marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Si.mobil: Poletje z največ interneta na Hrvaškem!

Deli z ostalimi

20.06.2014
Objavil: Thomas Bergant

oletje na Hrvaškem bo vroče. Si.mobil je za svoje naročnike ponovno pripravil izjemno ponudbo, s katero bodo lahko dobili največ interneta po najnižji ceni na Hrvaškem: opcijo Internet Vipnet z 20 GB interneta za cel mesec v omrežju Vipnet za samo 9, 99 EUR.

Si.mobil je poskrbel, da bodo počitnice na Hrvaškem to poletje z opcijo Internet Vipnet popolnoma brezskrbne, saj za 9, 99 EUR vključuje kar 20 GB mobilnega interneta na Hrvaškem. Presežki nad 20 GB so brezplačni, vendar bo prenos podatkov potekal z nižjo hitrostjo. Si.mobilovi naročniki bodo lahko na svojem telefonu ali tablici prelistali spletne novice, preverili vreme, pošiljali in pregledovali elektronsko pošto, delili slike s prijatelji na družabnih omrežjih in ostali povezani na internetu, kolikor bodo želeli.

Enostaven vklop opcije: sporočilo SMS s tekstom VIPNET na 6111.

Neskončno komuniciranje v državah EU

Si.mobilovi uporabniki, ki želijo poleg prenosa podatkov brez skrbi klicati in pošiljati SMS sporočila v vseh državah EU, na Islandiji, Norveškem in v Liechtensteinu, lahko to storijo s tarifo EU Neskončno. Tarifa vključuje neskončno minut pogovorov, sporočil SMS in mobilnega interneta na dan.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki