marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Samsung z naprednejšim vmesnikom za še boljšo uporabniško izkušnjo SMART TV


14.01.2016
Objavil: Dare Gliha

Vodilno južnokorejsko tehnološko podjetje Samsung je predstavilo novo uporabniško izkušnjo Samsung Smart TV z osveženim uporabniškim vmesnikom »Smart Hub« in novim pametnim daljinskim upravljalnikom Samsung. Izboljšave pametne televizije Samsung Smart TV zagotavljajo še bolj enostaven dostop do priljubljenih vsebin, zbranih na enem mestu in z le enim daljincem.

»Svet televizij se nenehno spreminja. Izbire in priključenih naprav je več kot kdaj koli prej, zato moramo ljudem poenostaviti odkrivanje in gledanje vsebine, ki jo želijo in kadar jo želijo,« pravi Won Jin Lee, izvršni direktor Visual Display Business pri podjetju Samsung Electronics. »V letu 2016 Samsungov vmesnik Smart Hub in pametni daljinec prinašata najbolj poenostavljeno, priročno in intuitivno uporabniško izkušnjo gledanja televizije. Ponujata izbiro in učinkovitost, ki jo potrošniki pričakujejo od današnje tehnologije za domače razvedrilo.«

Vmesnik Smart Hub: vse vaše priljubljene vsebine na enem mestu
Novi vmesnik Smart Hub predstavlja odmik od več različnih virov vsebin in naprav do ene integrirane platforme vsebin in storitev. Potrošniki bodo lahko zdaj neopazno preklapljali med linearno vsebino in vsebino OTT kot tudi drugimi povezanimi napravami, vključno z igralnimi konzolami ali predvajalniki Blue-ray. Zaradi prenovljenega vmesnika imajo uporabniki še boljši pregled nad priljubljenimi vsebinami in preprosto izberejo tisto, kar želijo gledati ali igrati. S tem je odpravljena ovira med viri in napravami, povezanimi s televizorjem, kar omogoča toliko hitrejši in enostavnejši dostop do želenih vsebin. Uporabniki si lahko tudi (po meri) prilagodijo svoj lastni vmesnik Smart Hub ter svoje priljubljene vsebine uredijo kar na svojem domačem zaslonu.

Pametni daljinec Samsung: enotni nadzor nad vsemi napravami, priključenimi na televizijo
Pametni daljinec Samsung služi kot enotna kontrolna enota za skoraj vse naprave, priključene na pametno televizijo Samsung Smart TV in tako odpravlja potrebo po več daljinskih upravljalnikih. Za televizor z več kot tremi zunanjimi napravami, ki so v povprečju priključene, pametni daljinec združi več daljinskih upravljalnikov v eno celostno napravo. Nov pametni daljinec je zgrajen na platformi Tizen in, zahvaljujoč samodejnemu prepoznavanju vira, omogoča hitrejši in enostavnejši dostop do zabave. Hitro prepozna naprave STB, OTT, predvajalnike Blue-ray, igralne konzole in druge naprave, priključene na televizor. Tako uporabnik potrebuje zgolj eno napravo za nadzor celotnega sistema za domačo razvedrilo.

Laboratorij uporabniške izkušnje Samsung: v iskanju tistega, kar si uporabniki resnično želijo
Nova pametna televizija Samsung Smart TV z nadgrajenim vmesnikom Smart Hub je bila deloma razvita v Samsungovem laboratoriju uporabniške izkušnje v Silicijevi dolini. »Uporabnikom smo želeli ponuditi novo vrsto izkušnje, ki temelji na integraciji TV v živo s storitvami oddajanja in drugimi viri vsebin,« je dejal Chris Turkstra, podpredsednik omenjenega laboratorija. »Nič več ne boste potrebovali več daljincev za nadzor posameznih naprav. Vse, kar potrebujete, je ena pametna televizija Samsung Smart TV.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki