marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Objavljeni zmagovalci nagrade za vsebine Sony Ericsson Content Awards 2008

Deli z ostalimi

10.02.2009
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je objavil seznam nagrajencev na drugem letnem tekmovanju vsebin. Na spletni podelitvi, ki se je odvila na spletni strani nagrad za vsebine Sony Ericsson Content Awards je podjetje razglasilo zmagovalce v posameznih kategorijah in podelilo posebno priznanje kot nagrado presenečenja.

Sony Ericsson je dobil na stotine prijav na tekmovanje, izbrane nominirance pa je ocenila žirija področnih strokovnjakov in inovativnih mislecev. Kriteriji za izbiro so bili: enostavnost uporabe, inovativnost, videz in občutek, zabavnost ali uporabnost in, v nekaterih primerih, zvočno delovanje.

Spoznajte nagrajence na spletni podelitvi s presenečenjem. Zmagovalci nagrade za vsebine Sony Ericsson Content Awards 2008 so:

• Produktivnost – Upvise, podjetje Unyverse Pte Ltd, Singapur
• Aplikacije za vozila – GPSed, podjetje Shape Services GmbH
• Zabava – Bubble Boom Challenge, razvijalec ZED
• Življenjski stil – Mobiles’ Republic Media Explorer, razvijalec Mobiles’ Republic
• Teme in grafike – Flash Lite Wallpapers, razvijalec ustwo
• Posebno priznanje – EcoMate, razvijalca Instituto Atlantico & UFC
• Xperia™ paneli – Spb Traveller, podjetje Spb Software

Za ogled podelitve obiščite www.sonyericsson.com/contentawards in si oglejte zmagovalne aplikacije v živo ter odkrijte, kako je Sony Ericsson v sodelovanju z enim od lanskoletnih zmagovalcev ustvaril spomina vredno spletno izkušnjo.

Posebno priznanje je pripadlo aplikaciji EcoMate, izobraževalni aplikaciji s pomočjo katere je moč na zabaven način izmenjevati nasvete in ideje za okolju prijaznejše življenje. Sodniki so menili, da je ta aplikacija izvrstno orodje za dvig ozaveščenosti o potrebi za okolju prijaznejši življenjski stil, Sony Ericsson pa meni, da ta aplikacija pomeni korak naprej pri ozaveščanju kupcev o potrebi po večji okoljski odgovornosti.

»Visok nivo prijavljenih aplikacij je pokazal, da je panoga mobilnih vsebin polna inovativnosti in energije,« je dejal Björn Ahlberg, vodja oddelka za vsebine in storitve pri podjetju Sony Ericsson. »Navdušeni smo, da lahko prikažemo najboljše mobilne vsebine in aplikacije zunanjih razvijalcev in bomo še naprej podpirali edinstvene predloge in izkušnje uporabnikov, ki jih proizvaja ekosistem mobilnih vsebin.«

»Ocenjevanje je potrdilo kakovost prijavljenih aplikacij,« je dejal Jens Greve, vodja oddelka za razvoj pri podjetju Sony Ericsson. »Bili smo impresionirani nad kreativnostjo vsebin in žirija se je le s težavo odločila, katere med prijavljenimi aplikacijami so najbolj intuitivne, zabavne in uporabne.«

Zmagovalci bodo dobili nagrado, ki je denar ne more kupiti in sicer bodo na stroške Sony Ericssona prepeljani na dvodnevni ekskluzivni ogled razvojnega centra podjetja v Lundu, kjer se bodo srečali z višjimi vodstvenimi delavci podjetja in se o možnostih poslovnega sodelovanja pogovarjali z osebami, ki sprejemajo odločitve glede vsebin.

Za ogled spletne podelitve nagrad, več informacij o zmagovalcih in razlogih žirije za izbiro le teh obiščite www.sonyericsson.com/contentawards.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki