marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Brezplačni vikend pogovori

Deli z ostalimi
Si.mobil

25.05.2007
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone novim in obstoječim naročnikom Orto Smart znotraj domačega omrežja ponovno omogoča brezplačne pogovore med vikendom. Vsi novi naročniki bodo ob sklenitvi naročniškega razmerja pol leta brez mesečne naročnine uporabljali tudi mobilne storitve.

Si.mobil – Vodafone želi svojim naročnikom Orto Smart omogočiti čim bolj pestre ter dogajanja polne vikende in jim tako podarja klice po 0 evrov na minuto. Obstoječi in novi naročniki Orto Smart bodo ob koncih tedna, in sicer od petka od 19.30 do ponedeljka do 7.30, znotraj domačega omrežja klicali brezplačno. Ponudba 'brezplačni vikend pogovori' prične veljati danes, 24. maja 2007, in jo lahko izkoristijo vsi obstoječi in novi naročniki Orto Smart, ki bodo sklenili ali podaljšali naročniško razmerje za najmanj 24 mesecev. Ponudba 'brezplačni vikend pogovori' se bo naročnikom aktivirala samodejno in velja vse do preklica.

Nove uporabnike, ki bodo med 24. majem in 15. julijem 2007 sklenili naročniško razmerje Orto Smart, bo Si.mobil – Vodafone nagradil tudi s šestimi meseci brez mesečne naročnine.

Paket Orto Smart je namenjen mladim med 15. in 30. letom starosti. Ob brezplačnih klicih ob koncih tedna in pol leta brez naročnine za nove uporabnike, lahko naročniki Orto Smart med tednom telefonirajo v domačem omrežju za zgolj 2,09 evrocenta na minuto, prav toliko pa stane tudi cena sporočila SMS. Obenem so jim sedaj na voljo tudi štirje mobilniki (Sony Ericsson V630i, Sony Ericsson W200i, Nokia N70 in Samsung SGH-X520) po privlačnih cenah, znižanih za kar 20 evrov.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki