marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Si.mobil ponudil eko telefon

Deli z ostalimi

06.02.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je svoji ponudbi Re.misli, ki vsebuje solarne in varčne polnilnike, dodal še okolju prijazen telefon Samsung SGH-E200 ECO. Tako je kot prvi v Sloveniji ponudil telefon z ohišjem v celoti narejenim iz okolju prijazne bio plastike iz naravnih materialov.

Uporabnikom so poleg eko telefona ter varčnih in solarnih polnilnikov na voljo tudi druge storitve, kot je e-račun, ki jim bodo omogočile do okolja prijaznejše delovanje.

Si.mobil na slovenskem trgu obstaja že skoraj deset let. In v vsem tem času je venomer iskal nove in inovativne načine, da uporabnikom ponudi izdelke in storitve po njihovi meri in pošteni ceni. Svoj profesionalni pristop in skrb za uporabnike je oplemenitil z Re.misli filozofijo, ki ga bo vodila na poti zmanjševanja vplivov lastnega delovanja na okolje, obenem pa bo ponujal izdelke in storitve, ki bodo prijaznejše delovanje omogočili tudi njihovim uporabnikom.

Samsung SGH-E200 ECO poleg ohišja, ki je v celoti narejeno iz okolju prijazne bio plastike iz naravnih materialov, odlikujejo tudi privlačna oblika, izjemna lahkost ter vizualna privlačnost in mnoge multimedijske funkcionalnosti ter ugodna cena, saj je ta v večini paketov 1 EUR. ECO telefon doprinese k trajnostnemu razvoju našega okolja že v fazi izdelave in nato tudi razgradnje dotrajanega telefona, saj je izpust CO2 emisij bistveno nižji. Poleg tega je elektronika v celoti izdelana brez težkih in okolju škodljivih kovin, telefon pa ima tudi poseben alarm, ki se sproži, ko je aparat popolnoma napolnjen in nakaže, da se ga lahko izključi iz električnega omrežja.

Si.mobil bo svojo ponudbo Re.misli nenehno dopolnjeval in uporabnikom ponujal izdelke in storitve, izbrane z mislijo na okolje. Uporabniki bodo te izdelke in storitve prepoznali po posebnem zelenem Re.misli pečatu, ki jih bo opomnil, da lahko s svojo izbiro prispevajo k boljšemu in čistejšemu okolju.

Ugodnost za uporabnike e-računa in trajnika (direktna bremenitev)

Vsi novi naročniki poleg tiskanih prejemajo tudi elektronske račune. Na to storitev se lahko naročijo tudi obstoječi uporabniki. Uporabnike, ki se bodo odločili za prejemanje le elektronskih računov (brez tiskanih), bo Si.mobil nagradil s popustom v znesku 2 evra mesečno za naslednje 3 mesece. Enake ugodnosti bodo deležni tudi Si.mobilovi uporabniki, ki bodo sklenili trajnik.

Recikliraj svoj stari telefon, polnilnik in baterijo

Si.mobil pa še zmeraj vabi vse, da se pridružijo akciji zbiranja in recikliranja odsluženih mobilnih telefonov, polnilnikov in baterij. Uporabniki lahko svoje odslužene mobilne telefone, polnilnike in baterije oddajo v Si.mobilovih prodajnih centrih in družba bo poskrbela za ustrezno reciklažo. Tako bo do 80% sestavnih delov telefona ponovno uporabljenih, uporabniki pa bodo za svoje okoljevarstveno dejanje nagrajeni z eko-šik darilom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki