marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Si.mobil ponudil eko telefon


06.02.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je svoji ponudbi Re.misli, ki vsebuje solarne in varčne polnilnike, dodal še okolju prijazen telefon Samsung SGH-E200 ECO. Tako je kot prvi v Sloveniji ponudil telefon z ohišjem v celoti narejenim iz okolju prijazne bio plastike iz naravnih materialov.

Uporabnikom so poleg eko telefona ter varčnih in solarnih polnilnikov na voljo tudi druge storitve, kot je e-račun, ki jim bodo omogočile do okolja prijaznejše delovanje.

Si.mobil na slovenskem trgu obstaja že skoraj deset let. In v vsem tem času je venomer iskal nove in inovativne načine, da uporabnikom ponudi izdelke in storitve po njihovi meri in pošteni ceni. Svoj profesionalni pristop in skrb za uporabnike je oplemenitil z Re.misli filozofijo, ki ga bo vodila na poti zmanjševanja vplivov lastnega delovanja na okolje, obenem pa bo ponujal izdelke in storitve, ki bodo prijaznejše delovanje omogočili tudi njihovim uporabnikom.

Samsung SGH-E200 ECO poleg ohišja, ki je v celoti narejeno iz okolju prijazne bio plastike iz naravnih materialov, odlikujejo tudi privlačna oblika, izjemna lahkost ter vizualna privlačnost in mnoge multimedijske funkcionalnosti ter ugodna cena, saj je ta v večini paketov 1 EUR. ECO telefon doprinese k trajnostnemu razvoju našega okolja že v fazi izdelave in nato tudi razgradnje dotrajanega telefona, saj je izpust CO2 emisij bistveno nižji. Poleg tega je elektronika v celoti izdelana brez težkih in okolju škodljivih kovin, telefon pa ima tudi poseben alarm, ki se sproži, ko je aparat popolnoma napolnjen in nakaže, da se ga lahko izključi iz električnega omrežja.

Si.mobil bo svojo ponudbo Re.misli nenehno dopolnjeval in uporabnikom ponujal izdelke in storitve, izbrane z mislijo na okolje. Uporabniki bodo te izdelke in storitve prepoznali po posebnem zelenem Re.misli pečatu, ki jih bo opomnil, da lahko s svojo izbiro prispevajo k boljšemu in čistejšemu okolju.

Ugodnost za uporabnike e-računa in trajnika (direktna bremenitev)

Vsi novi naročniki poleg tiskanih prejemajo tudi elektronske račune. Na to storitev se lahko naročijo tudi obstoječi uporabniki. Uporabnike, ki se bodo odločili za prejemanje le elektronskih računov (brez tiskanih), bo Si.mobil nagradil s popustom v znesku 2 evra mesečno za naslednje 3 mesece. Enake ugodnosti bodo deležni tudi Si.mobilovi uporabniki, ki bodo sklenili trajnik.

Recikliraj svoj stari telefon, polnilnik in baterijo

Si.mobil pa še zmeraj vabi vse, da se pridružijo akciji zbiranja in recikliranja odsluženih mobilnih telefonov, polnilnikov in baterij. Uporabniki lahko svoje odslužene mobilne telefone, polnilnike in baterije oddajo v Si.mobilovih prodajnih centrih in družba bo poskrbela za ustrezno reciklažo. Tako bo do 80% sestavnih delov telefona ponovno uporabljenih, uporabniki pa bodo za svoje okoljevarstveno dejanje nagrajeni z eko-šik darilom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki