marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Samsung spodbuja mobilne inovatorje

Deli z ostalimi

10.12.2008
Objavil: Dare Gliha

Samsung je predstavil program Mobile Innovator, ki razvijalcem programske opreme za mobilnike prvič omogoča ustvarjanje aplikacij za vse Samsungove naprave S60.

Začetek programa Mobile Innovator je za Samsung pomemben korak, saj odpira nove priložnosti za partnerstva z razvijalci aplikacij, operaterji omrežij in platformami. Začetek izvajanja programa so proslavili s ponudbo brezplačnega certificiranja 300 Symbianovih aplikacij, ki jih bodo ponudili registrirani razvijalci.

Samsungov Mobile Innovator razvijalcem ponuja orodja, tehnično znanje in podporo, ki jo potrebujejo pri razvoju aplikacij in storitev, ki se razlikujejo od konkurence in so namenjene Samsungovi platformi S60. Poudarek daje tudi na razvoju boljših poslovnih priložnosti za svoje člane s podporo končnim prodajnim kanalom in servisnim platformam, prek katerih mobilni uporabniki dostopajo do aplikacij.

Članstvo v Samsungovem programu je brezplačno in je dostopno vsakomur, ki ima interes razvijati za odprte mobilne naprave. Kot priznanje partnerskim podjetjem je na voljo tudi članstvo najvišje ravni, dostopno s povabilom.

»Zaradi izjemno hitrega razvojnega cikla izdelkov, nam delo z razvojnimi partnerji in inovatorji veliko pomeni,« je dejal Philip Northam, vodja globalnega trženja programa Samsung Mobile Innovator. »Z zagonom programa Mobile Innovator smo naredili velik korak naprej v spodbujanju odprtega sodelovanja in razvoja v Samsungovi skupnosti. Za uspeh Samsungove platforme S60 so razvijalci ključnega pomena, zato jim moramo zagotavljati najboljša orodja in podporo.«

Ključne storitve, ki jih Samsung daje na voljo razvijalcem, so Lab.dev (virtualni laboratorij z dostopom do Samsungovih mobilnih naprav), Market.dev (podpora razvoju poslovanja in prodaje aplikacij na Samsungovih napravah) ter Ask.dev (ekskluzivna tehnična podpora).

Portal in njegove storitve so na voljo na spletnem naslovu http://innovator.samsungmobile.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki