marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

slikaSamsung in IBM predstavljata 5G mobilne rešitve, ki temeljijo na umetni inteligenci
08.11.2019

Samsung Electronics in IBM sta na dogodku Samsung Developer Conference 2019 predstavila novo skupno platformo, ki temelji na zmogljivosti IBM Cloud rešitve, umetni inteligenci in vključuje Samsung mobilne rešitve. Sodelovanje med družbama združuje IBM rešitve s Samsung Galaxy ekosistemom, kar omogoča nudenje vrhunskih storitev za poslovne stranke.

slikaSamsung zapira oddelek za izdelovanje čipov po meri
06.11.2019

Samsung že od leta 2016 in mobilnika Galaxy S7 uporablja lastne čipe Exynos, ki temeljijo na v hiši razvitih jedrih Mongoose. Očitno pa se sedaj to spreminja, saj iz Austina v Texasu prihaja novica, da podjetje zapira oddelek ter s tem odpušča okoli 300 zaposlenih.

slikaHuawei se je odzval na obtožbe ameriškega predstavnika na forumu za kibernetsko varnost
04.11.2019

Huawei je neutemeljene obtožbe na račun zaupljivosti podjetja, ki jih je na 5. Evropskem forumu za kibernetsko varnost v Katovicah na Poljskem izrekel uradnik ameriškega zunanjega ministrstva, označil za popoln »nesmisel«.

članki

Brezplačni vikend pogovori

Deli z ostalimi
Si.mobil

25.05.2007
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone novim in obstoječim naročnikom Orto Smart znotraj domačega omrežja ponovno omogoča brezplačne pogovore med vikendom. Vsi novi naročniki bodo ob sklenitvi naročniškega razmerja pol leta brez mesečne naročnine uporabljali tudi mobilne storitve.

Si.mobil – Vodafone želi svojim naročnikom Orto Smart omogočiti čim bolj pestre ter dogajanja polne vikende in jim tako podarja klice po 0 evrov na minuto. Obstoječi in novi naročniki Orto Smart bodo ob koncih tedna, in sicer od petka od 19.30 do ponedeljka do 7.30, znotraj domačega omrežja klicali brezplačno. Ponudba 'brezplačni vikend pogovori' prične veljati danes, 24. maja 2007, in jo lahko izkoristijo vsi obstoječi in novi naročniki Orto Smart, ki bodo sklenili ali podaljšali naročniško razmerje za najmanj 24 mesecev. Ponudba 'brezplačni vikend pogovori' se bo naročnikom aktivirala samodejno in velja vse do preklica.

Nove uporabnike, ki bodo med 24. majem in 15. julijem 2007 sklenili naročniško razmerje Orto Smart, bo Si.mobil – Vodafone nagradil tudi s šestimi meseci brez mesečne naročnine.

Paket Orto Smart je namenjen mladim med 15. in 30. letom starosti. Ob brezplačnih klicih ob koncih tedna in pol leta brez naročnine za nove uporabnike, lahko naročniki Orto Smart med tednom telefonirajo v domačem omrežju za zgolj 2,09 evrocenta na minuto, prav toliko pa stane tudi cena sporočila SMS. Obenem so jim sedaj na voljo tudi štirje mobilniki (Sony Ericsson V630i, Sony Ericsson W200i, Nokia N70 in Samsung SGH-X520) po privlačnih cenah, znižanih za kar 20 evrov.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki