitev zaračuna skladno z veljavnim cenikom. Če uporabnik Opcijo 201 aktivira znotraj obračunskega obdobja, je količina 201 minut na voljo od dneva aktivacije do izteka obračunskega obdobja. Izklop oziroma vklop opcije sta mogoča mesec dni po vklopu oziroma izklopu.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki