marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Samsung spodbuja mobilne inovatorje

Deli z ostalimi

10.12.2008
Objavil: Dare Gliha

Samsung je predstavil program Mobile Innovator, ki razvijalcem programske opreme za mobilnike prvič omogoča ustvarjanje aplikacij za vse Samsungove naprave S60.

Začetek programa Mobile Innovator je za Samsung pomemben korak, saj odpira nove priložnosti za partnerstva z razvijalci aplikacij, operaterji omrežij in platformami. Začetek izvajanja programa so proslavili s ponudbo brezplačnega certificiranja 300 Symbianovih aplikacij, ki jih bodo ponudili registrirani razvijalci.

Samsungov Mobile Innovator razvijalcem ponuja orodja, tehnično znanje in podporo, ki jo potrebujejo pri razvoju aplikacij in storitev, ki se razlikujejo od konkurence in so namenjene Samsungovi platformi S60. Poudarek daje tudi na razvoju boljših poslovnih priložnosti za svoje člane s podporo končnim prodajnim kanalom in servisnim platformam, prek katerih mobilni uporabniki dostopajo do aplikacij.

Članstvo v Samsungovem programu je brezplačno in je dostopno vsakomur, ki ima interes razvijati za odprte mobilne naprave. Kot priznanje partnerskim podjetjem je na voljo tudi članstvo najvišje ravni, dostopno s povabilom.

»Zaradi izjemno hitrega razvojnega cikla izdelkov, nam delo z razvojnimi partnerji in inovatorji veliko pomeni,« je dejal Philip Northam, vodja globalnega trženja programa Samsung Mobile Innovator. »Z zagonom programa Mobile Innovator smo naredili velik korak naprej v spodbujanju odprtega sodelovanja in razvoja v Samsungovi skupnosti. Za uspeh Samsungove platforme S60 so razvijalci ključnega pomena, zato jim moramo zagotavljati najboljša orodja in podporo.«

Ključne storitve, ki jih Samsung daje na voljo razvijalcem, so Lab.dev (virtualni laboratorij z dostopom do Samsungovih mobilnih naprav), Market.dev (podpora razvoju poslovanja in prodaje aplikacij na Samsungovih napravah) ter Ask.dev (ekskluzivna tehnična podpora).

Portal in njegove storitve so na voljo na spletnem naslovu http://innovator.samsungmobile.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki