marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

Nova Opcija 201 in več storitev za 0 EUR na paketih ORTO

Deli z ostalimi
Si.mobil

16.02.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil ponuja za naročnike še več ugodnosti. Paketa ORTO U NULO in ORTO BERI ob nespremenjeni mesečni naročnini (10 EUR za ORTO U NULO in 19 EUR za ORTO BERI) vključujeta še 1.001 sporočilo MMS in 100 MB prenosa podatkov za ORTO U NULO. Poleg več storitev za 0 EUR na paketih ORTO je Si.mobil uvedel tudi novo opcijo.

Opcija 201 vključuje 201 minuto klicev v druga mobilna in stacionarna omrežja po ceni 5 EUR mesečno.

Uporabniki, ki bodo prvič sklenili razmerje za kateri koli paket v sklopu ponudbe ORTO do 31. marca letos, bodo deležni še posebne ugodnosti. V naslednjih 10 mesecih si namreč lahko zmanjšajo račun še za 100 EUR. Ugodnost v višini 10 evrov bo Si.mobil podaril kot popust na celoten znesek računa v naslednjih desetih obračunskih obdobjih. Neporabljen popust se uporabniku prenese v naslednje obračunsko obdobje. Za vse, ki bodo na novo pristopili k paketu ORTO U NULO to pomeni, da bodo 10 mesecev brez naročnine. Novi naročniki na paket ORTO BERI pa si jo bodo zmanjšali za več kot polovico, in sicer bo ta znašala le 9 EUR.

Si.mobil obstoječim naročnikom paketov ORTO Smart ponuja še ugodnost brezplačnega prehoda s paketa ORTO Smart na prenovljen paket ORTO U NULO. Sprememba paketa je preprosta, saj je dovolj, če uporabnik pošlje ključno besedo ORTO na številko 9443.

Opcija 201

Opcija 201 vključuje 201 minuto klicev v druga mobilna in stacionarna omrežja, pri čemer se neporabljene minute ne prenašajo v naslednji mesec. Opcijo po ceni 5 EUR, ki se prišteje k mesečni naročnini lahko vklopijo vsi naročniki paketov ORTO U NULO in ORTO BERI prek klicnega centra, storitve Si.asistent ali pa neposredno na prodajnem mestu. Po prekoračitvi 201 minute se prekoračitev zaračuna skladno z veljavnim cenikom. Če uporabnik Opcijo 201 aktivira znotraj obračunskega obdobja, je količina 201 minut na voljo od dneva aktivacije do izteka obračunskega obdobja. Izklop oziroma vklop opcije sta mogoča mesec dni po vklopu oziroma izklopu.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki