marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOdziv na očitke: Huawei s svojo opremo ne more vohuniti
14.02.2020

Ameriški časnik The Wall Street Journal je 11. februarja poročal, da so ameriški uradniki javno obtožili Huawei, da lahko s pomočjo svoje opreme skozi »stranska vrata« vohuni za uporabniki mobilnih omrežij po vsem svetu. Na navedbe so se sedaj odzvali pri Huaweiju, njihov odgovor pa prilagamo v nadaljevanju.

slikaGSMA odpovedala mobilni kongres MWC
12.02.2020

GSMA je odpovedala mobilni kongres MWC 2020. V izjavi za javnost je John Hoffman dejal, da je izbruh korona virusa onemogočil izvedbo tehnološkega kongresa ter vseh z njim povezanih dejavnosti.

slikaSamsung osvojil kar 61 nagrad na iF Design Awards
12.02.2020

Samsung Electronics je prejel 61 nagrad na svetovno priznanem mednarodnem forum iF Design Awards 2020. Samsung je prejel 34 nagrad v kategoriji izjemno produktno oblikovanje, 8 v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja, 17 v kategoriji komuniciranje in 2 v kategoriji oblikovanje embalaže.

slikaBo mobilni kongres letos odpovedan?
10.02.2020

Mobilni kongres MWC 2020 je pred vrati, vendar se nad njim v zadnjih dneh zgrinjajo črni oblaki, za vse pa je kriv izbruh korona virusa na Kitajskem. Če odpoved s strani LG in delno ZTE ni imela večjega vpliva, pa bo umik Ericssona in Nvidie za organizatorje imelo večji vpliv.

slikaRazkrit nov prepogljiv Samsung Galaxy Z Flip
08.02.2020

Spletni portal Engadget je nekaj dni pred Samsungovim dogodkom Unpacked objavil slike novega prepogljivega mobilnika Galaxy Z Flip. Čeprav je bilo že pred časom jasno, kakšen bo nov mobilnik, pa so te slike prve realne slike naprave.

članki

Samsung predstavil novosti na našem trgu

Deli z ostalimi

29.11.2011
Objavil: Dare Gliha

Samsung je danes zbranim novinarjem v Mestnem muzeju predstavil novosti, ki jih je pripravil za slovenski trg. Poleg mobilne telefonije so predstavili še trend svetovne prodaje svojih pametnih televizijskih sprejemnikov Smart TV ter fotoaparat NX200, katerega posebnost so izmenljivi objektivi in senzor APS-C.

Slovenskemu trgu tako predstavljajo Galaxy Note, Galaxy Nexus, Galaxy tab 7.7 in dva, ki sta odporna na udarce in vremenske vplive, Galaxy Xcover in Xcover 2. Sprva je bilo načrtovano, da bodo na predstavitvi premierno predstavili Galaxy Note, vendar je bila Slovenija s strani matičnega podjetja izbrana med pet držav, kjer so Note že predstavili.

Zastavonoši sta vsekakor Note in Nexus, saj sta oba mobilnika izredno hitra, hkrati pa imata oba tudi super AMOLED zaslon, zaradi katerega je delo še lažje. Glede na velikost sklepamo, da z modelom Note ciljajo predvsem na vrzel med tablicami in mobilniki, Nexus pa bo zanimiv za vse tiste, ki jim največ pomeni tehnično izpopolnjen in s funkcijami nabit izdelek.

Potrebno je imeniti tudi segment, ki ga Samsung uspešno trži že od modela B2100 dalje (na našem trgu so prodali preko 50.000 kosov tega modela). To je uporaba mobilnika kjerkoli in kadarkoli. Certifikat IP67 omogoča uporabo mobilnika Galaxy Xcover in Xcover2 v vseh vremenskih pogojih, lahko pa ga uporabljate tudi do enega metra pod vodo do kar 30 minut. Galaxy Xcover za svoje delovanje uporablja operacijski sistem Android, po njem pa bodo segli predvsem aktivni uporabniki. Xcover2 je še bolj robusten mobilnik, primarno pa je namenjen zaposlenim, ki večino dela opravijo izven pisarn.

Druženje se je zaključilo v prijetnem vzdušju, kjer smo lahko predstavljene mobilnike tudi preizkusili.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki