marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOdziv na očitke: Huawei s svojo opremo ne more vohuniti
14.02.2020

Ameriški časnik The Wall Street Journal je 11. februarja poročal, da so ameriški uradniki javno obtožili Huawei, da lahko s pomočjo svoje opreme skozi »stranska vrata« vohuni za uporabniki mobilnih omrežij po vsem svetu. Na navedbe so se sedaj odzvali pri Huaweiju, njihov odgovor pa prilagamo v nadaljevanju.

slikaGSMA odpovedala mobilni kongres MWC
12.02.2020

GSMA je odpovedala mobilni kongres MWC 2020. V izjavi za javnost je John Hoffman dejal, da je izbruh korona virusa onemogočil izvedbo tehnološkega kongresa ter vseh z njim povezanih dejavnosti.

slikaSamsung osvojil kar 61 nagrad na iF Design Awards
12.02.2020

Samsung Electronics je prejel 61 nagrad na svetovno priznanem mednarodnem forum iF Design Awards 2020. Samsung je prejel 34 nagrad v kategoriji izjemno produktno oblikovanje, 8 v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja, 17 v kategoriji komuniciranje in 2 v kategoriji oblikovanje embalaže.

slikaBo mobilni kongres letos odpovedan?
10.02.2020

Mobilni kongres MWC 2020 je pred vrati, vendar se nad njim v zadnjih dneh zgrinjajo črni oblaki, za vse pa je kriv izbruh korona virusa na Kitajskem. Če odpoved s strani LG in delno ZTE ni imela večjega vpliva, pa bo umik Ericssona in Nvidie za organizatorje imelo večji vpliv.

slikaRazkrit nov prepogljiv Samsung Galaxy Z Flip
08.02.2020

Spletni portal Engadget je nekaj dni pred Samsungovim dogodkom Unpacked objavil slike novega prepogljivega mobilnika Galaxy Z Flip. Čeprav je bilo že pred časom jasno, kakšen bo nov mobilnik, pa so te slike prve realne slike naprave.

članki

Samsung Nexus S v slovenščini

Deli z ostalimi

08.07.2011
Objavil: Dare Gliha

Iz podjetja Janus Trade prihajajo dobre novice, saj je mobilnik Samsung Nexus S dobil nadgradnjo na Android različice 2.3.4, v katero je vključen tudi slovenski jezik.

Posodobitev uporabniki opravijo preko OTA (over the air) protokola, kar pomeni, da telefona ni potrebno odnesti na servis, saj ga lahko posodobite iz domačega naslanjača.

Ker je posodobitvena datoteka velika okoli 95 MB se priporoča, da se za nadgradnjo uporabi brezžično omrežje Wi-Fi, pred posodobitvijo pa je potrebno do konca napolniti baterijo.

Dobra novica za uporabnike je, da posodobitev ne izbriše vsebine mobilnika, kar pomeni, da se podatki in tudi nastavitve ohranijo. Vseeno pa vam priporočajo, da si pred nadgradnjo naredite varnostno kopijo podatkov.

Če vam posodobitve mobilnik ne ponudi samodejno, ga lahko nadgradite tudi ročno in sicer preko menija System Updates.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki