marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Si.mobil - Vodafone: Novi direktor tehničnih storitev

Deli z ostalimi
Si.mobil

19.06.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Si.mobil je zaradi hitrega razvoja, povečane kompetitivnosti in naraščajočih potreb uporabnikov po tehnoloških inovacijah in storitvah reorganizirala svoj dosedanji tehnični sektor na dve področji, in sicer na sektor tehničnih storitev ter sektor omrežja in kakovosti.

Novi direktor sektorja tehničnih storitev je postal Rok Založnik, ki bo zadolžen za vodenje področij IT in tehnoloških platform za storitve z dodano vrednostjo.

Rok Založnik v Si.mobil prihaja z večletnimi izkušnjami na področju tehnike, razvoja, projektnega vodenja in upravljanja. Svojo kariero je pričel v ReproMS in nadaljeval na Microsoftu Slovenija, kjer je delal kot vodja različnih sektorjev in si nabiral izkušnje s področja projektnega vodenja, svetovanja, razvoja in implementacije projektov. Karierna pot ga je vodila na Banko Sparkasse d.d., kjer se je zaposlil kot vodja razvoja IT in kasneje postal direktor IT sektorja.

Walter Goldenits, član uprave Si.mobila za tehniko in neposredni nadrejeni novega tehničnega direktorja, je povedal: »Izzivi, spremembe in novosti so edina stalnica na tehničnem in IT področju. Prepričan sem, da bomo s tako dobro ekipo, sestavljeno iz visoko usposobljenih strokovnjakov, našim uporabnikom tudi v bodoče zagotavljali vrhunske tehnično podprte storitve in obenem pomembno prispevali k tehničnem razvoju in napredku celotne skupine mobilkom austria

Vodstvo družbe Si.mobil
Upravo družbe Si.mobil predstavljajo Dejan Turk, predsednik uprave, Milan Zaletel, član uprave za finance, in Walter Goldenits, član uprave tehniko; razširjeno vodstvo pa sestavljajo direktorji Rok Založnik, odgovoren za sektor tehničnih storitev, Marko Lukšič, odgovoren za sektor omrežje in kakovost, Peter Curk, odgovoren za marketing, Nataša Zakotnik Šmidovnik, odgovorna za naročniški sektor, Gregor Banič, odgovoren za prodajo in Andrej Špik, odgovoren za regulatorni sektor.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki