marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

slikaHuawei po polovici leta zabeležil 23,2-odstotno rast prihodkov
07.08.2019

V prvem polletju letošnjega leta (H1 2019) je Huawei ustvaril prihodke v višini 401,3 milijarde juanov (približno 52,576 milijarde evrov), kar je 23,2 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

članki

Tudi Si.mobilovi naročniki bodo letos na Hrvaškem lahko "surfali" poceni ...

Deli z ostalimi

15.07.2013
Objavil: Thomas Bergant

Kot direktni odgovor na Mobitelovo ponudbo mobilnega interneta na Hrvaškem, so tudi pri Si.mobilu za svoje naročnike pripravili ugodno ponudbo za to poletje. Od četrtka, 18. julija dalje si lahko tudi Si.mobilovi naročniki vključijo opcijo "Internet Hrvaška", kjer za 9,90 € lahko 30 dni uporabljajo mobilni internet preko Hrvaškega operaterja VIPnet.

Opcija Internet Hrvaška vključuje neomejen prenos podatkov na Hrvaškem v mobilnem omrežju operaterja Vipnet. Cena opcije znaša 9,9 EUR mesečno ter velja 30 dni od vklopa oz. najdlje do 30. 9. 2013. Storitev se vklopi in izklopi prek SMS-a, portala Moj Si.mobil, na številki 040 40 40 40 ali na Si.mobilovih prodajnih mestih. Poslano SMS-sporočilo se zaračuna po veljavnem ceniku. Za prenos podatkov velja princip pravične uporabe storitev prenosa podatkov. Za storitev Internet Hrvaška je meja za uveljavljanje principa pravične uporabe 20 GB prenesenih podatkov znotraj posameznega obračunskega obdobja. Po preseženi meji 20 GB v mobilnem omrežju operaterja Vipnet se hitrost prenosa podatkov omeji na 64 kbit/s. Z naslednjim vklopom opcije (to je po pretečenih 30 dneh od prejšnjega vklopa opcije) se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Vipnet. Si.mobil ne odgovarja za kakovost storitve na omrežju Vipnet. Ponudba velja do 30. 9. 2013. Po tem datumu storitve ni več mogoče naročiti niti uporabljati.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki