marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Brezplačni vikend pogovori

Deli z ostalimi
Si.mobil

25.05.2007
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone novim in obstoječim naročnikom Orto Smart znotraj domačega omrežja ponovno omogoča brezplačne pogovore med vikendom. Vsi novi naročniki bodo ob sklenitvi naročniškega razmerja pol leta brez mesečne naročnine uporabljali tudi mobilne storitve.

Si.mobil – Vodafone želi svojim naročnikom Orto Smart omogočiti čim bolj pestre ter dogajanja polne vikende in jim tako podarja klice po 0 evrov na minuto. Obstoječi in novi naročniki Orto Smart bodo ob koncih tedna, in sicer od petka od 19.30 do ponedeljka do 7.30, znotraj domačega omrežja klicali brezplačno. Ponudba 'brezplačni vikend pogovori' prične veljati danes, 24. maja 2007, in jo lahko izkoristijo vsi obstoječi in novi naročniki Orto Smart, ki bodo sklenili ali podaljšali naročniško razmerje za najmanj 24 mesecev. Ponudba 'brezplačni vikend pogovori' se bo naročnikom aktivirala samodejno in velja vse do preklica.

Nove uporabnike, ki bodo med 24. majem in 15. julijem 2007 sklenili naročniško razmerje Orto Smart, bo Si.mobil – Vodafone nagradil tudi s šestimi meseci brez mesečne naročnine.

Paket Orto Smart je namenjen mladim med 15. in 30. letom starosti. Ob brezplačnih klicih ob koncih tedna in pol leta brez naročnine za nove uporabnike, lahko naročniki Orto Smart med tednom telefonirajo v domačem omrežju za zgolj 2,09 evrocenta na minuto, prav toliko pa stane tudi cena sporočila SMS. Obenem so jim sedaj na voljo tudi štirje mobilniki (Sony Ericsson V630i, Sony Ericsson W200i, Nokia N70 in Samsung SGH-X520) po privlačnih cenah, znižanih za kar 20 evrov.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki