marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Samsung prodal milijon Galaxyev Fold

Deli z ostalimi

16.12.2019
Objavil: Dare Gliha

Prejšnji teden se je Samsung pohvalil, da je njihov prvi prepogljivi mobilnik Galaxy Fold razprodan v fazi prednaročil. Sedaj je znano, da so od septembra, ko so mobilnik po svetu pričeli prodajati, prodali milijon kosov.

To se na prvi pogled morda ne zdi veliko, vendar je potrebno vedeti, da je Galaxy Fold nišna naprava, prva v povsem novi kategoriji izdelkov, poleg tega pa večino ljudi meni, da je občutno predrag.

Navkljub temu je Samsungu uspelo prepričali milijon ljudi, zato je povsem verjetno, da se bo trgu zložljivih mobilnikov pridružilo še več proizvajalcev (med bolj znanimi sta svoje modele že predstavila Huawei in Motorola). Še posebej sedaj, ko se je razvedelo, da je Samsung s prodajo prepogljivčka v prvih treh mesecih prodaje zaslužil okoli dve milijardi dolarjev.

Očitno se tega zaveda tudi Samsung, saj so že napovedali, da pričakujejo v letu 2020 prodajo okoli šest milijonov zložljivih naprav.

Dodatek novici

Samsung je po objavi novice zanikal, da so prodali milijon prepogljivih Galaxyev Fold. Sporočili so, da je očitno prišlo do pomote pri interpretaciji in da je številka milijon kosov željeno število in ne dejansko število prodanih mobilnikov. Potrdili so še, da še niso prodali milijon kosov Galaxya Fold.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki