marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Objavljeni zmagovalci nagrade za vsebine Sony Ericsson Content Awards 2008


10.02.2009
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je objavil seznam nagrajencev na drugem letnem tekmovanju vsebin. Na spletni podelitvi, ki se je odvila na spletni strani nagrad za vsebine Sony Ericsson Content Awards je podjetje razglasilo zmagovalce v posameznih kategorijah in podelilo posebno priznanje kot nagrado presenečenja.

Sony Ericsson je dobil na stotine prijav na tekmovanje, izbrane nominirance pa je ocenila žirija področnih strokovnjakov in inovativnih mislecev. Kriteriji za izbiro so bili: enostavnost uporabe, inovativnost, videz in občutek, zabavnost ali uporabnost in, v nekaterih primerih, zvočno delovanje.

Spoznajte nagrajence na spletni podelitvi s presenečenjem. Zmagovalci nagrade za vsebine Sony Ericsson Content Awards 2008 so:

• Produktivnost – Upvise, podjetje Unyverse Pte Ltd, Singapur
• Aplikacije za vozila – GPSed, podjetje Shape Services GmbH
• Zabava – Bubble Boom Challenge, razvijalec ZED
• Življenjski stil – Mobiles’ Republic Media Explorer, razvijalec Mobiles’ Republic
• Teme in grafike – Flash Lite Wallpapers, razvijalec ustwo
• Posebno priznanje – EcoMate, razvijalca Instituto Atlantico & UFC
• Xperia™ paneli – Spb Traveller, podjetje Spb Software

Za ogled podelitve obiščite www.sonyericsson.com/contentawards in si oglejte zmagovalne aplikacije v živo ter odkrijte, kako je Sony Ericsson v sodelovanju z enim od lanskoletnih zmagovalcev ustvaril spomina vredno spletno izkušnjo.

Posebno priznanje je pripadlo aplikaciji EcoMate, izobraževalni aplikaciji s pomočjo katere je moč na zabaven način izmenjevati nasvete in ideje za okolju prijaznejše življenje. Sodniki so menili, da je ta aplikacija izvrstno orodje za dvig ozaveščenosti o potrebi za okolju prijaznejši življenjski stil, Sony Ericsson pa meni, da ta aplikacija pomeni korak naprej pri ozaveščanju kupcev o potrebi po večji okoljski odgovornosti.

»Visok nivo prijavljenih aplikacij je pokazal, da je panoga mobilnih vsebin polna inovativnosti in energije,« je dejal Björn Ahlberg, vodja oddelka za vsebine in storitve pri podjetju Sony Ericsson. »Navdušeni smo, da lahko prikažemo najboljše mobilne vsebine in aplikacije zunanjih razvijalcev in bomo še naprej podpirali edinstvene predloge in izkušnje uporabnikov, ki jih proizvaja ekosistem mobilnih vsebin.«

»Ocenjevanje je potrdilo kakovost prijavljenih aplikacij,« je dejal Jens Greve, vodja oddelka za razvoj pri podjetju Sony Ericsson. »Bili smo impresionirani nad kreativnostjo vsebin in žirija se je le s težavo odločila, katere med prijavljenimi aplikacijami so najbolj intuitivne, zabavne in uporabne.«

Zmagovalci bodo dobili nagrado, ki je denar ne more kupiti in sicer bodo na stroške Sony Ericssona prepeljani na dvodnevni ekskluzivni ogled razvojnega centra podjetja v Lundu, kjer se bodo srečali z višjimi vodstvenimi delavci podjetja in se o možnostih poslovnega sodelovanja pogovarjali z osebami, ki sprejemajo odločitve glede vsebin.

Za ogled spletne podelitve nagrad, več informacij o zmagovalcih in razlogih žirije za izbiro le teh obiščite www.sonyericsson.com/contentawards.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki