marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Objavljeni zmagovalci nagrade za vsebine Sony Ericsson Content Awards 2008

Deli z ostalimi

10.02.2009
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je objavil seznam nagrajencev na drugem letnem tekmovanju vsebin. Na spletni podelitvi, ki se je odvila na spletni strani nagrad za vsebine Sony Ericsson Content Awards je podjetje razglasilo zmagovalce v posameznih kategorijah in podelilo posebno priznanje kot nagrado presenečenja.

Sony Ericsson je dobil na stotine prijav na tekmovanje, izbrane nominirance pa je ocenila žirija področnih strokovnjakov in inovativnih mislecev. Kriteriji za izbiro so bili: enostavnost uporabe, inovativnost, videz in občutek, zabavnost ali uporabnost in, v nekaterih primerih, zvočno delovanje.

Spoznajte nagrajence na spletni podelitvi s presenečenjem. Zmagovalci nagrade za vsebine Sony Ericsson Content Awards 2008 so:

• Produktivnost – Upvise, podjetje Unyverse Pte Ltd, Singapur
• Aplikacije za vozila – GPSed, podjetje Shape Services GmbH
• Zabava – Bubble Boom Challenge, razvijalec ZED
• Življenjski stil – Mobiles’ Republic Media Explorer, razvijalec Mobiles’ Republic
• Teme in grafike – Flash Lite Wallpapers, razvijalec ustwo
• Posebno priznanje – EcoMate, razvijalca Instituto Atlantico & UFC
• Xperia™ paneli – Spb Traveller, podjetje Spb Software

Za ogled podelitve obiščite www.sonyericsson.com/contentawards in si oglejte zmagovalne aplikacije v živo ter odkrijte, kako je Sony Ericsson v sodelovanju z enim od lanskoletnih zmagovalcev ustvaril spomina vredno spletno izkušnjo.

Posebno priznanje je pripadlo aplikaciji EcoMate, izobraževalni aplikaciji s pomočjo katere je moč na zabaven način izmenjevati nasvete in ideje za okolju prijaznejše življenje. Sodniki so menili, da je ta aplikacija izvrstno orodje za dvig ozaveščenosti o potrebi za okolju prijaznejši življenjski stil, Sony Ericsson pa meni, da ta aplikacija pomeni korak naprej pri ozaveščanju kupcev o potrebi po večji okoljski odgovornosti.

»Visok nivo prijavljenih aplikacij je pokazal, da je panoga mobilnih vsebin polna inovativnosti in energije,« je dejal Björn Ahlberg, vodja oddelka za vsebine in storitve pri podjetju Sony Ericsson. »Navdušeni smo, da lahko prikažemo najboljše mobilne vsebine in aplikacije zunanjih razvijalcev in bomo še naprej podpirali edinstvene predloge in izkušnje uporabnikov, ki jih proizvaja ekosistem mobilnih vsebin.«

»Ocenjevanje je potrdilo kakovost prijavljenih aplikacij,« je dejal Jens Greve, vodja oddelka za razvoj pri podjetju Sony Ericsson. »Bili smo impresionirani nad kreativnostjo vsebin in žirija se je le s težavo odločila, katere med prijavljenimi aplikacijami so najbolj intuitivne, zabavne in uporabne.«

Zmagovalci bodo dobili nagrado, ki je denar ne more kupiti in sicer bodo na stroške Sony Ericssona prepeljani na dvodnevni ekskluzivni ogled razvojnega centra podjetja v Lundu, kjer se bodo srečali z višjimi vodstvenimi delavci podjetja in se o možnostih poslovnega sodelovanja pogovarjali z osebami, ki sprejemajo odločitve glede vsebin.

Za ogled spletne podelitve nagrad, več informacij o zmagovalcih in razlogih žirije za izbiro le teh obiščite www.sonyericsson.com/contentawards.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki