marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Si.mobil ponudil eko telefon

Deli z ostalimi

06.02.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je svoji ponudbi Re.misli, ki vsebuje solarne in varčne polnilnike, dodal še okolju prijazen telefon Samsung SGH-E200 ECO. Tako je kot prvi v Sloveniji ponudil telefon z ohišjem v celoti narejenim iz okolju prijazne bio plastike iz naravnih materialov.

Uporabnikom so poleg eko telefona ter varčnih in solarnih polnilnikov na voljo tudi druge storitve, kot je e-račun, ki jim bodo omogočile do okolja prijaznejše delovanje.

Si.mobil na slovenskem trgu obstaja že skoraj deset let. In v vsem tem času je venomer iskal nove in inovativne načine, da uporabnikom ponudi izdelke in storitve po njihovi meri in pošteni ceni. Svoj profesionalni pristop in skrb za uporabnike je oplemenitil z Re.misli filozofijo, ki ga bo vodila na poti zmanjševanja vplivov lastnega delovanja na okolje, obenem pa bo ponujal izdelke in storitve, ki bodo prijaznejše delovanje omogočili tudi njihovim uporabnikom.

Samsung SGH-E200 ECO poleg ohišja, ki je v celoti narejeno iz okolju prijazne bio plastike iz naravnih materialov, odlikujejo tudi privlačna oblika, izjemna lahkost ter vizualna privlačnost in mnoge multimedijske funkcionalnosti ter ugodna cena, saj je ta v večini paketov 1 EUR. ECO telefon doprinese k trajnostnemu razvoju našega okolja že v fazi izdelave in nato tudi razgradnje dotrajanega telefona, saj je izpust CO2 emisij bistveno nižji. Poleg tega je elektronika v celoti izdelana brez težkih in okolju škodljivih kovin, telefon pa ima tudi poseben alarm, ki se sproži, ko je aparat popolnoma napolnjen in nakaže, da se ga lahko izključi iz električnega omrežja.

Si.mobil bo svojo ponudbo Re.misli nenehno dopolnjeval in uporabnikom ponujal izdelke in storitve, izbrane z mislijo na okolje. Uporabniki bodo te izdelke in storitve prepoznali po posebnem zelenem Re.misli pečatu, ki jih bo opomnil, da lahko s svojo izbiro prispevajo k boljšemu in čistejšemu okolju.

Ugodnost za uporabnike e-računa in trajnika (direktna bremenitev)

Vsi novi naročniki poleg tiskanih prejemajo tudi elektronske račune. Na to storitev se lahko naročijo tudi obstoječi uporabniki. Uporabnike, ki se bodo odločili za prejemanje le elektronskih računov (brez tiskanih), bo Si.mobil nagradil s popustom v znesku 2 evra mesečno za naslednje 3 mesece. Enake ugodnosti bodo deležni tudi Si.mobilovi uporabniki, ki bodo sklenili trajnik.

Recikliraj svoj stari telefon, polnilnik in baterijo

Si.mobil pa še zmeraj vabi vse, da se pridružijo akciji zbiranja in recikliranja odsluženih mobilnih telefonov, polnilnikov in baterij. Uporabniki lahko svoje odslužene mobilne telefone, polnilnike in baterije oddajo v Si.mobilovih prodajnih centrih in družba bo poskrbela za ustrezno reciklažo. Tako bo do 80% sestavnih delov telefona ponovno uporabljenih, uporabniki pa bodo za svoje okoljevarstveno dejanje nagrajeni z eko-šik darilom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki