marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOdziv na očitke: Huawei s svojo opremo ne more vohuniti
14.02.2020

Ameriški časnik The Wall Street Journal je 11. februarja poročal, da so ameriški uradniki javno obtožili Huawei, da lahko s pomočjo svoje opreme skozi »stranska vrata« vohuni za uporabniki mobilnih omrežij po vsem svetu. Na navedbe so se sedaj odzvali pri Huaweiju, njihov odgovor pa prilagamo v nadaljevanju.

slikaGSMA odpovedala mobilni kongres MWC
12.02.2020

GSMA je odpovedala mobilni kongres MWC 2020. V izjavi za javnost je John Hoffman dejal, da je izbruh korona virusa onemogočil izvedbo tehnološkega kongresa ter vseh z njim povezanih dejavnosti.

slikaSamsung osvojil kar 61 nagrad na iF Design Awards
12.02.2020

Samsung Electronics je prejel 61 nagrad na svetovno priznanem mednarodnem forum iF Design Awards 2020. Samsung je prejel 34 nagrad v kategoriji izjemno produktno oblikovanje, 8 v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja, 17 v kategoriji komuniciranje in 2 v kategoriji oblikovanje embalaže.

slikaBo mobilni kongres letos odpovedan?
10.02.2020

Mobilni kongres MWC 2020 je pred vrati, vendar se nad njim v zadnjih dneh zgrinjajo črni oblaki, za vse pa je kriv izbruh korona virusa na Kitajskem. Če odpoved s strani LG in delno ZTE ni imela večjega vpliva, pa bo umik Ericssona in Nvidie za organizatorje imelo večji vpliv.

slikaRazkrit nov prepogljiv Samsung Galaxy Z Flip
08.02.2020

Spletni portal Engadget je nekaj dni pred Samsungovim dogodkom Unpacked objavil slike novega prepogljivega mobilnika Galaxy Z Flip. Čeprav je bilo že pred časom jasno, kakšen bo nov mobilnik, pa so te slike prve realne slike naprave.

članki

Samsung z naprednejšim vmesnikom za še boljšo uporabniško izkušnjo SMART TV

Deli z ostalimi

14.01.2016
Objavil: Dare Gliha

Vodilno južnokorejsko tehnološko podjetje Samsung je predstavilo novo uporabniško izkušnjo Samsung Smart TV z osveženim uporabniškim vmesnikom »Smart Hub« in novim pametnim daljinskim upravljalnikom Samsung. Izboljšave pametne televizije Samsung Smart TV zagotavljajo še bolj enostaven dostop do priljubljenih vsebin, zbranih na enem mestu in z le enim daljincem.

»Svet televizij se nenehno spreminja. Izbire in priključenih naprav je več kot kdaj koli prej, zato moramo ljudem poenostaviti odkrivanje in gledanje vsebine, ki jo želijo in kadar jo želijo,« pravi Won Jin Lee, izvršni direktor Visual Display Business pri podjetju Samsung Electronics. »V letu 2016 Samsungov vmesnik Smart Hub in pametni daljinec prinašata najbolj poenostavljeno, priročno in intuitivno uporabniško izkušnjo gledanja televizije. Ponujata izbiro in učinkovitost, ki jo potrošniki pričakujejo od današnje tehnologije za domače razvedrilo.«

Vmesnik Smart Hub: vse vaše priljubljene vsebine na enem mestu
Novi vmesnik Smart Hub predstavlja odmik od več različnih virov vsebin in naprav do ene integrirane platforme vsebin in storitev. Potrošniki bodo lahko zdaj neopazno preklapljali med linearno vsebino in vsebino OTT kot tudi drugimi povezanimi napravami, vključno z igralnimi konzolami ali predvajalniki Blue-ray. Zaradi prenovljenega vmesnika imajo uporabniki še boljši pregled nad priljubljenimi vsebinami in preprosto izberejo tisto, kar želijo gledati ali igrati. S tem je odpravljena ovira med viri in napravami, povezanimi s televizorjem, kar omogoča toliko hitrejši in enostavnejši dostop do želenih vsebin. Uporabniki si lahko tudi (po meri) prilagodijo svoj lastni vmesnik Smart Hub ter svoje priljubljene vsebine uredijo kar na svojem domačem zaslonu.

Pametni daljinec Samsung: enotni nadzor nad vsemi napravami, priključenimi na televizijo
Pametni daljinec Samsung služi kot enotna kontrolna enota za skoraj vse naprave, priključene na pametno televizijo Samsung Smart TV in tako odpravlja potrebo po več daljinskih upravljalnikih. Za televizor z več kot tremi zunanjimi napravami, ki so v povprečju priključene, pametni daljinec združi več daljinskih upravljalnikov v eno celostno napravo. Nov pametni daljinec je zgrajen na platformi Tizen in, zahvaljujoč samodejnemu prepoznavanju vira, omogoča hitrejši in enostavnejši dostop do zabave. Hitro prepozna naprave STB, OTT, predvajalnike Blue-ray, igralne konzole in druge naprave, priključene na televizor. Tako uporabnik potrebuje zgolj eno napravo za nadzor celotnega sistema za domačo razvedrilo.

Laboratorij uporabniške izkušnje Samsung: v iskanju tistega, kar si uporabniki resnično želijo
Nova pametna televizija Samsung Smart TV z nadgrajenim vmesnikom Smart Hub je bila deloma razvita v Samsungovem laboratoriju uporabniške izkušnje v Silicijevi dolini. »Uporabnikom smo želeli ponuditi novo vrsto izkušnje, ki temelji na integraciji TV v živo s storitvami oddajanja in drugimi viri vsebin,« je dejal Chris Turkstra, podpredsednik omenjenega laboratorija. »Nič več ne boste potrebovali več daljincev za nadzor posameznih naprav. Vse, kar potrebujete, je ena pametna televizija Samsung Smart TV.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki