marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOdziv na očitke: Huawei s svojo opremo ne more vohuniti
14.02.2020

Ameriški časnik The Wall Street Journal je 11. februarja poročal, da so ameriški uradniki javno obtožili Huawei, da lahko s pomočjo svoje opreme skozi »stranska vrata« vohuni za uporabniki mobilnih omrežij po vsem svetu. Na navedbe so se sedaj odzvali pri Huaweiju, njihov odgovor pa prilagamo v nadaljevanju.

slikaGSMA odpovedala mobilni kongres MWC
12.02.2020

GSMA je odpovedala mobilni kongres MWC 2020. V izjavi za javnost je John Hoffman dejal, da je izbruh korona virusa onemogočil izvedbo tehnološkega kongresa ter vseh z njim povezanih dejavnosti.

slikaSamsung osvojil kar 61 nagrad na iF Design Awards
12.02.2020

Samsung Electronics je prejel 61 nagrad na svetovno priznanem mednarodnem forum iF Design Awards 2020. Samsung je prejel 34 nagrad v kategoriji izjemno produktno oblikovanje, 8 v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja, 17 v kategoriji komuniciranje in 2 v kategoriji oblikovanje embalaže.

slikaBo mobilni kongres letos odpovedan?
10.02.2020

Mobilni kongres MWC 2020 je pred vrati, vendar se nad njim v zadnjih dneh zgrinjajo črni oblaki, za vse pa je kriv izbruh korona virusa na Kitajskem. Če odpoved s strani LG in delno ZTE ni imela večjega vpliva, pa bo umik Ericssona in Nvidie za organizatorje imelo večji vpliv.

slikaRazkrit nov prepogljiv Samsung Galaxy Z Flip
08.02.2020

Spletni portal Engadget je nekaj dni pred Samsungovim dogodkom Unpacked objavil slike novega prepogljivega mobilnika Galaxy Z Flip. Čeprav je bilo že pred časom jasno, kakšen bo nov mobilnik, pa so te slike prve realne slike naprave.

članki

Samsung osvojil kar 61 nagrad na iF Design Awards

Deli z ostalimi

12.02.2020
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je prejel 61 nagrad na svetovno priznanem mednarodnem forum iF Design Awards 2020. Samsung je prejel 34 nagrad v kategoriji izjemno produktno oblikovanje, 8 v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja, 17 v kategoriji komuniciranje in 2 v kategoriji oblikovanje embalaže.

“Samsung razvija inovacije za življenjski slog, ki odražajo trenutne trende in vpogled v potrebe uporabnikov v prihodnosti. Še naprej bomo zagotavljali uporabniške izkušnje, kakršne želijo in zahtevajo Samsung uporabniki, ter nudili edinstvene oblikovne rešitve z najinovativnejšimi tehnologijami,” je povedal Dontae Lee, izvršni podpredsednik in vodja centra za korporativno oblikovanje pri Samsung Electronics.

Poleg dveh zlatih nagrad (za Sero televizor in BESPOKE hladilnik) je Samsung prejel 34 nagrad iF Design Awards v kategoriji izjemno produktno oblikovanje za:
Galaxy Fold prepogljivi telefon, ki optimizira mobilno izkušnjo
Galaxy Watch Active2, pametno uro, ki ima elegantno silhueto z zmanjšano velikostjo okvirja za razširjeno izkušnjo gledanja
• Space Monitor, integrirano stojalo za monitor z objemko, ki poveča delovni prostor na pisalni mizi
• AirDresser, aparat za osvežitev oblačil, ki spominja na omaro ali navpično ogledalo
• Samsung indukcijsko kuhalno ploščo s prefinjenim videzom

Samsung je prejel 2 nagradi iF Design Awards v kategoriji oblikovanje embalaže za:
Embalažo Galaxy Fold prepogljivega telefona, ki vsebuje novo grafiko, prikazuje zloženo različico originalnega logotipa Galaxy
Embalažo Galaxy Note10 in Note10+ pametnih telefonov, ki je okolju prijazna, brez nepotrebnih elementov

Samsung je prejel 17 nagrad iF Design Awards v kategoriji komuniciranje za:
Prepogljivi uporabniški vmesnik za Galaxy Fold, ki nudi izjemno uporabniško izkušnjo
• Čustveni uporabniški vmesnik za klimatske naprave, ki potrebne informacije prikazuje s pomočjo "ambientalne osvetlitve"
• Samsung Flip intuitivni elektronski uporabniški vmesnik, ki digitalizira analogno izkušnjo

Samsung je prejel 8 nagrad iF Design Awards v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja za:
• GEMS (Sistem za izboljšanje gibanja in motiviranje), eksoskelet, ki pomaga pri popravljanju drže in pomaga pri spremljanju zdravja na mobilnih napravah
• Device Sync funkcijo, ki omogoča enostavno povezavo med napravami IoT s pomočjo prepoznavanja vida in tehnologij generativne vizualizacije v realnem času

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki