marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Si.mobil - Vodafone: Novi direktor tehničnih storitev

Deli z ostalimi
Si.mobil

19.06.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Si.mobil je zaradi hitrega razvoja, povečane kompetitivnosti in naraščajočih potreb uporabnikov po tehnoloških inovacijah in storitvah reorganizirala svoj dosedanji tehnični sektor na dve področji, in sicer na sektor tehničnih storitev ter sektor omrežja in kakovosti.

Novi direktor sektorja tehničnih storitev je postal Rok Založnik, ki bo zadolžen za vodenje področij IT in tehnoloških platform za storitve z dodano vrednostjo.

Rok Založnik v Si.mobil prihaja z večletnimi izkušnjami na področju tehnike, razvoja, projektnega vodenja in upravljanja. Svojo kariero je pričel v ReproMS in nadaljeval na Microsoftu Slovenija, kjer je delal kot vodja različnih sektorjev in si nabiral izkušnje s področja projektnega vodenja, svetovanja, razvoja in implementacije projektov. Karierna pot ga je vodila na Banko Sparkasse d.d., kjer se je zaposlil kot vodja razvoja IT in kasneje postal direktor IT sektorja.

Walter Goldenits, član uprave Si.mobila za tehniko in neposredni nadrejeni novega tehničnega direktorja, je povedal: »Izzivi, spremembe in novosti so edina stalnica na tehničnem in IT področju. Prepričan sem, da bomo s tako dobro ekipo, sestavljeno iz visoko usposobljenih strokovnjakov, našim uporabnikom tudi v bodoče zagotavljali vrhunske tehnično podprte storitve in obenem pomembno prispevali k tehničnem razvoju in napredku celotne skupine mobilkom austria

Vodstvo družbe Si.mobil
Upravo družbe Si.mobil predstavljajo Dejan Turk, predsednik uprave, Milan Zaletel, član uprave za finance, in Walter Goldenits, član uprave tehniko; razširjeno vodstvo pa sestavljajo direktorji Rok Založnik, odgovoren za sektor tehničnih storitev, Marko Lukšič, odgovoren za sektor omrežje in kakovost, Peter Curk, odgovoren za marketing, Nataša Zakotnik Šmidovnik, odgovorna za naročniški sektor, Gregor Banič, odgovoren za prodajo in Andrej Špik, odgovoren za regulatorni sektor.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki