marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Tudi Si.mobilovi naročniki bodo letos na Hrvaškem lahko "surfali" poceni ...

Deli z ostalimi

15.07.2013
Objavil: Thomas Bergant

Kot direktni odgovor na Mobitelovo ponudbo mobilnega interneta na Hrvaškem, so tudi pri Si.mobilu za svoje naročnike pripravili ugodno ponudbo za to poletje. Od četrtka, 18. julija dalje si lahko tudi Si.mobilovi naročniki vključijo opcijo "Internet Hrvaška", kjer za 9,90 € lahko 30 dni uporabljajo mobilni internet preko Hrvaškega operaterja VIPnet.

Opcija Internet Hrvaška vključuje neomejen prenos podatkov na Hrvaškem v mobilnem omrežju operaterja Vipnet. Cena opcije znaša 9,9 EUR mesečno ter velja 30 dni od vklopa oz. najdlje do 30. 9. 2013. Storitev se vklopi in izklopi prek SMS-a, portala Moj Si.mobil, na številki 040 40 40 40 ali na Si.mobilovih prodajnih mestih. Poslano SMS-sporočilo se zaračuna po veljavnem ceniku. Za prenos podatkov velja princip pravične uporabe storitev prenosa podatkov. Za storitev Internet Hrvaška je meja za uveljavljanje principa pravične uporabe 20 GB prenesenih podatkov znotraj posameznega obračunskega obdobja. Po preseženi meji 20 GB v mobilnem omrežju operaterja Vipnet se hitrost prenosa podatkov omeji na 64 kbit/s. Z naslednjim vklopom opcije (to je po pretečenih 30 dneh od prejšnjega vklopa opcije) se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Vipnet. Si.mobil ne odgovarja za kakovost storitve na omrežju Vipnet. Ponudba velja do 30. 9. 2013. Po tem datumu storitve ni več mogoče naročiti niti uporabljati.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki