marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

Si.mobil: Poletje z največ interneta na Hrvaškem!

Deli z ostalimi

20.06.2014
Objavil: Thomas Bergant

oletje na Hrvaškem bo vroče. Si.mobil je za svoje naročnike ponovno pripravil izjemno ponudbo, s katero bodo lahko dobili največ interneta po najnižji ceni na Hrvaškem: opcijo Internet Vipnet z 20 GB interneta za cel mesec v omrežju Vipnet za samo 9, 99 EUR.

Si.mobil je poskrbel, da bodo počitnice na Hrvaškem to poletje z opcijo Internet Vipnet popolnoma brezskrbne, saj za 9, 99 EUR vključuje kar 20 GB mobilnega interneta na Hrvaškem. Presežki nad 20 GB so brezplačni, vendar bo prenos podatkov potekal z nižjo hitrostjo. Si.mobilovi naročniki bodo lahko na svojem telefonu ali tablici prelistali spletne novice, preverili vreme, pošiljali in pregledovali elektronsko pošto, delili slike s prijatelji na družabnih omrežjih in ostali povezani na internetu, kolikor bodo želeli.

Enostaven vklop opcije: sporočilo SMS s tekstom VIPNET na 6111.

Neskončno komuniciranje v državah EU

Si.mobilovi uporabniki, ki želijo poleg prenosa podatkov brez skrbi klicati in pošiljati SMS sporočila v vseh državah EU, na Islandiji, Norveškem in v Liechtensteinu, lahko to storijo s tarifo EU Neskončno. Tarifa vključuje neskončno minut pogovorov, sporočil SMS in mobilnega interneta na dan.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki