marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

Najnovejši Walkman mobilni aparat lahko tudi "zripa" CD

Deli z ostalimi

18.02.2009
Objavil: Aleš Poljak

Sony Ericssonov nov Walkman mobilni aparat, ki se bo prodajal le na Japonskem bo zmožen glasbo s CD-ja prenesti na pomnilnik mobilnega telefona.

Ime aparata je Premier 3 in ga lahko za 200 funtov kupijo naročniki mobilnega operaterja KDDI's au. Kupec bo torej za 200 funtov dobil čisto običajne stvari kot so vgrajena kamera z 3,2 mega pixla občutljivim senzorjem, bluetooth in GPS. Posebnost je vmesnik kateri se preko 3,5 mm avdio vtiča poveže na katero koli avdio napravo. Nato se z osebnim računalnikom glasbeni zapis bodisi s CD-ja, MD-ja ali pa celo radijske postaje brezplačno pretvori v 320 Kbit/s AAC avdio format in se shrani na pomnilnik telefona. Osnovni pomnilnik telefona je 50 MB in je z microSD spominsko kartico razširljiv do 2 GB.

Glasbeni zapisi so zaščiteni z DRM zaščito in tako ne dopuščajo, da se pretvorjeni glasbeni zapisi prenesejo na neko drugo napravo. Koncept je kar zanimiv in bi se znal z bolj enostavno uporabo kar prijeti.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki