marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOdziv na očitke: Huawei s svojo opremo ne more vohuniti
14.02.2020

Ameriški časnik The Wall Street Journal je 11. februarja poročal, da so ameriški uradniki javno obtožili Huawei, da lahko s pomočjo svoje opreme skozi »stranska vrata« vohuni za uporabniki mobilnih omrežij po vsem svetu. Na navedbe so se sedaj odzvali pri Huaweiju, njihov odgovor pa prilagamo v nadaljevanju.

slikaGSMA odpovedala mobilni kongres MWC
12.02.2020

GSMA je odpovedala mobilni kongres MWC 2020. V izjavi za javnost je John Hoffman dejal, da je izbruh korona virusa onemogočil izvedbo tehnološkega kongresa ter vseh z njim povezanih dejavnosti.

slikaSamsung osvojil kar 61 nagrad na iF Design Awards
12.02.2020

Samsung Electronics je prejel 61 nagrad na svetovno priznanem mednarodnem forum iF Design Awards 2020. Samsung je prejel 34 nagrad v kategoriji izjemno produktno oblikovanje, 8 v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja, 17 v kategoriji komuniciranje in 2 v kategoriji oblikovanje embalaže.

slikaBo mobilni kongres letos odpovedan?
10.02.2020

Mobilni kongres MWC 2020 je pred vrati, vendar se nad njim v zadnjih dneh zgrinjajo črni oblaki, za vse pa je kriv izbruh korona virusa na Kitajskem. Če odpoved s strani LG in delno ZTE ni imela večjega vpliva, pa bo umik Ericssona in Nvidie za organizatorje imelo večji vpliv.

slikaRazkrit nov prepogljiv Samsung Galaxy Z Flip
08.02.2020

Spletni portal Engadget je nekaj dni pred Samsungovim dogodkom Unpacked objavil slike novega prepogljivega mobilnika Galaxy Z Flip. Čeprav je bilo že pred časom jasno, kakšen bo nov mobilnik, pa so te slike prve realne slike naprave.

članki

Si.mobil bo prve uporabnike javne uprave priklopil februarja

Deli z ostalimi
Si.mobil

07.01.2016
Objavil: Thomas Bergant

Državna revizijska komisija je v celoti zavrnila vloženo revizijo za storitve mobilne telefonije in nakup mobilnih aparatov državnega ponudnika. To pomeni, da je bila prvič v zgodovini razpisov za storitve mobilne telefonije izbrana družba Si.mobil. Slednja bo prve uporabnike javne uprave pričel priklapljati že februarja.

Dejan Turk, predsednik uprave družbe Si.mobil in Vip mobile, je odločitev revizije pozdravil: »Včeraj smo prejeli sklep Državne revizijske komisije, da so zahtevek za revizijo državnega ponudnika v celoti zavrnili. Tako smo kot najugodnejši ponudnik za storitve mobilne telefonije pridobili več kot 12.000 novih uporabnikov – prve bomo začeli priklapljati že februarja. Pridobitev storitev mobilne telefonije je samo ena izmed številnih uspešnih zgodb preteklega leta, kar potrjuje naše dobro opravljeno delo tako na LTE omrežju kot na produktni ravni, kjer smo uporabnike razveseljevali z revolucionarnimi paketi. Leto 2015 je bilo tudi polno mejnikov, saj je konec poletja v našo skupino prišel Amis, septembra smo dobili že 700.000. uporabnika in v celem letu pridobili 10-krat več uporabnikov kot v letu 2014. Prepričan sem, da bomo še naprej uspešni in bomo v letošnje leto prinesli svežo, inovativno ponudbo, ki bo razgibala zdaj nekoliko zaspani konvergenčni trg.«

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki