marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Si.mobil do 60 odstotkov znižal cene gostovanj

Deli z ostalimi
Si.mobil

21.05.2008
Objavil: Thomas Bergant

Družba Si.mobil bo 1. junija 2008 znižala cene za uporabo pogovornih in podatkovnih storitev v tujini. Si.mobil bo vsem svojim uporabnikom predčasno znižal ceno evrotarife do 10 odstotkov. Uporabnikom, ki gostujejo v državah Evropske unije, na Hrvaškem, v BiH in v Švici, bo na voljo enostavna možnost zakupa 30 minut pogovorov za ceno 10 evrov, kar predstavlja najnižjo povprečno ceno gostovanja.

Do 35 odstotkov bo nižja osnovna tarifa za podatkovne storitve za naročnike. Novost je opcija Eurodata, ki znižuje ceno za prenos podatkov po Evropi do 60 odstotkov. Si.mobil zahtevnejšim uporabnikom podatkovnih storitev v tujini priporoča izbiro opcij Mobilni internet tujina, ki nudijo najnižjo ceno prenosa podatkov v gostovanju. Uporabnikom bodo odslej vse plačljive storitve za gostovanje na voljo brez priključnine in bodo omogočale hiter in enostaven vklop in izklop storitve. Seznam operaterjev, kjer novosti veljajo, je objavljen na spletni strani.

Predčasno znižanje evrotarife
Družba Si.mobil bo 1. junija 2008 predčasno znižala cene t.i. evrotarife na raven, ki jo evropska regulacija predvideva do 30. avgusta 2008. Dohodni klici bodo znašali 0,26 evra na minuto in bodo nižji za 10 odstotkov, za odhodne pa bodo uporabniki odšteli 0,55 evra na minuto, kar je 7 odstotkov manj kot doslej. Evrotarifa je del osnovne tarife Vodafone World za gostovanje pri operaterjih v državah Evropske unije. Si.mobil omogoča gostovanje v vseh državah Evropske unije.

30 minut pogovorov v tujini za 10 evrov
Uporabnikom bo od 1. junija 2008 dalje na voljo enostavna rešitev za znižanje stroškov gostovanja v državah Evropske unije, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter v Švici. Smart Tujina 30 je opcija, ki vključuje 30 minut pogovorov za 10 evrov, kar predstavlja najnižjo povprečno ceno klica v gostovanju, to je 0,33 evra. Opcija Smart Tujina 30 bo veljala v Vodafonovih in partnerskih omrežjih. Vklop opcije bo možen tudi preko SMS-a: ključna beseda TUJINA na številko 9443. Opcija se samodejno izklopi po preteku enega meseca od dneva vklopa. Pogovori nad 30 minut se zaračunavajo po evrotarifi oz. tarifi Vodafone World.

Osnovna tarifa za podatkovne storitve v tujini Data World do 35 odstotkov ceneje
Si.mobil bo do 35 odstotkov znižal ceno osnovne tarife za prenos podatkov v tujini, Data World.

Opcija Eurodata za uporabnike Mobilnega interneta 61 odstotkov ceneje
Naročniki, ki pogosto uporabljajo podatkovne storitev v Evropi, lahko izberejo storitev Eurodata, ki zagotavlja cenejši prenos podatkov v evropskih državah. Mesečna naročnina na opcijo znaša 2 evra.

Opcije Mobilni internet tujina najugodnejša izbira za zahtevne uporabnike
Družba Si.mobil zahtevnejšim uporabnikom podatkovnih storitev v tujini priporoča izbiro opcije Mobilni internet tujina. Opcije omogočajo najnižjo povprečno ceno prenosa podatkov, od 0,5 evra do 0,9 evra za MB. Si.mobil bo opcijo Mobilni internet tujina s 50 MB prenesenih podatkov v tujini pocenil za 49 odstotkov in v ponudbo dodaja dve novi opciji. Prva je opcija Mobilni internet tujina Dnevni (5 evrov za do 10 MB prenesenih podatkov v tujini v 24 urah). Ta je s povprečno ceno 0,5 € / MB trenutno najnižja ponudba za prenos podatkov v tujih omrežjih. Paket je namenjen uporabnikom, ki občasno potrebujejo prenos podatkov (npr. za pregledovanje e-pošte). Dnevno opcijo odlikuje enostaven vklop storitve preko SMS (SMS s ključno besedo DNEVNI na 9443). Druga novost, opcija Mobilni internet tujina 150, (do 150 MB prenesenih podatkov v tujini) je namenjena najzahtevnejšim uporabnikom. Vključen prenos podatkov velja pri partnerskih operaterjih v večini evropskih držav. Če uporabnik preseže zakupljen obseg podatkov, se presežni promet zaračunava po tarifi Eurodata.

Opcija BlackBerry Tujina še ugodneje
Opcija BlackBerry Tujina je namenjena uporabnikom storitve BlackBerry iz Vodafona. Družba Si.mobil je ponudbo pocenila in nadgradila; poleg opcije, ki vključuje do 3 MB prenesenih podatkov v tujini, je Si.mobil dodal še opcijo s porabo do 10 MB v mesečno v tujini. Promet nad 3 MB oziroma 10 MB se obračuna po tarifi 0,58 € / 50 kB.

Ukinitev opcije Vodafone Eurocall
Družba Si.mobil bo 1. 6. 2008 ukinila opcijo Vodafone Eurocall, kar pomeni, da po tem datumu vklop opcije ne bo več mogoč. Vsi obstoječi naročniki opcije Vodafone Eurocall bodo storitev še naprej uporabljali pod istimi pogoji kot doslej. Več informacij na spletni strani.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki